Μπανιερεσ υδρομασαζ

Felicity – Top Seller!

Η Felicity είναι μια μπανιέρα υδρομασάζ 2 ατόμων, κατασκευασμένη από glossy ακρυλικό υψηλής ποιότητας και γυάλινη πρόσοψη από κρύσταλλο ασφαλείας.

Είναι γωνιακή με ημικύκλια πρόσοψη και ο εργονομικός σχεδιασμός της σας εξοικονομεί χώρο. Το σύστημα χρωματοθεραπείας με τον υποβρύχιο φωτισμό αποδίδει καταπληκτικά λόγω της γυάλινης πρόσοψης, δημιουργώντας μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική μέσω του συστήματος αναπαραγωγής ήχου, που διαθέτει!

Δείτε περισσότερα...

Charm

Η Charm είναι μια γωνιακή μπανιέρα υδρομασάζ με εργονομικό σχεδιασμό, κατασκευασμένη από ακρυλικό υψηλής ποιότητας 8mm!

Διαθέτει σύστημα χρωματοθεραπείας με υποβρύχιο φωτισμό, ενσωματωμένο σετ βρύσης και κάθισμα, που σας προσφέρει περισσότερη άνεση!

Δείτε περισσότερα...

Harmony

Η Harmony είναι μια ευρύχωρη μπανιέρα υδρομασάζ 2 ατόμων με ημικύκλια γυάλινη πρόσοψη, υποβρύχιο RGB φωτισμό και ηχοσύστημα! Διαθέτει επίσης blower με φωτιζόμενα air jets, μετατρέποντας την το υδρομασάζ στην απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης! Τα ανατομικά της προσκέφαλα, ο μοντέρνος σχεδιασμός της και οι σύγχρονες λειτουργίες της θα μετατρέψουν το χώρο σας στο απόλυτο προσωπικό σας spa! 

Δείτε περισσότερα...

Heaven – Top Seller!

Η Heaven είναι μια ευρύχωρη, μπανιέρα υδρομασάζ 2 ατόμων με εντυπωσιακή γυάλινη πρόσοψη, υποβρύχιο RGB φωτισμό και ηχοσύστημα! Τα ανατομικά της προσκέφαλα, ο μοντέρνος σχεδιασμός της και οι σύγχρονες λειτουργίες της θα μετατρέψουν το χώρο σας στο απόλυτο προσωπικό σας spa! 

Δείτε περισσότερα...

Crescent

Η Crescent είναι μια ευρύχωρη, ημικύκλια μπανιέρα υδρομασάζ 2 ατόμων. Διαθέτει ισχυρά jurbo jets υδρομασάζ για μια ολοκληρωμένη υδροθεραπεία και υποβρύχιο φωτισμό.  Σε συνδυασμό με τα ανατομικά της προσκέφαλα σας προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση.

Ξεχωρίζει για τον εργονομικό σχεδιασμό, το εντυπωσιακό αλλά και κομψό design της. Είναι ιδανική για εγκατάσταση σε ξενοδοχεία, οικίες και airbnb καταλύματα, προσφέροντας την ατμόσφαιρα ενός κέντρου ευεξίας στο χώρο σας!

Δείτε περισσότερα...

Noir – D

Η Noir είναι η επιτομή της πολυτέλειας!
Ακαταμάχητο πλεονέκτημά της οι 4 εντυπωσιακοί φωτιζόμενοι καταρράκτες της! Μια μπανιέρα ιδιαίτερα ευρύχωρη με πλούσιο εξοπλισμό, καθώς διαθέτει turbo jets τύπου jacuzzi, φωτιζόμενα air jets και blower (φυσητήρας αέρος) και σύστημα αναπαραγωγής ήχου! 

Οι εντυπωσιακοί της καταρράκτες και οι κομψές, μαύρες λεπτομέρειες προσδίδουν στο χώρο σας μια νότα πολυτέλειας και
σύγχρονης αισθητικής!

Δείτε περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ζητήστε μας προσφορά καλώντας σε ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα ή απλά συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας

Τηλέφωνο: + 30 210 2321044
Κιν: + 30 6988005448
Email: info@hydracom.gr