Spa – υδρομασάζ

Spa – Υδρομασάζ κορυφαίας ποιότητας

Hydracom Luxury Line

Τα τζακούζι – υδρομασάζ της σειράς Luxury Line διακρίνονται για την υψηλή κατασκευαστική τους ποιότητα: αποτελούν μια μακροχρόνια επένδυση, που θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια!

Το σύστημα των λειτουργιών του υδρομασάζ πραγματοποιείται μέσω του απαράμιλλης αξιοπιστίας και πρωτοποριακού σχεδιασμού Balboa Water Group USA
Είναι εξοπλισμένα με θερμαντήρα τιτανίου, ανοξείδωτα jets υδρομασάζ, ηχοσύστημα με ραδιόφωνο και σύνδεση Bluetooth και ανοξείδωτη βάση στήριξης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια σειρά αποχρώσεων ακρυλικού (Aristech USA πολλαπλών στρώσεων) και εξωτερικής επένδυσης το spa σας, ώστε να εναρμονίζεται με το χώρο σας!
Κάθε μοντέλο είναι σχεδιασμένο με εργονομικές θέσεις υδρομασάζ και jets τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία, προσφέροντας την απόλυτη χαλάρωση κατά τη διάρκεια της υδροθεραπείας!

Κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές, φέρουν πιστοποιητικά ποιοτικού ελέγχου ISO9001 και πιστοποιήσεις από διεθνή πρότυπα CE, CB, SAA, RoHS και ETL.
Είναι ιδανικά για εγκατάσταση σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων και φυσικά κατοικιών, για υπέργεια ή εντοιχισμένη τοποθέτηση.

2-3 ΘΕΣΕΩΝ

Shell

Λεπτομέρειες προϊόντος

Victoria

Λεπτομέρειες προϊόντος

Andes

Λεπτομέρειες προϊόντος

Venus

Λεπτομέρειες προϊόντος

5 ΕΩΣ 8 ΘΕΣΕΩΝ

Graces

Λεπτομέρειες προϊόντος

Atlanta

Λεπτομέρειες προϊόντος

Pandora

Λεπτομέρειες προϊόντος

Thalia

Λεπτομέρειες προϊόντος

Paris

Με υπερχείλιση

Λεπτομέρειες προϊόντος

Προδιαγραφές Luxury Line spas

Σύστημα ελέγχου λειτουργιών υδρομασάζ

Το σύστημα των λειτουργιών του υδρομασάζ πραγματοποιείται μέσω του απαράμιλλης αξιοπιστίας και πρωτοποριακού σχεδιασμού Balboa Water Group USA. Πρόκειται για τον κορυφαίο αμερικανικό κατασκευαστή θερμαντήρων και συστημάτων λειτουργιών υδρομασάζ, που σας εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα και κορυφαία ποιότητα!

Με εύχρηστο πίνακα ελέγχου Balboa TP400.

Πίνακας ελέγχου Balboa USA TP400

Ο έλεγχος των λειτουργιών του spa πραγματοποιείται μέσω του  πίνακα ελέγχου Balboa TP400 κορυφαίας αμερικανικής κατασκευής. Κομψό design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του spa σας και  ιδιαίτερα απλός στη χρήση, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τις ρυθμίσεις της θερμοκρασίας, του ήχου, του φωτισμού!

Aristech USA ακρυλικό σε διάφορες αποχρώσεις

Τα Luxury Line Hydra spas κατασκευάζονται από ενισχυμένο ακρυλικό πολλαπλών στρώσεων, πάχους 8mm του κορυφαίου αμερικανικού οίκου Aristech USA, ενισχυμένο με αφρό πολυουρεθάνης 25mm. Προσφέρει θερμομόνωση και ηχομόνωση, συμβάλλοντας στη μείωση του λειτουργικού κόστους.
Στη Hydracom, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, για να διαμορφώσετε το spa των ονείρων σας εναρμονισμένο με το χώρο σας!

Εξωτερική επένδυση & αποχρώσεις

Εξωτερική επένδυση από ειδικά κατασκευασμένο αδιάβροχο συνθετικό υλικό με όψη ξύλου, που παρέχει θερμομόνωση και ηχομόνωση. Είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη UV ηλιακή ακτινοβολία, ενώ δεν απαιτεί συντήρηση.
Ακουμπάει σε ανοξείδωτο πλαίσιο στήριξης προσφέροντας προστασία και κατασκευάζεται σε διάφορες αποχρώσεις.

Ηχοσύστημα με ραδιόφωνο και σύνδεση Bluetooth

Σε κάθε spa της σειράς Luxury χαλαρώνετε απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας μουσική, καθώς διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό του ηχοσύστημα με 2 ενσωματωμένα αδιάβροχα ηχεία. Είτε μέσω FM radio, είτε μέσω σύνδεσης Bluetooth, επιλέγετε το είδος και την ένταση της αγαπημένης σας μουσικής!

Χρωματοθεραπεία

Σύστημα χρωματοθεραπείας με φωτιστικά LED, με εναλλασσόμενο (RGB) ή σταθερό φωτισμό σε κάθε spa. Επίσης, πολλά από τα spa της σειράς Luxury , διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό τους φωτιζόμενους πίδακες νερού (συντριβάνια), ή και φωτιζόμενα jets, δημιουργώντας μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα!

Υδροθεραπεία – Εργονομικός σχεδιασμός θέσεων

Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του spa και τα jets, που είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία, σε συνδυασμό με τη θερμότητα και την πίεση του νερού, ανακουφίζουν από τους πόνους στις αρθρώσεις, τον αυχένα, την πλάτη, τη μέση και των ποδιών, την ψύξη, των πόνο των μυών και τη δυσκαμψία. Συμβάλλει επίσης στη θεραπεία των ρευματικών παθήσεων και των τραυματισμών. 
Τα jets είναι ρυθμιζόμενα και κατευθυνόμενα σε πολλά σημεία, ενώ μπορείτε να αυξομειώνετε την ένταση του υδρομασάζ.

Σύστημα απολύμανσης του νερού του spa

Κάθε spa συμπεριλαμβάνει μικροβιοκρατές φίλτρο το οποίο συγκρατεί τα μικροσωματίδια , ενώ διαθέτει σύστημα απολύμανσης του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος, το οποίο εξουδετερώνει τους οργανικούς παράγοντες και όσους μικροοργανισμούς δεν επικάθονται στα φίλτρα.

PU Insulation

Τα Hydra Luxury Line spas κατασκευάζονται από πολλαπλών στρώσεων ακρυλικό, το οποίο διαθέτει ενίσχυση ABS και αφρό πολυουρεθάνης (PU foam insulation υψηλής πυνκότητας πάχους 25mm). Ως υλικό επιδεικνύει μοναδική ανθεκτικότητα και δύναμη, ενώ παράλληλα προσφέρει ηχομόνωση. Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό του, είναι η μείωση της θερμοαπώλειας που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Βάση ABS

Όλα τα Hydra Luxury Line spas ακουμπούν σε μια σταθερή, στιβαρής κατασκευής βάση ABS, που σφραγίζει στο κάτω μέρους τους, που προσφέρει στεγανότητα και περιορίζει στο ελάχιστο την απώλεια της θερμοκρασίας. Προσφέρει ανθεκτικότητα και μέγιστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Εγγύηση

Όλα τα Hydra Luxury Line spas διαθέτουν εγγύηση:

5 έτη για την κατασκευή του ακρυλικού

3 έτη για την επιφάνεια του ακρυλικού

2 έτη για τα μηχανολογικά μέρη

Δείτε κάποια από τα spa της σειράς Luxury Line εγκατεστημένα:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ζητήστε μας προσφορά καλώντας σε ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα ή απλά συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας

Τηλέφωνο: + 30 210 2321044
Κιν: + 30 6974196828
Email: info@hydracom.gr