Budapest Life spa

Το Budapest Life είναι ένα spa με σύγχρονο design και λειτουργίες! Μπορεί να φιλοξενήσει 5 άτομα στις άνετες, εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του προσφέροντας μια ολοκληρωμένη συνεδρία υδροθεραπείας μέσω των 42 jets του! Διαθέτει 2 lounge seats στις οποίες μπορούν να ξαπλώσουν 2 άτομα, στη μια εκ των οποίων έχει εφαρμοστεί ο σχεδιασμός mySEAT™ για μέγιστη χαλάρωση και υδροθεραπεία, ενώ οι σχεδιασμός myJETS™ σε ένα από τα 3 καθίσματα θα σας προσφέρει μέγιστη ανακούφιση από πόνους στον αυχένα και τους ώμους!

Ηχοσύστημα MyMusic™ με αδιαάβροχα ηχεία, θερμαντήρας, σύστημα απολύμανσης OzMix™ και υποβρύχιος εναλλασσόμενος φωτισμός, σας προσφέρουν μέγιστη χαλάρωση, αξιοπιστία και διασκέδαση! 

5 θέσεων   200 × 200 × 89 cm   42 jets

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Περιγραφή

 • Διαστάσεις: 200 x 200 x 89 cm
 • Θέσεις 5: 2 ξαπλωμένοι + 3 καθιστοί
 • Καθαρό βάρος / Όγκος νερού: 236 kg / 1100 lt
 • Ακρυλικό: Lucite καναδικό ακρυλικό, ενισχυμένο με αφρό πολυουρεθάνης Poli-Max™ και αντιμικροβιακή επίστρωση. Επιλογή αποχρώσεων.
 • Μόνωση: New Scandinavian – polyfoam 3.5 cm*
 • Εξωτερική επένδυση: HorizonSide™ UV Ειδικά τροποποιημένα πάνελ με εφέ ξύλου, ανθεκτικά στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία
 • Σκελετός WPS

Υδρομασάζ

 • Σύστημα λειτουργιών υδρομασάζ Gecko (IN.YE-3)
 • Πίνακας ελέγχου Easy 7
 • Θερμαντήρας ισχύος 3 kW
 • Πίδακες υδρομασάζ: 42 jets ρυθμιζόμενης ροής και κατεύθυνσης
 • Αντλία υδρομασάζ: ισχύος 3 HP διπλής ταχύτητας 
 • Ρυθμιστές εκτόξευσης πίεσης και κατεύθυνσης του νερού
 • Αντλία ανακυκλοφορίας χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης 0,25 ΗΡ
 • Απαιτήσεις ισχύος: 1 × 16A 230V/50Hz / 1 × 25A 400V/50Hz optimum

Εξοπλισμός

 • Σύστημα χρωματοθεραπείας Exclusive LED lights με εναλλασσόμενο / σταθερό υποβρύχιο φωτισμό
 • Σύστημα απολύμανσης του νερού: γεννήτρια παραγωγής όζοντος Ozmix™ system (Ozone + mixer) + 1 εσωτερικό μικροβιοκρατές φίλτρο MicroPlus
 • Ηχοσύστημα MyMusic™ 2.0 με 2 αδιάβροχα ενσωματωμένα ηχεία
 • Εξωτερικό σύστημα αποστράγγισης
 • Θερμοκάλυμμα πάχους 10cm

Πλεονεκτήματα Wellis Life

Lucite ακρυλικό σε διάφορες αποχρώσεις

Κατασκευασμένο από τριπλά ενισχυμένο ακρυλικό του κορυφαίου οίκου Lucite. Ενισχυμένο με ABS  και αφρό πολυουρεθάνης, που διαθέτει εξαιρετικές θερμομονωτικές, ηχομονωτικές και αντικραδασμικές ιδιότητες καθώς και μέγιστη αντοχή στο χρόνο. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, για να διαμορφώσετε το spa των ονείρων σας εναρμονισμένο με το χώρο σας, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Εξωτερική επένδυση και αποχρώσεις

Εξωτερική επένδυση με Led φωτισμό από ειδικά κατασκευασμένο αδιάβροχο συνθετικό υλικό με όψη ξύλου, που παρέχει θερμομόνωση και ηχομόνωση. Είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη UV ηλιακή ακτινοβολία, ενώ δεν απαιτεί συντήρηση.

Υδροθεραπεία – Ρύθμιση πίεσης εκτόξευσης νερού

Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις και τα στρατηγικά τοποθετημένα jets σε  σε συνδυασμό με τη θερμότητα του νερού, ανακουφίζουν από τους πόνους στις αρθρώσεις, τον αυχένα, την πλάτη, τη μέση και των ποδιών, την ψύξη, από πόνους των μυών και τη δυσκαμψία. Ενισχύεται επίσης η θεραπεία των ρευματικών παθήσεων και των τραυματισμών. Τα jets είναι ρυθμιζόμενα και κατευθυνόμενα σε πολλά σημεία, ενώ διαθέτει ρυθμιστές πίεσης του νερού. ώστε μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση του υδρομασάζ.

Jets υδρομασάζ

Τα  jets υδρομασάζ (πίδακες εκτόξευσης νερού) διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό και είναι ειδικά μελετημένα και ταξινομημένα ώστε να σας προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση. Ταυτόχρονα, φωτίζονται με αποτέλεσμα να ενισχύουν το αποτέλεσμα της χρωματοθεραπείας!

Εξασφαλισμένη υγιεινή του νερού

Κάθε spa συνοδεύεται από μικροβιοκρατές φίλτρο το οποίο συγκρατεί τα μικροσωματίδια, ενώ διαθέτει σύστημα απολύμανσης του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος το οποίο εξουδετερώνει σωματίδια και οργανικούς παράγοντες / μικροοργανισμούς, που δεν επικάθονται στα φίλτρα.

Χρωματοθεραπεία Exclusive

Το spa διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό του εναλλασσόμενο ή και σταθερό φωτισμό, μέσω του συστήματος χρωματοθεραπείας Exclusive.  Διαθέτει RGB Leds φωτιστικά, κεντρικό και περιμετρικά του spa, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα!

 Ηχοσύστημα MyMusic™ 2.0

Στα περισσότερα Wellis spas απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική μέσω του ηχοσυστήματος MyMusic™ 2.0 με αδιάβροχα ηχεία. Είτε μέσω του πίνακα ελέγχου Smart Touch, είτε μέσω του κινητού σας, ρυθμίζετε την ένταση και το είδος της μουσικής που προτιμάτε.

Θερμοκάλυμμα

Κάθε Wellis spa συνοδεύεται από θερμοκάλυμμα πάχους 10 cm, σεαπόχρωση αντίστοιχη με την εξωτερική επένδυση. Το θερμοκάλυμμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς διατηρεί τη θεμροκρασία του νερού εξασφαλίζοντάς σας χαμηλό λειτουργικό κόστος, ενώ προστατεύει το ακρυλικό από την υπεριώδη UV ηλιακή ακτινοβολία, όταν το spa δεν χρησιμοποιείται

Gecko control box

Το σύστημα λειτουργιών υδρομασάζ Gecko κορυφαίας κατασκευής, προσφέρει βέλτιστη απόδοση του υδρομασάζ σας. Υποστηρίζει τον πίνακα ελέγχου, το θερμαντήρα, το σύστημα χρωματοθεραπείας και την αντλία. Προαιρετικά οι λειτουργίες πραγματοποιούνται μέσω του Wi-Fi app.

Πίνακας ελέγχου

Σύστημα ελέγχου λειτουργιών υδρομασάζ με εύχρηστη οθόνη Smart Touch και βοηθητικά μπουτόν WOW System

Εγγύηση

Κάθε Wellis spa συνοδεύεται από 10ετή εργοστασιακή εγγύηση για την κατασκευή του ακρυλικού και 3 χρόνια εγγύηση σε ηλεκτρονικά και αντλίες (σωληνώσεις, υδραυλικά μέρη, πίδακες υδρομασάζ σε περίπτωση διαρροής λόγω ελαττώματος υλικού ή κατασκευής -ισχύει σε περίπτωση εγκατάστασης από εγκεκριμένη εταιρεία)

 • 10ετής εργοστασιακή εγγύηση για την κατασκευή του ακρυλικού και 3 έτη για τα υδραυλικά και μηχανολογικά μέρη.
 • Τεχνική υποστήριξη από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και πλήρες στοκ ανταλλακτικών.
 • Εμπειρία στον τομέα της επεξεργασίας νερού και του εξοπλισμού wellness από το 1994.