Hammam

Tα έργα μας Ζητήστε προσφορά

Hydracom Hammam

Κατασκευάζουμε το hammam των ονείρων σας!

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην κατασκευή χαμάμ και έχοντας ολοκληρώσει πολυάριθμα projects, αναλαμβάνει όλες τις μηχανολογικές και οικοδομικές εργασίες, που απαιτούνται,
παραδίδοντάς σας το χαμάμ των ονείρων σας με το κλειδί στο χέρι.

Στη Hydracom θα βρείτε ένα πλήρες πρόγραμμα σε επώνυμο και άριστης κατασκευαστικής ποιότητας μηχανολογικό εξοπλισμό hammam και αξεσουάρ.

Δεν εμπορευόμαστε απλά τον εξοπλισμό… Διαμορφώνουμε μαζί σας τον χώρο σας!

Έχοντας υλοποιήσει αμέτρητους επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους χαμάμ, διαθέτουμε την εμπειρία να μελετήσουμε τον χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να αναζητήσουμε μαζί σας τις ιδανικότερες για εσάς λύσεις:

 • Σχεδιασμός της καμπίνας
 • Επιλογή της κατάλληλης ατμογεννήτριας 
 • Φωτισμός με έγχρωμα LED spots
 • Δημιουργία έναστρου ουρανού με οπτικές ίνες και απολήξεις με πραγματικούς κρυστάλλους Swarovski
 • Αρωματοθεραπεία – δοσομετρικές αντλίες εισαγωγής αιθέριων ελαίων στον χώρο της καμπίνας σας
 • Τοποθέτηση συσκευής υδρονέφωσης με μικροσταγονίδια αλατόνερου
 • Θέρμανση των καθισμάτων, των πάγκων και του δαπέδου με ηλεκτρικές αντιστάσεις (ενδοδαπέδια θέρμανση)
 • Μουσική στο χώρο του hammam μέσω τοποθέτησης ηχοσυστήματος με σύνδεση Bluetooth με άριστη απόδοση στερεοφωνικού ήχου
 • Κατασκευή ντους με έγχρωμο φωτισμό / τροπική βροχή
 • Τοποθέτηση συστήματος εξαερισμού της καμπίνας
 • Τοποθέτηση γυάλινης πόρτας ή και πρόσοψης, κατασκευασμένης από κρύσταλλο ασφαλείας της επιλογής σας (διάφανο, μπρονζέ, φιμέ, με αμμοβολή, τύπου καθρέφτης κλπ.)
 • Κατασκευή θερμομονωμένης καμπίνας με ειδικά πάνελ για επίπεδη οροφή
 • Κατασκευή οροφής με θόλο ή τρούλο, με ή χωρίς φωτισμό.

Ανοξείδωτες ατμογεννήτριες χαμάμ

Δημιουργία έναστρου ουρανού

Αρωματοθεραπεία, φωτισμός, τροπική βροχή

Υπηρεσίες κατασκευής & διαμόρφωσης χώρων χαμάμ

Για την κατασκευή του χαμάμ σας θα βρείτε όλο τον απαραίτητο μηχανολικό εξοπλισμό όπως:

Επώνυμες ατμογεννήτριες
Φωτισμός χαμηλής τάσης
Συστήματα αρωματοθεραπείας
Ηχοσυστήματα με αδιάβροχα ηχεία
Αντιστάσεις για την θέρμανση πάγκων (ειδικής κλάσης για υγρούς χώρους)
Γεννήτρια παραγωγής νέφωσης άλμης
Συσκευές αποσκλήρυνσης
Panic Buttons

Ηλεκτρολογικές & υδραυλικές εργασίες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις για την κατασκευή του χαμάμ.

Για τις ηλεκτρολογικές συνδέσεις χρησιμοποιούνται πάντα αξιόπιστα υλικά επώνυμων οίκων.

Για την κατασκευή του εσωτερικού της καμπίνας θα επιλέξουμε μαζί τα καταλληλότερα δομικά υλικά με γνώμονα τις απαιτήσεις σας.

Έτσι στοχεύουμε στην κατασκευή μιας καμπίνας χαμάμ (οικιακή ή επαγγελματική), η οποία θα έχει την αρτιότερη θερμομόνωση και υγρομόνωση.

Τέλος, η επένδυση της καμπίνας με ψηφίδα, πλακάκι ή και πατητή τσιμεντοκονία θα ολοκληρώσει το χαμάμ των ονείρων σας.

Εξοπλισμός χαμάμ

Χρωματοθεραπεία – Φωτισμός καμπίνας hammam

Στην καμπίνα του χαμάμ επικρατούν συνθήκες έντονης υγρασίας, οπότε η τοποθέτηση χαμηλής τάσης φωτισμού είναι απαραίτητη. Είναι πολύ σημαντικό τα στοιχεία φωτισμού να είναι αδιάβροχα και να φέρουν κατάλληλη στεγανοποίηση, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί πως ο ατμός δεν θα διαπεράσει την οροφή του χαμάμ.

Στο πρόγραμμά μας συμπεριλαμβάνονται ειδικά spot RGB (έγχρωμου) φωτισμού, ταινιών LED RGB αλλά και θερμού λευκού, καθώς και ανοξείδωτα σποτ μικρής διαμέτρου (οπτικές ίνες).

Αρωματοθεραπεία

Ο σκοπός του χαμάμ είναι η ενεργοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων αισθήσεων. Οι λύσεις αρωματοθεραπείας που θα βρείτε στο πρόγραμμά μας, θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε στο χώρο του χαμάμ την ιδανικότερη ατμόσφαιρα χαλάρωσης.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε στόμια εισαγωγής ατμού ή διπλής δοσομετρικής αντλίας εισαγωγής αιθέριων ελαίων και αποξηραμένων βοτάνων. Ο έλεγχος πραγματοποιείται μέσω του πίνακα ελέγχου της ατμογεννήτριας και ο χώρος αρωματίζεται αυτόματα.

Καθίσματα χαμάμ με δυνατότητα θέρμανσης

Οι θερμοτάπητες υγρών χώρων που προσφέρει την εταιρεία μας τοποθετούνται σε πλάτη, πάγκο αλλά και δάπεδο με σκοπό την προθέρμανσή τους, μέχρι οι επιφάνειες αυτές να θερμανθούν από τον ατμό, που θα παράγεται από την ατμογεννήτρια.
Η επιθυμητή θερμοκρασία μπορεί να επιλεγεί από τον χρήστη μέσω αναλογικού ή ψηφιακού θερμοστάτη.

Ηχοσύστημα με αδιάβροχα ηχεία με σύνδεση Bluetooth

Αν αγαπάτε την μουσική όσο εμείς, μπορείτε να εγκαταστήσετε στον χώρο του χαμάμ αδιάβροχα ηχεία εξαιρετικής απόδοσης, που προσφέρει η εταιρεία μας. Τα ηχεία αυτά ελέγχονται από ελεγκτή αφής ο οποίος έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με συσκευές Bluetooth (όπως κινητά), φορείς αποθήκευσης USB, κάρτες SD αλλά και με εξωτερικές πηγές μουσικής μέσω βύσματος τύπου jack (auxiliary).

Δημιουργία έναστρου ουρανού μέσω οπτικών ινών

Μεταφέρετε τα άστρα του ουρανού στο χώρο του χαμάμ σας. Μέσω οπτικών ινών μπορείτε να δημιουργήσετε αμέτρητα φωτεινά σημεία στην οροφή, τα οποία μπορούν να φέγγουν σε διάφορες αποχρώσεις ή και σε λευκό.

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα ανάρτησης ακρυλικών κρυστάλλων ή ειδικών κρυστάλλων Swarovski, οι οποίοι διαχέουν το φως των ινών με τέτοιο τρόπο ώστε η εμπειρία του έναστρου ουρανού να είναι ακόμα πιο ρεαλιστική.

Δημιουργούν πολύ ευχάριστη και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα ενώ επιδρούν θεραπευτικά στην ψυχολογία.

Συσκευή υδρονέφωσης
(παραγωγή διαλύματος άλμης)

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες η αλατοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση μιας σειράς αναπνευστικών παθήσεων μεταξύ άλλων:

 •  Άσθμα
 • Βρογχίτιδα
 • Κυστική Ίνωση
 • Υπνική Άπνοια
 • Ροχαλητό
 • Πνευμονία
 • δερματικά προβλήματα και αλλεργίες
 • ή ένα απλό κρυολόγημα
 • Συσκευή αποσκλήρυνσης

  Το νερό περιέχει άλατα. Άλλα πιο δυσδιαλυτα και άλλα πιο ευδιάλυτα. Όταν το νερό γίνεται ατμός στο εσωτερικό της ατμογεννήτριας, τα άλατα αυτα δεν μπορούν να συμπαρασυρθούν με τον ατμό και δημιουργούν μια κλειστόπορη στοιβάδα αλάτων στην επιφάνεια των αντιστάσεων. Οι επικαθίσεις αυτές δυσχαιρένουν τη μεταφορά θερμότητας στο νερό αλλά και την εγκλωβίζουν με αποτέλεσμα την καταστροφή των αντιστάσεων. Το πρόβλημα αυτό συναντάται σε περιοχές με ιδιαίτερα σκληρό νερό.  Σκοπός των συστημάτων αποσκλήρυνσης είναι η απομάκρυνση των πιο δυσδιάλυτων ανθρακικών αλάτων για την προστασία της ατμογεννήτριας.

  Fast steam button

  Το συγκεκριμένο μπουτόν χρησιμοποιείται όταν η ατμογεννήτρια βρίσκεται σε επαγγελματικό πρόγραμμα, οπότε ανεβάζει γρήγορα τη θερμοκρασία από τους 80 °C στους100 °C. όταν πατήσετε ξανά το μπουτόν, η λειτουργία του σταματάει και η θερμοκρασία επιστρέφει ξανά στους 80 °C. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση.

  Διαβάστε ακόμα…

  7 οφέλη του χαμάμ

  Ζητήστε προσφορά

  Για την οικονομοτεχνική προσφορά μας μπορείτε να μας καλέσετε στο +302102321044 ή στο +306974196828 . Εναλλακτικά, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.