Hydracom
Custom Made Sauna

Αποδράστε από το στρες της καθημερινότητας και
αποκτήστε την δική σας σάουνα στα μέτρα σας!

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, ιδιαίτερα κοντά στις μεγαλουπόλεις, με τους έντονους ρυθμούς απασχόλησης οδηγεί αναπόφευκτα σε υπερένταση, σωματική και πνευματική καταπόνηση, πονοκεφάλους, άγχος, καρδιολογικά προβλήματα κλπ. Παράλληλα δεν σπανίζουν περιπτώσεις ανθρώπων με αναπνευστικά προβλήματα ή προβλήματα με τις αρθρώσεις τους. Κατά την εφίδρωση καθαρίζει το αίμα σας αφού επικίνδυνες τοξίνες αποβάλλονται μαζί με τον ιδρώτα από το σώμα σας, τα αγγεία διαστέλλονται επιτυγχάνοντας καλύτερη αιμάτωση των άκρων, οι πόροι του δέρματος ανοίγουν ενώ το ίδιο αναζωογονείται, μαλακώνει και αποκτά μία βελούδινη υφή αντικαθιστώντας και αποβάλλοντας τα νεκρά του κύτταρα μαζί με τον ιδρώτα.

Η κατασκευή της δικής σας σάουνας στον χώρο σας είναι το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας.  Αποτελεί την ιδανική επιλογή, όπου θα μπορείτε μόνοι σας, με την οικογένειά σας ή τους φίλους σας να αποδράσετε από το στρες της καθημερινότητας και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Η εταιρεία μας με τους έμπειρους τεχνικούς που διαθέτει, εγγυάται να κάνει και το πιο απίθανο όνειρό σας πραγματικότητα, σχεδιάζοντας μαζί σας και κατασκευάζοντας την σάουνα της δικής σας επιλογής απόλυτα προσαρμοσμένη στις διαστάσεις του χώρου σας.

Μαζί θα επιλέξουμε:

Ξύλο

Για την κατασκευή της θα επιλέξουμε μαζί σας τον τύπο σάουνας (εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, ραμποτέ ή μασίφ), που επιθυμείτε καθώς και το ξύλο που ταιριάζει στον χώρο σας.
Τα ξύλα μας είναι αυστηρά επιλεγμένα και επεξεργασμένα για την κατασκευή σάουνας, δεν απορροφούν την υγρασία, δεν ευνοούν την ανάπτυξημυκήτων, φέρουν ελάχιστους έως καθόλου ρόζους, δεν σχίζονται, δεν παραμορφώνονται ούτε συρρικνώνονται. Τα μοναδικά αρώματα που απελευθερώνονται ιδίως κατά την θέρμανσή του ξύλου (κέδρος, έλατο, πεύκο κλπ) δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον ζεστασιάς, θαλπωρής και χαλάρωσης.

Άροζο πεύκο (Α΄ ποιότητας)

Hemlock

Ερυθρός κέδρος

Ηλεκτρικοί θερμαντήρες σάουνας & control panels

Η θερμοκρασία που εκπέμπει το ανοξείδωτο και άριστης ποιότητας ηλεκτρικό στοιχείο (σόμπα) του παγκοσμίως γνωστού οίκου HARVIAαποθηκεύεται στις ειδικά επιλεγμένες ηφαιστιογενείς πέτρες καθώς και στο ξύλο και απελευθερώνεται σταδιακά και ομοιόμορφα στον χώρο ακόμη και μετά την απενεργοποίηση της σόμπας.

Αξεσουάρ και παρελκόμενα Σάουνας

Μία πλούσια επιλογή αιθέριων ελαίων, έγχρωμων φωτιστικών LED σε οροφή και πλάτη καθώς και ηχοσύστημα με ειδικά κατασκευασμένα ηχεία έρχονται να καλύψουν και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες μας δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον, απόλαυσης, ευεξίας και χαλάρωσης!

Έχετε τις ιδέες; Έχουμε τον τρόπο να τις υλοποιήσουμε!

Δεν εμπορευόμαστε απλά τον εξοπλισμό… Διαμορφώνουμε τον χώρο σας! Έχοντας υλοποιήσει αμέτρητους επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους χαμάμ, διαθέτουμε την εμπειρία να λάβουμε υπόψιν όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες κατά την κατασκευή και τη λειτουργία.

Ζητήστε προσφορά

Καλέστε μας τώρα στο 210 2321044 ή στο 6974196828 ή απλώς συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

  Δείτε ακόμα

  Παραδοσιακές σάουνες

  Infrared
  σάουνες

  Θερμαντήρες σάουνας

  Αξεσουάρ σάουνας