ZEN SPA

7 θέσεων          218 × 218 × 91 cm           58 jets

Προσφέρετε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας ένα πλήρες και χαλαρωτικό υδρομασάζ με την άνεση που σας προσφέρει το ευρύχωρο το Zen spa!
Με 58 jets υδρομασάζ σας προσφέρει την απόλυτη αναζωογόνηση, ενώ το σύστημα χρωματοθεραπείας με εναλλασσόμενο φωτισμό Led RGB και φωτιζόμενο καταρράκτη, δημιουργεί  μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα!
Στο βασικό εξοπλισμό του διαθέτει επίσης ηχοσύστημα MyMusic με ενσωματωμένα αδιάβροχα ηχεία για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική!
Η εξωτερική του επένδυση από εμποτισμένο μασίφ ξύλο HorizonSide διαθέτει μοναδικό design, ενώ μέσω του πίνακα ελέγχου μπορείτε πολύ εύκολα να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία που επιθυμείτε!

 • Διαστάσεις: 218 x 218 x 91 cm
 • 7 θέσεων: 7 καθιστοί
 • Καθαρό βάρος / όγκος νερού: 350 kg/1146 l
 • 4 προσκέφαλα
 • Lucite καναδικό ακρυλικό πάχους 6,3mm ενισχυμένο με fiberglass και πολυουρεθάνη, ανθεκτικό στην υπεριώδη UV ακτινοβολία. Επιλογές αποχρώσεων.
 • Εξωτερική επένδυση HorizonsideΤΜ -εμποτισμένο μασίφ ξύλο σε γκρι απόχρωση. Δεν απαιτεί συντήρηση.
 • Σύστημα λειτουργιών υδρομασάζ Gecko (IN.YE-3)
 • Πίνακας ελέγχου Easy4 (K-300)
 • 58 jets υδρομασάζ
 • Θερμαντήρας ισχύος 3.0 kW
 • Αντλία ανακυκλοφορίας χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης
 • Ηχοσύστημα MyMusicTM με 2 ενσωματωμένα ηχεία
 • Απαιτήσεις ισχύος 3 × 16A 400V/50Hz / 1 × 25A 230V/50Hz
 • Φωτιζόμενος καταρράκτης
 • 2 αντλίες υδρομασάζ ισχύος 3ΗΡ έκαστη
 • Απολύμανση του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος
 • 1 εσωτερικά μικροβιοστατικό φίλτρο
 • Εργονομικός σχεδιασμός θέσεων
 • Χρωματοθεραπεία με 12 φωτιστικά LED RGB + γωνιακός φωτισμός
 • Δωρεάν θερμοκάλυμμα πάχους 10 cm για την προστασία του spa. Συμβάλλει στην ηχομόνωση και τη διατήρηση της θερμοκρασίας του νερού.
 • 10ετής εργοστασιακή εγγύηση σε ό, τι αφορά την κατασκευή του ακρυλικού και 18 μήνες για τα υδραυλικά και μηχανολογικά μέρη.
 • Τεχνική υποστήριξη από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και πλήρες στοκ ανταλλακτικών.
 • Από το 1994 στον τομέα της επεξεργασίας νερού και του wellness.

Αξεσουάρ spa

Τραπέζι spa

Βοηθητικό τραπέζι, που ενσωματώνεται πάνω στο spa για να τοποθετείτε τα απαραίτητα αντικείμενα σας

Συσκευή καθαρισμού φίλτρων

Απομακρύνετε εύκολα ρύπους και μικροοργανισμούς από το φίλτρο
του spa

Μηχανισμός αναδίπλωσης

Ενσωματώνεται πάνω στο spa ώστε να τοποθετείτε με ευκολία το
θερμοκάλυμμα

Σετ χημικών

Το σετ αποτελείται από όλα τα απαραίτητα χημικά, ώστε να διασφαλίζετε την υγιεινή του νερού του spa σας

Λαβή spa

Κάποιες φορές, το περιβάλλον γύρω από το spa μπορεί να είναι ολισθηρό. Κρατώντας τη λαβή, εισέρχεστε  με ασφάλεια

Πετσετοθήκη

Η πετσετοθήκη προσαρμόζεται πάνω στο spa, ούτως ώστε να διατηρούνται οι πετσέτες σας στεγνές και να τις έχετε κοντά σας

Απόχη καθαρισμού

Εύκολος καθαρισμός από φύλλα και ρύπους για την επιφάνεια του spa, τον πυθμένα και τα σκαλοπάτια. Διαθέτει όλα τα αντίστοιχα ακροφύσια

Γάντι καθαρισμού spa

Χρησιμοποιώντας το γάντι καθαρισμού κατά τον καθαρισμό της επιφάνειάς του spa, διευκολύνετε τη διαδικασία ενώ προστατεύετε το ακρυλικό του

Σκαλοπάτια spa

Με τα ξύλινα σκαλοπάτια, διευκολύνεται η πρόσβασή σας στο spa, απαραίτητο ειδικά στα spa >85 cm. Διατίθενται σε γκρι και καφέ απόχρωση

Πλεονεκτήματα σειράς Wellis

Lucite ακρυλικό σε διάφορες αποχρώσεις

Κατασκευασμένο από τριπλά ενισχυμένο ακρυλικό του κορυφαίου οίκου Lucite. Ενισχυμένο με ABS  και αφρό πολυουρεθάνης, που διαθέτει εξαιρετικές θερμομονωτικές, ηχομονωτικές και αντικραδασμικές ιδιότητες καθώς και μέγιστη αντοχή στο χρόνο. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, για να διαμορφώσετε το spa των ονείρων σας εναρμονισμένο με το χώρο σας, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Εξωτερική επένδυση και αποχρώσεις

Εξωτερική επένδυση από ειδικά κατασκευασμένο αδιάβροχο συνθετικό υλικό με όψη ξύλου, που παρέχει θερμομόνωση και ηχομόνωση. Είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη UV ηλιακή ακτινοβολία, ενώ δεν απαιτεί συντήρηση.

Wi-fi app – Πρόσθετος προαιρετικός εξοπλισμός

Κατεβάζοντας την εφαρμογή στο κινητό σας έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του spa σας απ’ όπου κι αν βρίσκεστε: ρυθμίζετε τη θερμοκρασία, τους κύκλους απολύμανσης, τη μουσική κ. ά. Αποτελεί πρόσθετο εξοπλισμό που συνεργάζεται με το σύστημα λειτουργειών υδρομασάζ Gecko.

Πίνακας ελέγχου

Σύστημα ελέγχου λειτουργιών υδρομασάζ με εύχρηστη οθόνη Easy 4 control.

Jets υδρομασάζ

Τα jets υδρομασάζ (πίδακες εκτόξευσης νερού) διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό και είναι ειδικά μελετημένα και ταξινομημένα ώστε να σας προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση. Τα στόμια υδρομασάζ είναι ρυθμιζόμενα και κατευθυνόμενα σε κάθε θέση.

Εξασφαλισμένη υγιεινή του νερού

Κάθε spa συνοδεύεται από μικροβιοκρατές φίλτρο το οποίο συγκρατεί τα μικροσωματίδια, ενώ διαθέτει σύστημα απολύμανσης του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος το οποίο εξουδετερώνει σωματίδια και οργανικούς παράγοντες / μικροοργανισμούς, που δεν επικάθονται στα φίλτρα.

Χρωματοθεραπεία Exclusive

Το Zen spa διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό του εναλλασσόμενο ή και σταθερό φωτισμό, μέσω του συστήματος χρωματοθεραπείας Exclusive.  Διαθέτει RGB Leds φωτιστικά, κεντρικό και περιμετρικά του spa, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα!

Μουσική

Στα περισσότερα Wellis spas απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική μέσω του ηχοσυστήματος MyMusic με αδιάβροχα ηχεία. Είτε μέσω του πίνακα ελέγχου Smart Touch, είτε μέσω του κινητού σας, ρυθμίζετε την ένταση και το είδος της μουσικής που προτιμάτε.

Θερμοκάλυμμα

Κάθε Wellis spa συνοδεύεται από θερμοκάλυμμα πάχους 10 cm, σεαπόχρωση αντίστοιχη με την εξωτερική επένδυση. Το θερμοκάλυμμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς διατηρεί τη θεμροκρασία του νερού εξασφαλίζοντάς σας χαμηλό λειτουργικό κόστος, ενώ προστατεύει το ακρυλικό από την υπεριώδη UV ηλιακή ακτινοβολία, όταν το spa δεν χρησιμοποιείται

Gecko control box

Το σύστημα λειτουργιών υδρομασάζ Gecko κορυφαίας κατασκευής, προσφέρει βέλτιστη απόδοση του υδρομασάζ σας. Υποστηρίζει τον πίνακα ελέγχου, το θερμαντήρα, το σύστημα χρωματοθεραπείας και την αντλία. Προαιρετικά οι λειτουργίες πραγματοποιούνται μέσω του Wi-Fi app.

Εγγύηση

Κάθε Wellis spa συνοδεύεται από 10ετή εργοστασιακή εγγύηση για την κατασκευή του ακρυλικού και 3 χρόνια εγγύηση σε ηλεκτρονικά και αντλίες (σωληνώσεις, υδραυλικά μέρη, πίδακες υδρομασάζ σε περίπτωση διαρροής λόγω ελαττώματος υλικού ή κατασκευής -ισχύει σε περίπτωση εγκατάστασης από εγκεκριμένη εταιρεία)

 • 10ετής εργοστασιακή εγγύηση σε ό, τι αφορά την κατασκευή του ακρυλικού και 18 μήνες για τα υδραυλικά και μηχανολογικά μέρη.
 • Τεχνική υποστήριξη από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και πλήρες στοκ ανταλλακτικών.
 • Εμπειρία στον τομέα της επεξεργασίας νερού και του wellness από το 1994.