Μπανιερεσ υδρομασαζ

Crescent

Ημικύκλια μπανιέρα υδρομασάζ 2 ατόμων. Ξεχωρίζει για τον εργονομικό σχεδιασμό, το εντυπωσιακό αλλά και κομψό design της. Είναι ιδανική για εγκατάσταση σε ξενοδοχεία, οικίες και airbnb καταλύματα, προσφέροντας την ατμόσφαιρα ενός κέντρου ευεξίας στο χώρο σας!

Δείτε περισσότερα...

Nera Maxi (Wellis EU)

Η Nera Maxi είναι μια εντυπωσιακή μπανιέρα υδρομασάζ 2 θέσεων.
Ασύγκριτο πλεονέκτημά της η εργονομική διάταξη των jets V-concept™, που σας προσφέρει ένα μοναδικά χαλαρωτικό υδρομασάζ!
Δείτε περισσότερα...

Delight

Η Delight είναι μια υπέροχη, ιδιαίτερα ευρύχωρη μπανιέρα υδρομασάζ 3 ατόμων. Ξεχωρίζει για τον εργονομικό σχεδιασμό, το εντυπωσιακό αλλά και κομψό design της. Πολυάριθμα jets υδρομασάζ, ανατομικά προσκέφαλα, φωτισμός,είναι μερικές από τις ανέσεις που σας προσφέρει.

Δείτε περισσότερα...

Heaven

Η Heaven είναι μια ευρύχωρη, μπανιέρα υδρομασάζ 2 ατόμων κατασκευασμένη από ακρυλικό. Ξεχωρίζει για το μοντέρνο design της και τη γυάλινη πρόσοψή της, η οποία σε συνδυασμό με το φωτισμό RGB Led, δημιουργεί μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα! Βυθιστείτε και απολαύστε τις πιο σύγχρονες λειτουργίες της και ζήστε την ατμόσφαιρα ενός spa στο σπίτι σας!

Δείτε περισσότερα...

Noir – D

Η Noir είναι η επιτομή της πολυτέλειας!
Είναι μια μπανιέρα υδρομασάζ ιδιαίτερα ευρύχωρη, όπου δυο άτομα μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ένα πλήρες υδρομασάζ, αποκομίζοντας όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Οι εντυπωσιακοί της καταρράκτες και οι κομψές, μαύρες λεπτομέρειες προσδίδουν στο χώρο σας μια νότα πολυτέλειας και
σύγχρονης αισθητικής!

Δείτε περισσότερα...

Eden

Η Eden είναι μια μπανιέρα υδρομασάζ που προσφέρει ένα απόλυτα χαλαρωτικό υδρομασάζ σε 2 άτομα. Είναι από τις πλέον ευρύχωρες μπανιέρες, ενώ τα 2 ανατομικά προσκέφαλα και τα jets υδρομασάζ που είναι εργονομικά τοποθετημένα, σας εξασφαλίζουν άνεση. Ο μοναδικός σχεδιασμός της προσδίδει μια νότα πολυτέλειας στο χώρο σας!

Δείτε περισσότερα...

Dream

Η Dream είναι η επιτομή της πολυτέλειας!
Είναι μια μπανιέρα υδρομασάζ 2 ατόμων, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας glossy ακρυλικό και γυάλινη πρόσοψη από κρύσταλλο ασφαλείας, διακρίνεται για τη στιβαρή κατασκευή της. Οι καταρράκτες και το σύστημα χρωματοθεραπείας με τον υποβρύχιο φωτισμό προσδίδουν μια μοναδική νότα πολυτέλειας και σύγχρονου design στο χώρο σας!

Δείτε περισσότερα...

Felicity

Η Felicity είναι μια μπανιέρα υδρομασάζ 2 ατόμων, κατασκευασμένη από glossy ακρυλικό υψηλής ποιότητας και γυάλινη πρόσοψη από κρύσταλλο ασφαλείας.

Είναι γωνιακή με ημικύκλια πρόσοψη και ο εργονομικός σχεδιασμός της σας εξοικονομεί χώρο. Το σύστημα χρωματοθεραπείας με τον υποβρύχιο φωτισμό αποδίδει καταπληκτικά λόγω της γυάλινης πρόσοψης, δημιουργώντας μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα!

Δείτε περισσότερα...

Charm

Η Felicity είναι μια γωνιακή μπανιέρα υδρομασάζ με εργονομικό σχεδιασμό, κατασκευασμένη από ακρυλικό υψηλής ποιότητας 8mm!

Διαθέτει  και σύστημα χρωματοθεραπείας με υποβρύχιο φωτισμό, ενσωματωμένο σετ βρύσης και κάθισμα, που κάνει τον σχεδιασμό της ακόμα πιο εργονομικό.

Δείτε περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ζητήστε μας προσφορά καλώντας σε ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα ή απλά συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας

Τηλέφωνο: + 30 210 2321044
Κιν: + 30 6974196828
Email: info@hydracom.gr