MONTANA HYDRA SPA

5 θέσεων      Φ200 x 88 cm         21 jets

Το Montana Wi-Fi είναι ένα σύγχρονο στρογγυλό spa 5 ατόμων, με μοντέρνο design και πολλές δυνατότητες! Εκτός από το ισχυρό υδρομασάζ που σας προσφέρει, στο βασικό εξοπλισμό του συμπεριλαμβάνει υποβρύχιο εναλλασσόμενο φωτισμό LED, θερμαντήρα, γεννήτρια απολύμανσης του νερού με όζον, ενώ μέσω του πίνακα ελέγχου με Wi-Fi και lock system έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις και μέσα από το κινητό σας, αλλά και έλεγχο του λειτουργικού κόστους.

Είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση, για υπέργεια και εντοιχισμένη εγκατάσταση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Περιγραφή

 • Διαστάσεις: Φ 200 x 88 cm
 • Θέσεις 5: 5 καθιστοί
 • Καθαρό βάρος / Όγκος νερού: 310 kg / 1355 lt
 • Lucite USA ακρυλικό πολλαπλών στρώσεων, με αντιμικροβιακή επίστρωση Microban®. Επιλογή αποχρώσεων.
 • Εξωτερική επένδυση από ειδικά τροποποιημένα πάνελ με εφέ ξύλου, ανθεκτικά στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία και επιλογή αποχρώσεων. Σε δυο τύπους και με επιλογή αποχρώσεων.
 • Μόνωση με αφρό πολυουρεθάνης 15-20mm
 • Βάση ABS

Υδρομασάζ

 • Standard & Deluxe έκδοση: πίνακας ελέγχου Wi-Fi & lock system
 • Premium έκδοση: Πίνακας ελέγχου Balboa TP500
 • Θερμαντήρας ισχύος 2 kW
 • 21 jets υδρομασάζ ρυθμιζόμενης ροής και κατεύθυνση
 • Aντλία υδρομασάζ ισχύος 2 HP 
 • Ρυθμιστές εκτόξευσης πίεσης και κατεύθυνσης του νερού
 • Αντλία ανακυκλοφορίας χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης 0,25 ΗΡ
 • Ρυθμιστές εκτόξευσης νερού και πίεσης υδρομασάζ
 • Απαιτήσεις ισχύος:  220V/50-60Hz, 20 Α Max

Εξοπλισμός

 • Σύστημα χρωματοθεραπείας με υποβρύχιο φωτισμό LED (εναλλασσόμενος και σταθερός φωτισμός)
 • 12 υποβρύχια led φωτιστικά περιμετρικά του spa
 • Σύστημα απολύμανσης του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος  
 • 1 εσωτερικό μικροβιοκρατές φίλτρο 
 • Ηχοσύστημα Bluetooth με 2 αδιάβροχα ενσωματωμένα ηχεία (Deluxe & Premium έκδοση)
 • Εξωτερικό σύστημα αποστράγγισης
 • Δώρο θερμοκάλυμμα για την προστασία του spa

Montana εγκατάσταση

Το Montana spa προτείνεται για υπέργεια αλλά και εντοιχισμένη τοποθέτηση, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Απαιτεί μόνο ηλεκτρολογική σύνδεση.

Ιδανικό για εγκατάσταση σε:

 • Κατοικίες / βίλες / διαμερίσματα
 • Ξενοδοχεία / ενοικιαζόμενα καταλύματα / Airbnb
 • Κήπους / αίθριους χώρους / βεράντες
 • Κέντρα αισθητικής / Spa centers

Προδιαγραφές Hydra series spas

Τα Hydra spas διακρίνονται για το μοναδικό design τους και την άψογη σχέση ποιότητας – τιμής. Κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές και  εγκατεστημένα σε πολυάριθμα projects, αποτελούν έναν αξιόπιστο, πιστοποιημένο εξοπλισμό, δοκιμασμένο στο χρόνο. 

Κάθε συνεδρία υδρομασάζ σε ένα Hydra spa, μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό του: θερμαντήραςσύστημα απολύμανσης του νερού με όζον, χρωματοθεραπεία με εναλλασσόμενο φωτισμό Led και πίνακα ελέγχου με Wi-Fi & lock system, ώστε να ελέγχετε τις ρυθμίσεις και από το κινητό σας. Προαιρετικά διαθέτει ηχοσύστημα με σύνδεση Bluetooth, φωτιζόμενα συντριβάνια και εξωτερική επένδυση από αλουμίνιο. Ασυναγώνιστο πλεονέκτημά του είναι η επιλογή αποχρώσεων ακρυλικού και εξωτερικής επένδυσης, ώστε να εναρμονίζεται με το χώρο σας.
Η στιβαρή κατασκευή τους αποτελεί μια επένδυση που θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια!

Ψηφιακός πίνακας ελέγχου αφής Wi-Fi

Ο έλεγχος των λειτουργιών του spa πραγματοποιείται μέσω του ψηφιακού πίνακα ελέγχου αφής X-Spa Touch panel. Κομψό και σύγχρονο design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των λειτουργιών του spa σας και σύνδεση Wi-Fi για να πραγματοποιείτε τις ρυθμίσεις και μέσω της IOS ή Android συσκευής σας.

Πίνακας ελέγχου Balboa TP 500
Premium έκδοση

Ο έλεγχος των λειτουργιών του spa πραγματοποιείται μέσω του  πίνακα ελέγχου Balboa TP500 κορυφαίας αμερικανικής κατασκευής. Κομψό design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του spa σας και  ιδιαίτερα απλός στη χρήση, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τις ρυθμίσεις της θερμοκρασίας, του ήχου, του φωτισμού!

Το σύστημα των λειτουργιών του spa πραγματοποιείται μέσω του απαράμιλλης αξιοπιστίας και πρωτοποριακού σχεδιασμού Balboa Water Group USA. Πρόκειται για τον κορυφαίο αμερικανικό κατασκευαστή θερμαντήρων και συστημάτων λειτουργιών υδρομασάζ. Κομψό design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του spa σας και  ιδιαίτερα απλός στη χρήση, σας εξασφαλίζει αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και κορυφαία ποιότητα!

Ακρυλικό Lucite – επιλογή αποχρώσεων

Κάθε Hydra spa είναι κατασκευασμένο από γνήσιο ακρυλικό πολλαπλών στρώσεων, πάχους 6mm, του αμερικανικού οίκου Lucite® America. Ενισχυμένα με αφρό πολυουρεθάνης, που προσφέρει θερμομόνωση: το νερό διατηρεί τη θερμοκρασία του, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του λειτουργικού κόστους. Προσφέρει επίσης ηχομόνωση, κάνοντας το υδρομασάζ σχεδόν αθόρυβο.

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων, ενώ η λάμψη τους διατηρείται για πολλά χρόνια!

Εξωτερική επένδυση Classic

Η Standard έκδοση των Hydra spas, διαθέτει εξωτερική επένδυση από ειδικά κατασκευασμένο αδιάβροχο συνθετικό υλικό με όψη ξύλου. Αποτελεί μια διαχρονική επιλογή που εναρμονίζεται άψογα με το χώρο σας, προσδίδοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων!

Εξωτερική επένδυση Elegant

Η αναβαθμισμένη έκδοση των Hydra spas, διαθέτει εξωτερική επένδυση από ειδικά κατασκευασμένο αδιάβροχο συνθετικό υλικό με όψη ξύλου, χωρίς να φαίνονται οι βίδες. Αποτελεί μια διαχρονική επιλογή που εναρμονίζεται άψογα με το χώρο σας, προσδίδοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων!

Χρωματοθεραπεία / Φωτισμός

Δημιουργήστε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα κατά την παραμονή σας στο spa, ενεργοποιώντας το σύστημα χρωματοθεραπείας! Ο φωτισμός πραγματοποιείται μέσω των υποβρύχιων Led RGB φωτιστικών που είναι ταξινομημένα περιμετρικά του spa και διαθέτει επιπλέον ένα μεγάλο κεντρικό υποβρύχιο φωτιστικό.  Ο εναλλασσόμενος ή και σταθερός φωτισμός σας χαρίζει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης!

Προαιρετικά: Φωτιζόμενοι πίδακες νερού / συντριβάνια (Deluxe & Premium έκδοση):

Μουσική με σύνδεση Bluetooth (προαιρετικός εξοπλισμός)

Η εμπειρία του υδρομασάζ γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική! Κατά τη διάρκεια της υδροθεραπείας σας στο spa, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική μέσω του συστήματος αναπαραγωγής ήχου με σύνδεση Bluetooth και δυο ενσωματωμένα αδιάβροχα ηχεία!

Blower – προαιρετικός εξοπλισμός

Το blower ενσωματώνεται στα spa για τη δημιουργία ατμόσφαιρας και ευχάριστων εμπειριών! Αυτός ο μηχανισμός αντλεί αέρα από το περιβάλλον και τον διανέμει μέσα στο νερό του τζακούζι, δημιουργώντας μια σειρά από αεροθαλάμους που παράγουν ανάδευση ή αφρό.

Σας προσφέρουν μια χαλαρωτική εμπειρία αλλά και θεραπευτικά οφέλη: Ανακούφιση από μυϊκούς πόνους και την ένταση, προσφέροντας μαλακό μασάζ σε διάφορα σημεία του σώματος προσφέροντας μια αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης. Επιπλέον, δημιουργεί μια εντυπωσιακή οπτική επίδραση!

Εξασφαλισμένη υγιεινή του νερού

Η υγιεινή του νερού σε κάθε Hydra spa, εξασφαλίζεται μέσω του εσωτερικού μικροβιοκρατούς φίλτρου που συμπεριλαμβάνει, στο οποίο επικάθονται τα μικροσωματίδια. Το spa διαθέτει επίσης σύστημα απολύμανσης μέσω της γεννήτριας παραγωγής όζοντος, διασφαλίζοντας την υγιεινή του νερού του spa. Το όζον δρα ενισχυτικά, εξουδετερώνοντας όσους μικροοργανισμούς δεν επικάθονται στα φίλτρα. Αισθάνεστε ασφαλείς απολαμβάνοντας ένα κρυστάλλινο, διαυγές και πεντακάθαρο νερό!

Υδροθεραπεία – Ρύθμιση πίεσης εκτόξευσης νερού

Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του υδρομασάζ και τα jets που είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία, σε συνδυασμό με τη θερμότητα του νερού, ανακουφίζουν από τους πόνους στις αρθρώσεις, τον αυχένα, την πλάτη, τη μέση και των ποδιών, την ψύξη, από πόνους των μυών και τη δυσκαμψία. Ενισχύεται επίσης η θεραπεία των ρευματικών παθήσεων και των τραυματισμών. Τα jets είναι ρυθμιζόμενα και κατευθυνόμενα σε πολλά σημεία, ενώ διαθέτει ρυθμιστές πίεσης του νερού, ώστε μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση του υδρομασάζ.

Θερμοκάλυμμα

Το θερμοκάλυμμα πάχους 10 cm εφαρμόζει πάνω στο spa και ασφαλίζει με clips. Είναι σχεδόν αναπόσπαστο κομμάτι του,  καθώς προσφέρει θερμομόνωση διατηρώντας τη θερμοκρασία του νερού στο spa, ενώ παράλληλα προστατεύει το ακρυλικό από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Αξεσουάρ spa – πρόσθετος προαιρετικός εξοπλισμός

Ηλεκτρικό επαναφορτιζόμενο σκουπάκι spa
Mε τηλεσκοπικό κοντάρι και ακροφύσια

Άλατα spa
Coctail fragrance – oil free

Πλήρες σετ χημικών spa
Εξασφαλίστε πεντακάθαρο νερό, επιφάνεια και σωληνώσεις

Deluxe tablet tray
Για tablet, κινητά και ποτά

Floating spa bar

Τραπεζάκι που επιπλέει στο νερό

Spa glove

Μαλακό γάντι καθαρισμού του ακρυλικού

Συσκευή καθαρισμού φίλτρων

Καθαρισμός ανάμεσα στις πτυχές των φίλτρων

Absorb-it Sponge

Σφουγγάρι απορρόφησης ρύπων και οργανικής ύλης

5ετής εργοστασιακή εγγύηση για την κατασκευή του ακρυλικού και 18 μήνες για τα υδραυλικά και μηχανολογικά μέρη.

Τεχνική υποστήριξη από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και πλήρες στοκ ανταλλακτικών.

Εμπειρία από το 1994 στον τομέα της επεξεργασίας νερού και του εξοπλισμού wellness.