Hydracom
Custom Made Sauna

Αποδράστε από το στρες της καθημερινότητας και
αποκτήστε την δική σας σάουνα στα μέτρα σας!

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, ιδιαίτερα κοντά στις μεγαλουπόλεις, με τους έντονους ρυθμούς απασχόλησης οδηγεί αναπόφευκτα σε υπερένταση, σωματική και πνευματική καταπόνηση, πονοκεφάλους, άγχος, καρδιολογικά προβλήματα κλπ. Παράλληλα δεν σπανίζουν περιπτώσεις ανθρώπων με αναπνευστικά προβλήματα ή προβλήματα με τις αρθρώσεις τους. Κατά την εφίδρωση καθαρίζει το αίμα σας αφού επικίνδυνες τοξίνες αποβάλλονται μαζί με τον ιδρώτα από το σώμα σας, τα αγγεία διαστέλλονται επιτυγχάνοντας καλύτερη αιμάτωση των άκρων, οι πόροι του δέρματος ανοίγουν ενώ το ίδιο αναζωογονείται, μαλακώνει και αποκτά μία βελούδινη υφή αντικαθιστώντας και αποβάλλοντας τα νεκρά του κύτταρα μαζί με τον ιδρώτα.

Η κατασκευή της δικής σας σάουνας στον χώρο σας είναι το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας.  Αποτελεί την ιδανική επιλογή, όπου θα μπορείτε μόνοι σας, με την οικογένειά σας ή τους φίλους σας να αποδράσετε από το στρες της καθημερινότητας και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Η εταιρεία μας με τους έμπειρους τεχνικούς που διαθέτει, εγγυάται να κάνει και το πιο απίθανο όνειρό σας πραγματικότητα, σχεδιάζοντας μαζί σας και κατασκευάζοντας την σάουνα της δικής σας επιλογής απόλυτα προσαρμοσμένη στις διαστάσεις του χώρου σας.

Μαζί θα επιλέξουμε:

Ξύλο

Για την κατασκευή της θα επιλέξουμε μαζί σας τον τύπο σάουνας (εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, ραμποτέ ή μασίφ), που επιθυμείτε καθώς και το ξύλο που ταιριάζει στον χώρο σας.
Τα ξύλα μας είναι αυστηρά επιλεγμένα και επεξεργασμένα για την κατασκευή σάουνας, δεν απορροφούν την υγρασία, δεν ευνοούν την ανάπτυξημυκήτων, φέρουν ελάχιστους έως καθόλου ρόζους, δεν σχίζονται, δεν παραμορφώνονται ούτε συρρικνώνονται. Τα μοναδικά αρώματα που απελευθερώνονται ιδίως κατά την θέρμανσή του ξύλου (κέδρος, έλατο, πεύκο κλπ) δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον ζεστασιάς, θαλπωρής και χαλάρωσης.

Άροζο πεύκο (Α΄ ποιότητας)

Η χρήση πεύκου για την εσωτερική επένδυση αποτελεί μια οικονομική λύση στην κατασεκυή της σάουνας. Το ανοιχτόχρωμο χρώμα του πεύκου σκουραίνει με την πάροδο του χρόνου και αποκτά μια γλυκία απόχρωση, προσδίδοντας έτσι μια μοναδική αίσθηση θαλπωρης στο εσωτερικό της σάουνας. Εντούτοις με τη χρήση της σάουνας μπορεί να παρατηρηθούν εκκρίσεις ρητίνης (ρετσινιού), οι οποίες όμως μπορούν να απομακρυνθούν μηχανικά

Hemlock

Πρόκειται για έναν τύπο ξύλου ιδιαίτερα διαδεδομένο στο χώρο της σάουνας, κυρίως στο εξωτερικό, καθώς είναι ιδιαίτερα σπάνιο στην εγχώρια αγορά. Η εταιρεία μας εντούτοις εξασφαλίζει την εισαγωγή του για την κατασκευή σάουνας στα μέτρα του πελάτη. Το hemlock είναι ένα κορυφαίο είδος άροζου πεύκου με λεία επιφάνεια, καθώς εμφανίζει εξαιρετικές ιδιότητες ενάντια στην υγρασία και θερμοκρασία. Με την πάροδο του χρόνου δεν εμφανίζονται στρεβλώσεις και εκκρίσεις ρητίνης (ρετσινιού)

Ερυθρός κέδρος

Ο ερυθρός κέδρος αποτελέι την πιο διαδεδομένη και παραδοσιακή επιλογή στην κατασκευή σάουνας και οι λόγοι είναι πολλοί. Αρχοκά το μανδικό άρωμα και η σκουρόχρωμη απόχρωση είναι μοναδικές και δεν συναντώνται στους άλλους τύπους ξυλείας. Επίσης παρουσιάζει εξαιρετική μηχανική αντοχή όπως και ιδιαίτερα σταθερή συμπεριφορά σε υψηλές θερμοκρασίες (στρέβλωση, παραμόρφωση και συρρίκνωση).

Έχετε τις ιδέες; Έχουμε τον τρόπο να τις υλοποιήσουμε!

Δεν εμπορευόμαστε απλά τον εξοπλισμό… Διαμορφώνουμε τον χώρο σας! Έχοντας υλοποιήσει αμέτρητους επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους χαμάμ, διαθέτουμε την εμπειρία να λάβουμε υπόψιν όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες κατά την κατασκευή και τη λειτουργία.

Ζητήστε προσφορά

Καλέστε μας τώρα στο 210 2321044 ή στο 6974196828 ή απλώς συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

  Ηλεκτρικοί θερμαντήρες σάουνας & control panels

  Η θερμοκρασία που εκπέμπει το ανοξείδωτο και άριστης ποιότητας ηλεκτρικό στοιχείο (σόμπα) του παγκοσμίως γνωστού οίκου HARVIAαποθηκεύεται στις ειδικά επιλεγμένες ηφαιστιογενείς πέτρες καθώς και στο ξύλο και απελευθερώνεται σταδιακά και ομοιόμορφα στον χώρο ακόμη και μετά την απενεργοποίηση της σόμπας.

  Αξεσουάρ και παρελκόμενα Σάουνας

  Μία πλούσια επιλογή αιθέριων ελαίων, έγχρωμων φωτιστικών LED σε οροφή και πλάτη καθώς και ηχοσύστημα με ειδικά κατασκευασμένα ηχεία έρχονται να καλύψουν και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες μας δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον, απόλαυσης, ευεξίας και χαλάρωσης!

  Δείτε ακόμα

  Παραδοσιακές σάουνες

  Infrared
  σάουνες

  Θερμαντήρες σάουνας

  Αξεσουάρ σάουνας