Hydracom

Χειροποίητη Σάουνα στα μέτρα σας!
Custom Made Sauna

Αποδράστε από το στρες της καθημερινότητας και
αποκτήστε την δική σας σάουνα!

Σχεδιασμός και διαστάσεις

Το πρώτο βήμα για να φτάσετε πιο κοντά στο σχεδιασμό της σάουνας, έτσι όπως την έχετε ονειρευτεί, είναι να σκεφτείτε τις διαστάσεις της (διαθέσιμος χώρος και πόσα άτομα θα εξυπηρετεί) και στη συνέχεια τα υλικά κατασκευής της. Τόσο ο εξωτερικός, όσο και ο εσωτερικός της σχεδιασμός είναι σημαντικό να εξυπηρετούν τις ανάγκες σας και την αισθητική σας.

Επιλέγουμε ξυλεία

Η επιλογή του ξύλου τόσο για την εξωτερική, όσο και για την εσωτερική επένδυση της σάουνας, είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες και καθορίζει ουσιαστικά το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και την ανθεκτικότητα της σάουνας. Το είδος του ξύλου είναι σημαντικό να επιδεικνύει ανθεκτικότητα στις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία, να μην υφίσταται στρεβλώσεις, παραμορφώσεις και εκκρίσεις ρητίνης. Η απόχρωση του κάθε ξύλου αλλά και η μοναδική του μυρωδιά, δημιουργούν προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση θαλπωρής και χαλάρωσης.

Άροζο πεύκο Α’ ποιότητας

Hemlock

Ερυθρός κέδρος

Άροζο πεύκο Α’ ποιότητας

Η χρήση πεύκου για την εσωτερική επένδυση αποτελεί μια οικονομική λύση στην κατασκευή της σάουνας. Το ανοιχτόχρωμο χρώμα του πεύκου σκουραίνει με την πάροδο του χρόνου και αποκτά μια γλυκιά απόχρωση, προσδίδοντας έτσι μια μοναδική αίσθηση θαλπωρής στο εσωτερικό της σάουνας. Εντούτοις, με τη χρήση της σάουνας μπορεί να παρατηρηθούν εκκρίσεις ρητίνης (ρετσινιού), οι οποίες όμως μπορούν να απομακρυνθούν μηχανικά.

Custom made sauna / Cilindro Slim Βούλα

Hemlock

Πρόκειται για έναν τύπο ξύλου ιδιαίτερα διαδεδομένο στο χώρο της σάουνας, κυρίως στο εξωτερικό, καθώς είναι ιδιαίτερα σπάνιο στην εγχώρια αγορά. Η εταιρεία μας εντούτοις εξασφαλίζει την εισαγωγή του για την κατασκευή σάουνας στα μέτρα του πελάτη. Το hemlock είναι ένα κορυφαίο είδος άροζου πεύκου με λεία επιφάνεια, καθώς εμφανίζει εξαιρετικές ιδιότητες ενάντια στην υγρασία και θερμοκρασία. Με την πάροδο του χρόνου δεν εμφανίζονται στρεβλώσεις και εκκρίσεις ρητίνης (ρετσινιού).

Ερυθρός κέδρος

Ο ερυθρός κέδρος αποτελεί την πιο διαδεδομένη και παραδοσιακή επιλογή στην κατασκευή σάουνας και οι λόγοι είναι πολλοί. Αρχικά το μοναδικό άρωμα και η σκουρόχρωμη απόχρωση, είναι μοναδικές και δεν συναντώνται στους άλλους τύπους ξυλείας. Επίσης παρουσιάζει εξαιρετική μηχανική αντοχή, όπως και ιδιαίτερα σταθερή συμπεριφορά σε υψηλές θερμοκρασίες (στρέβλωση, παραμόρφωση και συρρίκνωση).

Θερμαντήρας (σόμπα) σάουνας

O κατάλληλος θερμαντήρας είναι η καρδιά της σάουνας, το αναπόσπαστο κομμάτι του εσωτερικού της και της ατμόσφαιρας που δημιουργείται. Όποιον τύπο θερμαντήρα και να επιλέξετε, ένα είναι σίγουρο: σας θεραπεύει.
Στην εταιρεία μας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα θερμαντήρες δυναμικότητας οικιακής και επαγγελματικής χρήσης.

Εξωτερικοί ελεγκτές θερμαντήρων

Στους θερμαντήρες όπου τα μπουτόν ρύθμισης του χρόνου και της θερμοκρασίας δεν είναι ενσωματωμένα, οι λειτουργίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω του εξωτερικού πίνακα ελέγχου. Η εγκατάστασή τους γίνεται εξωτερικά από τη σάουνα, ενώ μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε και μέσω του κινητού σας.

Φωτισμός

Ο φωτισμός που θα επιλέξετε, ολοκληρώνει τη συνολική εμπειρία χαλάρωσης, που θα δημιουργήσετε στο εσωτερικό της σάουνας. Στην εταιρεία μας θα βρείτε φωτιστικά και καλύμματα, οπτικές ίνες, LED ταινίες σταθερού ή κυλιόμενου φωτισμού (RGB), ακόμα και φωτιζόμενα αξεσουάρ που θα κάνουν τη διαφορά!

Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ όχι μόνο είναι απαραίτητα κατά τη χρήση της σάουνας, αλλά διευκολύνουν τη χρήση της και ολοκληρώνουν τη διαδικασία της χαλάρωσης σ’ αυτή! Κουβαδάκια και κουτάλες, θερμόμετρα και υγρασιόμετρα, αρωματικά αιθέρια έλαια σε άπειρες επιλογές, ηφαιστειογενείς πέτρες, προσκέφαλα, καθαριστικά και πολλά άλλα που θα βρείτε στο e-shop μας.

Έχετε τις ιδέες; Έχουμε τον τρόπο να τις υλοποιήσουμε!

Δεν εμπορευόμαστε απλά τον εξοπλισμό…
Διαμορφώνουμε τον χώρο σας! Έχοντας υλοποιήσει αμέτρητους επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους ευεξίας, διαθέτουμε την εμπειρία να λάβουμε υπόψιν όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες κατά την κατασκευή και τη λειτουργία.

Ζητήστε προσφορά

Καλέστε μας στο 210 2321044 ή στο 6974196828. 
Εναλλακτικά, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο!

  Δείτε ακόμα

  Παραδοσιακές σάουνες

  Infrared
  σάουνες

  Θερμαντήρες σάουνας

  Αξεσουάρ σάουνας