Spa ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Luxury Line

Τα spas της σειράς Luxury Line διακρίνονται για τη στιβαρή κατασκευή τους και την υψηλή κατασκευαστική τους ποιότητα: αποτελούν μια μακροχρόνια επένδυση, που θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια!
Είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές, φέρουν πιστοποιητικά ποιοτικού ελέγχου ISO9001 και πιστοποιήσεις από διεθνή πρότυπα CE, CB, SAA, RoHS και ETL.
Στο βασικό εξοπλισμό τους συμπεριλαμβάνεται: θερμαντήρας τιτανίου, ανοξείδωτα jets υδρομασάζ, AristechLLC αμερικανικό ακρυλικό πολλαπλών στρώσεων, ηχοσύστημα με ραδιόφωνο και σύνδεση Bluetooth και ανοξείδωτη βάση στήριξης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε  μια σειρά αποχρώσεων ακρυλικού και εξωτερικής επένδυσης το spa σας, ώστε να εναρμονίζεται με το χώρο σας!
Κάθε μοντέλο είναι σχεδιασμένο με εργονομικές θέσεις υδρομασάζ και jets τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία, προσφέροντας την απόλυτη χαλάρωση αλλά και υδροθεραπεία.
Είναι ιδανικά για εγκατάσταση σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων και φυσικά κατοικιών, για υπέργεια ή εντοιχισμένη τοποθέτηση.

2-3 ΘΕΣΕΩΝ

Eros

Λεπτομέρειες προϊόντος

Andes

Λεπτομέρειες προϊόντος

Venus

Λεπτομέρειες προϊόντος

5-6 ΘΕΣΕΩΝ

Graces

Λεπτομέρειες προϊόντος

Pandora

Λεπτομέρειες προϊόντος

Thalia

Λεπτομέρειες προϊόντος

Προδιαγραφές Luxury Line spas

Aristech USA ακρυλικό σε διάφορες αποχρώσεις

Κατασκευασμένο από ενισχυμένο ακρυλικό πολλαπλών στρώσεων, πάχους 8mm του κορυφαίου αμερικανικού οίκου AristechLLC, ενισχυμένο με αφρό πολυουρεθάνης 25mm. Προσφέρει θερμομόνωση και ηχομόνωση, συμβάλλοντας στη μείωση του λειτουργικού κόστους. Στη Hydracom, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, για να διαμορφώσετε το spa των ονείρων σας εναρμονισμένο με το χώρο σας, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Ηχοσύστημα με ραδιόφωνο και σύνδεση Bluetooth

Σε κάθε spa της σειράς Luxury χαλαρώνετε απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας μουσική, καθώς διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό του ηχοσύστημα με 2 ενσωματωμένα αδιάβροχα ηχεία. Είτε μέσω FM radio, είτε μέσω σύνδεσης Bluetooth, επιλέγετε το είδος και την ένταση της αγαπημένης σας μουσικής!

Χρωματοθεραπεία

Σύστημα χρωματοθεραπείας με φωτιστικά LED, με εναλλασσόμενο (RGB) ή σταθερό φωτισμό σε κάθε spa. Επίσης, πολλά από τα spa της σειράς Luxury , διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό τους φωτιζόμενους πίδακες νερού (συντριβάνια), ή και φωτιζόμενα jets, δημιουργώντας μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα!

Υδροθεραπεία – Εργονομικός σχεδιασμός θέσεων

Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του spa και τα jets, που είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία, σε συνδυασμό με τη θερμότητα και την πίεση του νερού, ανακουφίζουν από τους πόνους στις αρθρώσεις, τον αυχένα, την πλάτη, τη μέση και των ποδιών, την ψύξη, των πόνο των μυών και τη δυσκαμψία. Συμβάλλει επίσης στη θεραπεία των ρευματικών παθήσεων και των τραυματισμών. 
Τα jets είναι ρυθμιζόμενα και κατευθυνόμενα σε πολλά σημεία, ενώ μπορείτε να αυξομειώνετε την ένταση του υδρομασάζ.

Πίνακας ελέγχου λειτουργιών υδρομασάζ

Στα Luxury Line spas, οι λειτουργίες του υδρομασάζ πραγματοποιούνται μέσω του εύχρηστου πίνακα ελέγχου Aquaspring, ο οποίος είναι ιδιαίτερα απλός στη χρήση. Προαιρετικά, σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής μέσω του συστήματος λειτουργιών υδρομασάζ του αμερικανικού οίκου Balboa.

Σύστημα απολύμανσης του νερού του spa

Κάθε spa συμπεριλαμβάνει μικροβιοκρατές φίλτρο το οποίο συγκρατεί τα μικροσωματίδια , ενώ διαθέτει σύστημα απολύμανσης του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος, το οποίο εξουδετερώνει τους οργανικούς παράγοντες και όσους μικροοργανισμούς δεν επικάθονται στα φίλτρα.

Εξωτερική επένδυση και αποχρώσεις

Εξωτερική επένδυση από ειδικά κατασκευασμένο αδιάβροχο συνθετικό υλικό με όψη ξύλου, που παρέχει θερμομόνωση και ηχομόνωση. Είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη UV ηλιακή ακτινοβολία, ενώ δεν απαιτεί συντήρηση.
Ακουμπάει σε ανοξείδωτο πλαίσιο στήριξης προσφέροντας προστασία και κατασκευάζεται σε διάφορες αποχρώσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ζητήστε μας προσφορά καλώντας σε ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα ή απλά συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας

Τηλέφωνο: + 30 210 2321044
Κιν: + 30 6974196828
Email: info@hydracom.gr