EROS LUXURY HYDRA SPA

2 θέσεων      195 x 140 x 75 cm         49 jets

Το Eros είναι ένα spa 2 θέσεων με πολυάριθμα jets! Διαθέτει 49 ανοξείδωτα jets (πίδακες υδρομασάζ & φωτιζόμενα air jets) και blower

Νιώθετε ασφαλείς μέσω της εξασφαλισμένης υγιεινής του νερού που εγγυάται το διπλό σύστημα απολύμανσης: γεννήτρια παραγωγής όζοντος και εσωτερικό, μικροβιοκρατές φίλτρο που συγκρατεί τα μικροσωματίδια.

Σημείο υπεροχής του το ηχοσύστημα FM Radio με σύνδεση Bluetooth στο βασικό εξοπλισμό του, για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική!
Πλούσιος εξοπλισμός με σύστημα χρωματοθεραπείας (υποβρύχιος εναλλασσόμενος φωτισμός Led RGB) και κορυφαία κατασκευαστική ποιότητα, που εγγυάται το σύστημα λειτουργιών υδρομασάζ τουαμερικανικού οίκου Balboa Watergoup USA.

 

 • Διαστάσεις: 195 x 140 x 75 cm
 • 2 θέσεων: 2 ξαπλωμένοι
 • Καθαρό βάρος / Όγκος νερού: 215 kg / 520 lt
 • 2 προσκέφαλα LED RGB
 • AristechLLC, αμερικανικό ενισχυμένο ακρυλικό 8mm πολλαπλών στρώσεων. Επιλογή αποχρώσεων.
 • Εξωτερική επένδυση από εμποτισμένο αδιάβροχο μασίφ ξύλο, διαθέσιμο σε διάφορες αποχρώσεις
 • Απαιτήσεις ισχύος: 380V/50Hz προτεινόμενη, ή 220-240V 50Hz ελάχιστη
 • Σύστημα λειτουργίας υδρομασάζ μέσω πίνακα ελέγχου αφής Aquasping, (CE, ROHS)
 • 49 ανοξείδωτα jets (41 jets υδρομασάζ + 8 air jets)
 • Θερμαντήρας τιτανίου με interlock system ισχύος 3.0 kW
 • Blower ισχύος 400W
 • Απαιτήσεις ισχύος: 380V/50Hz προτεινόμενη, ή 220-240V 50Hz ελάχιστη
 • Αντλία ανακυκλοφορίας 0,35 ΗP χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης
 • Εξωτερικό σύστημα αποστράγγισης
 • 1 αντλία υδρομασάζ ισχύος 3.0 ΗΡ 
 • Απολύμανση του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος
 • Εσωτερικό μικροβιοστατικό φίλτρο
 • Χρωματοθεραπεία με 17 φωτιστικά LED RGB + 1 κεντρικό φωτιστικό LED 
 • Ηχοσύστημα FM radio + σύνδεση Bluetooth με 2 ενσωματωμένα ηχεία
 • Σιφόνι στον πυθμένα του spa
 • Ανοξείδωτη βάση στήριξης

Αξεσουάρ spa – Πρόσθετος προαιρετικός εξοπλισμός

Τραπέζι spa

Βοηθητικό τραπέζι, που ενσωματώνεται πάνω στο spa για να τοποθετείτε τα απαραίτητα αντικείμενα σας

Μηχανισμός αναδίπλωσης 

Ενσωματώνεται πάνω στο spa ώστε να τοποθετείτε με ευκολία
το θερμοκάλυμμα

Συσκευή καθαρισμού φίλτρων

Απομακρύνετε εύκολα ρύπους και μικροοργανισμούς από το φίλτρο
του spa

Σετ χημικών

Το σετ αποτελείται από όλα τα απαραίτητα χημικά, ώστε να διασφαλίζετε την υγιεινή του νερού
του spa σας

Λαβή spa

Κάποιες φορές, το περιβάλλον γύρω από το spa μπορεί να είναι ολισθηρό. Κρατώντας τη λαβή, εισέρχεστε και εξέρχεστε με ασφάλεια

Πετσετοθήκη

Η πετσετοθήκη προσαρμόζεται πάνω στο spa, ούτως ώστε να διατηρούνται οι πετσέτες σας στεγνές και να τις έχετε κοντά σας

Απόχη καθαρισμού

Εύκολος καθαρισμός από φύλλα και ρύπους για την επιφάνεια του spa, τον πυθμένα και τα σκαλοπάτια. Διαθέτει όλα τα αντίστοιχα ακροφύσια

Γάντι καθαρισμού spa

Χρησιμοποιώντας το γάντι καθαρισμού κατά τον καθαρισμό της επιφάνειάς του spa, διευκολύνετε τη διαδικασία ενώ προστατεύετε το ακρυλικό του

Σκαλοπάτια spa

Με τα ξύλινα σκαλοπάτια, διευκολύνεται η πρόσβασή σας στο spa, απαραίτητο ειδικά στα spa >85 cm. Διατίθενται σε γκρι και καφέ απόχρωση

Προδιαγραφές Hydra Luxury Line spas

Τα Hydra Luxury Line spas διακρίνονται για το μοναδικό design. Είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς κανονισμούς ποιότητας και ασφάλειας!

Σημεία υπεροχής τους, η κορυφαία κατασκευαστική ποιότητα του συστήματος λειτουργιών υδρομασάζ Balboa USA, του κορυφαίου αμερικανικού οίκου προμηθευτών ακρυλικού Aristech USA και σύστημα αναπαραγωγής ήχου FM Radio + Bluetooth με ενσωματωμένα αδιάβροχα ηχεία!
Κάθε συνεδρία υδρομασάζ σε ένα Hydra Luxury Line spa, μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό του: σύστημα χρωματοθεραπείας με φωτιστικά RGB Leds, blower με φωτιζόμενα air jets και πίνακας ελέγχου Balboa TP400 με lock system, εξασφαλίζουν άνεση, διασκέδαση και ασφάλεια!

Aristech USA ακρυλικό σε διάφορες αποχρώσεις

Tα Hydra Luxury Line spas κατασκευάζονται από ενισχυμένο ακρυλικό πολλαπλών στρώσεων πάχους 8mm, του κορυφαίου αμερικανικού οίκου AristechLLC . Ενισχυμένο με αφρό πολυουρεθάνης 25mm, προσφέρει θερμομόνωση και ηχομόνωση, συμβάλλοντας στη μείωση του λειτουργικού κόστους. Στη Hydracom, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, για να διαμορφώσετε το spa των ονείρων σας εναρμονισμένο με το χώρο σας, ενώ η λάμψη του διατηρείται για πολλά χρόνια!

10ετής εγγύηση για την κατασκευή του.

Σύστημα λειτουργιών υδρομασάζ Balboa USA
Water Group

Το σύστημα των λειτουργιών του Victoria spa πραγματοποιείται μέσω του απαράμιλλης αξιοπιστίας και πρωτοποριακού σχεδιασμού Balboa Water Group USA. Πρόκειται για τον κορυφαίο αμερικανικό κατασκευαστή θερμαντήρων και συστημάτων λειτουργιών υδρομασάζ. Κομψό design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του spa σας και  ιδιαίτερα απλός στη χρήση, σας εξασφαλίζει αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και κορυφαία ποιότητα!

Σύστημα αναπαραγωγής ήχου με σύνδεση Bluetooth

Η εμπειρία του υδρομασάζ γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική! Κατά τη διάρκεια της υδροθεραπείας σας στο Victoria spa, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική, καθώς διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό του σύστημα αναπαραγωγής ήχου με σύνδεση Bluetooth και δυο ενσωματωμένα
αδιάβροχα ηχεία!

Χρωματοθεραπεία

Δημιουργήστε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα κατά την παραμονή σας στο spa, ενεργοποιώντας το σύστημα χρωματοθεραπείας! Ο φωτισμός πραγματοποιείται μέσω των  υποβρύχιων Led RGB φωτιστικών που είναι ταξινομημένα περιμετρικά του spa και διαθέτει επιπλέον ένα μεγάλο κεντρικό υποβρύχιο φωτιστικό.  Ο εναλλασσόμενος ή και σταθερός φωτισμός σας χαρίζει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης!

Πίνακας ελέγχου Balboa USA TP400

Ο έλεγχος των λειτουργιών του spa πραγματοποιείται μέσω του  πίνακα ελέγχου Balboa TP400 κορυφαίας αμερικανικής κατασκευής. Κομψό design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του spa σας και  ιδιαίτερα απλός στη χρήση, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τις ρυθμίσεις της θερμοκρασίας, του ήχου, του φωτισμού!

Εξασφαλισμένη υγιεινή του νερού

Η υγιεινή του νερού σε κάθε Hydra spa, εξασφαλίζεται μέσω του εσωτερικού μικροβιοκρατούς φίλτρου που συμπεριλαμβάνει, στο οποίο επικάθονται τα μικροσωματίδια. Το spa διαθέτει επίσης σύστημα απολύμανσης μέσω της γεννήτριας παραγωγής όζοντος, διασφαλίζοντας την υγιεινή του νερού του spa. Το όζον δρα ενισχυτικά, εξουδετερώνοντας όσους μικροοργανισμούς δεν επικάθονται στα φίλτρα. Παράλληλα, το νερό αποστειρώνεται μέσω της λυχνίας UV, που καταστρέφει μικρόβια και βακτήρια, εξασφαλίζοντάς σας πεντακάθαρο νερό!

Υδροθεραπεία – Ρύθμιση πίεσης εκτόξευσης νερού

Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του υδρομασάζ και τα jets που είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία, σε συνδυασμό με τη θερμότητα του νερού, ανακουφίζουν από τους πόνους στις αρθρώσεις, τον αυχένα, την πλάτη, τη μέση και των ποδιών, την ψύξη, από πόνους των μυών και τη δυσκαμψία. Ενισχύεται επίσης η θεραπεία των ρευματικών παθήσεων και των τραυματισμών. Τα jets είναι ρυθμιζόμενα και κατευθυνόμενα σε πολλά σημεία, ενώ διαθέτει ρυθμιστές πίεσης του νερού. ώστε μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση του υδρομασάζ.

Θερμοκάλυμμα

Το θερμοκάλυμμα πάχους 10 cm εφαρμόζει πάνω στο spa και ασφαλίζει με clips. Είναι σχεδόν αναπόσπαστο κομμάτι του,  καθώς προσφέρει θερμομόνωση διατηρώντας τη θερμοκρασία του νερού στο spa, ενώ παράλληλα προστατεύει το ακρυλικό από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

PU Insulaton

Το spa κατασκευάζεται από πολλαπλών στρώσεων ακρυλικό, το οποίο διαθέτει ενίσχυση ABS και αφρό πολυουρεθάνης (PU foam insulation υψηλής πυνκότητας πάχους 25mm). Ως υλικό επιδεικνύει μοναδική ανθεκτικότητα και δύναμη, ενώ παράλληλα προσφέρει ηχομόνωση. Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό του, είναι η μείωση της θερμοαπώλειας που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Βάση ABS

Το Victoria spa ακουμπά σε μια σταθερή, στιβαρής κατασκευής βάση ABS, που σφραγίζει στο κάτω μέρους του, ώστε να προσφέρει στεγανότητα και να περιορίσει στο ελάχιστο την απώλεια της θερμοκρασίας. Προσφέρει ανθεκτικότητα και μέγιστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.