ATLANTA HYDRA SPA

4-5 θέσεων      216 x 216 x 92 cm         47 jets

Το Atlanta είναι ένα spa 5 θέσεων ιδιαίτερα ευρύχωρο, κορυφαίας κατασκευαστικής ποιότητας, με πλούσιο εξοπλισμό!
Διαθέτει 2 αντλίες που τροφοδοτούν τα 47 jets του, προσφέροντας ισχυρό υδρομασάζ, σύστημα χρωματοθεραπείας (υποβρύχια φωτιστικά Leds με εναλλασσόμενο φωτισμό), blower με 10 air jets και σύστημα αναπαραγωγής ήχου με σύνδεση Bluetooth!

Οι λειτουργίες του πραγματοποιούνται μέσω του αμερικανικού σύστηματος  Balboa Watergoup USA .
Το αμερικανικής κατασκευής ακρυλικό του Aristech Surfaces και το ανοξείδωτο ικρίωμα πάνω στο οποίο στηρίζεται το spa εγγυώνται ανθεκτικότητα και στιβαρότητα, ενώ η βάση ABS που σφραγίζει το spa στον πυθμένα, προσφέρει θερμομόνωση, ηχομόνωση και προστασία.

Είναι ιδανικό για εντοιχισμένη ή υπέργεια εγκατάσταση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων σε ξενοδοχεία, οικίες και κέντρα αισθητικής.

Διαθέτουν 5ετή εγγύηση για την κατασκευή του ακρυλικού και 2 έτη για τα υδραυλικά και μηχανολογικά μέρη.

Η εμπειρία από το 1994, η τεχνογνωσία και το επιστημονικό προσωπικό σας εγγυώνται την άρτια τεχνική υποστήριξη του spa! 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • 4-5 θέσεων (2 ξαπλωμένοι και 2-3 καθιστοί)
  • 216 x 216 x 92 cm
  • Καθαρό βάρος / Όγκος νερού: 410 kg / 1152 lt
  • 47 jets υδρομασάζ
  • Πίνακας ελέγχου Balboa TP600 USA
  • Aristech USA ακρυλικό πάχους 8 mm, πολλαπλών στρώσεων και αντιμικροβιακή επίστρωση σε λαμπερή απόχρωση High Gloss White
  • Εξωτερική επένδυση από ειδικά αδιάβροχα τροποποιημένα πάνελ με εφέ ξύλου. Προστασία από την UV ηλιακή ακτινοβολία. Δεν απαιτεί συντήρηση.
  • Ανοξείδωτο ικρίωμα
  • Βάση ABS
  • Ρυθμιστές πίεσης εκτόξευσης νερού
  • Ηχοσύστημα με σύνδεση Bluetooth + 2 ενσωματωμένα αδιάβροχα ηχεία
  • Blower + 10 air jets
  • Σύστημα αρωματοθεραπείας
  • Θερμαντήρας ισχύος 3 kW
  • 2 αντλίες υδρομασάζ ισχύος 3 ΗΡ έκαστη για ισχυρό υδρομασάζ
  • Αντλία ανακυκλοφορίας χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης 0,25 ΗΡ
  • 380V/50Hz
  • Χρωματοθεραπεία με 20 υποβρύχια περιμετρικά φωτιστικά Leds RGB + 1 μεγάλο κεντρικό φωτιστικό (εναλλασσόμενος και σταθερός φωτισμός)
  • 2 φωτιζόμενα συντριβάνια
  • Σύστημα απολύμανση του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος
  • Συσκευή αποστείρωσης με λυχνία UV
  • 1 εσωτερικό μικροβιοκρατές φίλτρο
  • Μόνωση με αφρό πολυουρεθάνης για ηχομόνωση και θερμομόνωση (συμβάλλει στη διατήρηση του χαμηλού λειτουργικού κόστους)
  • Θερμοκάλυμμα
   

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ SPA

Προδιαγραφές Hydra series spas

Τα Hydra spas διακρίνονται για το μοναδικό design τους και την άψογη σχέση ποιότητας – τιμής: εκτός από το χαμηλό κόστος κτήσης τους, είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς κανονισμούς ποιότητας και ασφάλειας!

Σημεία υπεροχής τους, η κορυφαία κατασκευαστική ποιότητα του συστήματος λειτουργιών υδρομασάζ Balboa USA, του κορυφαίου αμερικανικού οίκου προμηθευτών ακρυλικού Aristech  και το ηχοσύστημα Bluetooth με ενσωματωμένα αδιάβροχα ηχεία!
Κάθε συνεδρία υδρομασάζ σε ένα Hydra spa, μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό του: σύστημα χρωματοθεραπείας με φωτιστικά RGB Leds, μουσική και πίνακας ελέγχου Balboa TP600 με lock system, εξασφαλίζουν άνεση, διασκέδαση και ασφάλεια!

Aristech USA ακρυλικό High Gloss White

To Atlanta spa είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο ακρυλικό πολλαπλών στρώσεων πάχους 8mm, του κορυφαίου αμερικανικού οίκου AristechLLC . Eνισχυμένο με αφρό πολυουρεθάνης 25mm, προσφέρει θερμομόνωση και ηχομόνωση, συμβάλλοντας στη μείωση του λειτουργικού κόστους. Διατίθεται σε επιλογή αποχρώσεων, ενώ η λάμψη του διατηρείται για πολλά χρόνια!

Εξωτερική επένδυση Atlanta spa

Εξωτερική επένδυση από ειδικά κατασκευασμένο αδιάβροχο συνθετικό υλικό με όψη ξύλου, που παρέχει θερμομόνωση και ηχομόνωση. Είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη UV ηλιακή ακτινοβολία, ενώ δεν απαιτεί συντήρηση. Διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις.

Πίνακας ελέγχου Balboa USA TP600

Ο έλεγχος των λειτουργιών του spa πραγματοποιείται μέσω του  πίνακα ελέγχου Balboa TP600 κορυφαίας αμερικανικής κατασκευής. Κομψό design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του spa σας και  ιδιαίτερα απλός στη χρήση, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τις ρυθμίσεις της θερμοκρασίας, του ήχου, του φωτισμού!

Μουσική με σύνδεση Bluetooth + subwoofer

Η εμπειρία του υδρομασάζ γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική! Κατά τη διάρκεια της υδροθεραπείας σας στο Atlanta spa, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική, καθώς διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό του σύστημα αναπαραγωγής ήχου με σύνδεση Bluetooth και δυο ενσωματωμένα
αδιάβροχα ηχεία!

Σύστημα λειτουργιών υδρομασάζ Balboa USA
Water Group

Το σύστημα των λειτουργιών του Atlanta spa πραγματοποιείται μέσω του απαράμιλλης αξιοπιστίας και πρωτοποριακού σχεδιασμού Balboa Water Group USA. Πρόκειται για τον κορυφαίο αμερικανικό κατασκευαστή θερμαντήρων και συστημάτων λειτουργιών υδρομασάζ. Κομψό design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του spa σας και  ιδιαίτερα απλός στη χρήση, σας εξασφαλίζει αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και κορυφαία ποιότητα!

Χρωματοθεραπεία

Δημιουργήστε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα κατά την παραμονή σας στο spa, ενεργοποιώντας το σύστημα χρωματοθεραπείας! Ο φωτισμός πραγματοποιείται μέσω των  υποβρύχιων Led RGB φωτιστικών που είναι ταξινομημένα περιμετρικά του spa και διαθέτει επιπλέον ένα μεγάλο κεντρικό υποβρύχιο φωτιστικό.  Ο εναλλασσόμενος ή και σταθερός φωτισμός σας χαρίζει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης!

Εξασφαλισμένη υγιεινή του νερού

Η υγιεινή του νερού σε κάθε Hydra spa, εξασφαλίζεται μέσω του εσωτερικού μικροβιοκρατούς φίλτρου που συμπεριλαμβάνει, στο οποίο επικάθονται τα μικροσωματίδια. Το spa διαθέτει επίσης σύστημα απολύμανσης μέσω της γεννήτριας παραγωγής όζοντος, διασφαλίζοντας την υγιεινή του νερού του spa. Το όζον δρα ενισχυτικά, εξουδετερώνοντας όσους μικροοργανισμούς δεν επικάθονται στα φίλτρα. Παράλληλα, το νερό αποστειρώνεται μέσω της λυχνίας UV, που καταστρέφει μικρόβια και βακτήρια, εξασφαλίζοντάς σας πεντακάθαρο νερό!

Υδροθεραπεία – Ρύθμιση πίεσης εκτόξευσης νερού

Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του υδρομασάζ και τα jets που είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία, σε συνδυασμό με τη θερμότητα του νερού, ανακουφίζουν από τους πόνους στις αρθρώσεις, τον αυχένα, την πλάτη, τη μέση και των ποδιών, την ψύξη, από πόνους των μυών και τη δυσκαμψία. Ενισχύεται επίσης η θεραπεία των ρευματικών παθήσεων και των τραυματισμών. Τα jets είναι ρυθμιζόμενα και κατευθυνόμενα σε πολλά σημεία, ενώ διαθέτει ρυθμιστές πίεσης του νερού. ώστε μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση του υδρομασάζ.

Θερμοκάλυμμα

Το θερμοκάλυμμα πάχους 10 cm εφαρμόζει πάνω στο spa και ασφαλίζει με clips. Είναι σχεδόν αναπόσπαστο κομμάτι του,  καθώς προσφέρει θερμομόνωση διατηρώντας τη θερμοκρασία του νερού στο spa, ενώ παράλληλα προστατεύει το ακρυλικό από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Σκαλοπάτια

Το spa συνοδεύεται από δωρεάν σκαλοπάτια σε γκρι απόχρωση, που εναρμονίζεται με την εξωτερική επένδυση.  Διευκολύνουν την πρόσβασή σας στο spa και σας βοηθούν να εξέλθετε με ασφάλεια.

PU Insulaton

Το spa κατασκευάζεται από πολλαπλών στρώσεων ακρυλικό, το οποίο διαθέτει ενίσχυση ABS και αφρό πολυουρεθάνης (PU foam insulation υψηλής πυνκότητας πάχους 25mm). Ως υλικό επιδεικνύει μοναδική ανθεκτικότητα και δύναμη, ενώ παράλληλα προσφέρει ηχομόνωση. Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό του, είναι η μείωση της θερμοαπώλειας που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Βάση ABS

Το Atlanta spa ακουμπά σε μια σταθερή, στιβαρής κατασκευής βάση ABS, που σφραγίζει στο κάτω μέρους του, ώστε να προσφέρει στεγανότητα και να περιορίσει στο ελάχιστο την απώλεια της θερμοκρασίας. Προσφέρει ανθεκτικότητα και μέγιστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Τεχνική υποστήριξη από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και πλήρες στοκ ανταλλακτικών.

Εμπειρία στον τομέα της επεξεργασίας νερού και του wellness από το 1994.