Παραδοσιακές σάουνες

Στην εταιρεία μας θα βρείτε παραδοσιακές φινλανδικού τύπου σάουνες κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας καναδικό ξύλο πεύκου Hemlock ή έλατου. Η θερμότητα παράγεται μέσω του ατμού, προσθέτοντας νερό στις ηφεστειογενείς (lava) πέτρες του θερμαντήρα και δημιουργούν μια απόλυτα χαλαρωτική ατμόσφαιρα!

Ιδανική λύση για εγκατάσταση σε εσωτερικούς χώρους ξενοδοχείων, γυμναστηρίων, στο σπίτι σας ή για να αναβαθμίσετε το airbnb σας!
Αποτελoύν μια ολοκληρωμένη λύση καθώς συμπεριλαμβάνουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό: θερμαντήρα με ενσωματωμένο ελεγκτή και πέτρες, καθώς όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ χρήσης της σάουνας (θερμόμετρο-υγρασιόμετρο, κλεψύδρα, κουβαδάκι και κουτάλα σάουνας).

Φτάνουν στο χώρο σας σε πάνελ έτοιμα για συναρμολόγηση και σύνδεση με την παροχή ρεύματος. Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες εφίδρωσης από 2 έως 6 ατόμων ταυτόχρονα.

Αποδράστε από το στρες της καθημερινότητας και αποκομίστε όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ατμού!

Igneus

Λεπτομέρειες προϊόντος

Serenis

Λεπτομέρειες προϊόντος

Calidus

Λεπτομέρειες προϊόντος

Grimmstad

Λεπτομέρειες προϊόντος

Lillehammer

Λεπτομέρειες προϊόντος

Larvik

Λεπτομέρειες προϊόντος

Eclipse

Λεπτομέρειες προϊόντος

New!

White Stone Sauna

Παραδοσιακή σάουνα κορυφαίας αισθητικής και κατασκευαστικής ποιότητας. Μοναδικό design, άροζο καναδικό ξύλο πεύκου hemlock και πρόσοψη από κρύσταλλο ασφαλείας, σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας!
Ξεχωρίζει για το μοντέρνο σχεδιασμό της με σύγχρονο ντεκόρ λευκής πέτρας! 

Διαθέτει σύστημα χρωματοθεραπείας με εναλλασσόμενο φωτισμό Led RGB και led-ταινία, ενώ συμπεριλαμβάνεται το θερμαντικό σώμα και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ σάουνας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ζητήστε μας προσφορά καλώντας σε ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα ή απλά συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας

Τηλέφωνο: + 30 210 2321044
Κιν: + 30 6974196828
Email: info@hydracom.gr