FLORIDA HYDRA SPA

5 θέσεων      200 x 200 x 88 cm         35 jets

Το Florida spa είναι ευρύχωρο και μπορεί να φιλοξενήσει 5 άτομα στις εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του, προσφέροντας μια θεραπευτική και χαλαρωτική συνεδρία υδροθεραπείας!

Αποτελεί μια ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε σύγχρονο design και εξοπλισμό και παράλληλα αναζητάτε μια προσιτή λύση! 

Προτείνεται για εγκατάσταση σε επαγγελματικούς χώρους, καθώς ο πίνακας ελέγχου με Wi-Fi και lock system σας επιτρέπει την πρόσβαση στις λειτουργίες του spa και μέσω της Smartphone συσκευής σας, ώστε να έχετε τον έλεγχο του λειτουργικού κόστους.

Πλούσιος εξοπλισμός με δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων ακρυλικού και εξωτερικής επένδυσης,  θερμαντήρας, απολύμανση με όζον και εναλλασσόμενος Led φωτισμός αποτελούν το βασικό εξοπλισμό των Hydra spas, ενώ μπορείτε να προσθέσετε μια σειρά ανέσεων που θα κάνουν την εμπειρία υδρομασάζ ακόμα πιο χαλαρωτική: ηχοσύστημα Bluetoothblower + air jets, φωτιζόμενα led συντριβάνια, καταρράκτη, στόμια έτοιμα για σύνδεση με αντλία θερμότητας!

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • 5 θέσεων (2 ξαπλωμένοι και 3 καθιστοί)
  • 200 x 200 x 88 cm
  • Καθαρό βάρος / Όγκος νερού: 405 kg / 1035 lt
  • Μικτό βάρος: 1440 kg
  • 35 jets υδρομασάζ
  • Ψηφιακός πίνακας ελέγχου αφής με Wi-Fi & lock system
  • Lucite® America ακρυλικό πολλαπλών στρώσεων 8mm με αντιμικροβιακή επίστρωση και επιλογή αποχρώσεων.
  • Εξωτερική επένδυση από ειδικά αδιάβροχα τροποποιημένα πάνελ με εφέ ξύλου Επιλογή αποχρώσεων.
  • Απαιτήσεις ισχύος: 220-240 V/50Hz, 16Α Max
  • Βάση ABS
  • Μόνωση με αφρό πολυουρεθάνης 15-20mm. Συμβάλλει στην ηχομόνωση και τη θερμομόνωση, συνεπώς στη διατήρηση του χαμηλού λειτουργικού κόστους
  • Θερμαντήρας ισχύος 3 kW
  • 1 αντλία υδρομασάζ 3 ΗΡ
  • Αντλία ανακυκλοφορίας χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης 0,25 ΗΡ
  • Χρωματοθεραπεία με υποβρύχιο εναλλασσόμενο φωτισμό: 1 μεγάλο κεντρικό φωτιστικό 5″ + 8 υποβρύχια περιμετρικά φωτιστικά
  • Σύστημα απολύμανσης του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος
  • 1 εσωτερικό μικροβιοκρατές φίλτρο
  • Ρυθμιστές πίεσης υδρομασάζ
  • 3 προσκέφαλα
  • Εξωτερικό σύστημα αποστράγγισης
  • Θερμοκάλυμμα

  Πρόσθετος προαιρετικός εξοπλισμός:

  • 3 φωτιζόμενα συντριβάνια 
  • Ηχοσύστημα με σύνδεση Bluetooth+ 2 ενσωματωμένα αδιάβροχα ηχεία (Deluxe & Premium έκδοση)
  • Blower + φωτιζόμενα air jets
  • Φωτιζόμενα συντριβάνια
  • Φωτιζόμενος καταρράκτης
  • Εξωτερική επένδυση New Aluminum με φωτισμό Led
   

Florida εγκατάσταση

Το Florida spa προορίζεται για υπέργεια  και εντοιχισμένη τοποθέτηση, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Απαιτεί μόνο ηλεκτρολογική σύνδεση.

Ιδανικό για εγκατάσταση σε:

 • Κατοικίες / βίλες / διαμερίσματα
 • Ξενοδοχεία / ενοικιαζόμενα καταλύματα / AirBnb
 • Κήπους / αίθριους χώρους / βεράντες
 • Κέντρα αισθητικής / Spa centers

Προδιαγραφές Hydra series spas

Τα Hydra spas διακρίνονται για το μοναδικό design τους και την άψογη σχέση ποιότητας – τιμής. Κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές και  εγκατεστημένα σε πολυάριθμα projects, αποτελούν έναν αξιόπιστο, πιστοποιημένο εξοπλισμό, δοκιμασμένο στο χρόνο. 

Κάθε συνεδρία υδρομασάζ σε ένα Hydra spa, μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό του: θερμαντήραςσύστημα απολύμανσης του νερού με όζον, χρωματοθεραπεία με εναλλασσόμενο φωτισμό Led και πίνακα ελέγχου με Wi-Fi & lock system, ώστε να ελέγχετε τις ρυθμίσεις και από το κινητό σας. Προαιρετικά διαθέτει ηχοσύστημα με σύνδεση Bluetooth, φωτιζόμενα συντριβάνια και εξωτερική επένδυση από αλουμίνιο. Ασυναγώνιστο πλεονέκτημά του είναι η επιλογή αποχρώσεων ακρυλικού και εξωτερικής επένδυσης, ώστε να εναρμονίζεται με το χώρο σας.
Η στιβαρή κατασκευή τους αποτελεί μια επένδυση που θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια!

Ψηφιακός πίνακας ελέγχου αφής Wi-Fi

Ο έλεγχος των λειτουργιών του spa πραγματοποιείται μέσω του ψηφιακού πίνακα ελέγχου αφής X-Spa Touch panel. Κομψό και σύγχρονο design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των λειτουργιών του spa σας και σύνδεση Wi-Fi για να πραγματοποιείτε τις ρυθμίσεις και μέσω της IOS ή Android συσκευής σας.

Ακρυλικό Lucite – επιλογή αποχρώσεων

Κάθε Hydra spa είναι κατασκευασμένο από γνήσιο ακρυλικό πολλαπλών στρώσεων, πάχους 6mm, του αμερικανικού οίκου Lucite® America. Ενισχυμένα με αφρό πολυουρεθάνης, που προσφέρει θερμομόνωση: το νερό διατηρεί τη θερμοκρασία του, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του λειτουργικού κόστους. Προσφέρει επίσης ηχομόνωση, κάνοντας το υδρομασάζ σχεδόν αθόρυβο.

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων, ενώ η λάμψη τους διατηρείται για πολλά χρόνια!

Εξωτερική επένδυση Classic -New

Η αναβαθμισμένη έκδοση των Hydra spas, διαθέτει εξωτερική επένδυση από ειδικά κατασκευασμένο αδιάβροχο συνθετικό υλικό με όψη ξύλου, χωρίς να φαίνονται οι βίδες. Αποτελεί μια διαχρονική επιλογή που εναρμονίζεται άψογα με το χώρο σας, προσδίδοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων!

Εξωτερική επένδυση Classic

Η Standard έκδοση των Hydra spas, διαθέτει εξωτερική επένδυση από ειδικά κατασκευασμένο αδιάβροχο συνθετικό υλικό με όψη ξύλου. Αποτελεί μια διαχρονική επιλογή που εναρμονίζεται άψογα με το χώρο σας, προσδίδοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων!

Εξωτερική επένδυση Premium έκδοσης

H Premium έκδοση του Kansas spa διαθέτει εξωτερική επένδυση New Aluminum με Ambience Led φωτισμό.
Κατασκευασμένη από αλουμίνιο και με εφέ ξύλου, διατηρεί το σχήμα της αναλλοίωτο, ενώ επιδεικνύει φοβερή ανθεκτικότητα.

Χρωματοθεραπεία / Φωτισμός

Δημιουργήστε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα κατά την παραμονή σας στο spa, ενεργοποιώντας το σύστημα χρωματοθεραπείας! Ο φωτισμός πραγματοποιείται μέσω των υποβρύχιων Led RGB φωτιστικών που είναι ταξινομημένα περιμετρικά του spa και διαθέτει επιπλέον ένα μεγάλο κεντρικό υποβρύχιο φωτιστικό.  Ο εναλλασσόμενος ή και σταθερός φωτισμός σας χαρίζει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης!

Προαιρετικά: Φωτιζόμενοι πίδακες νερού / συντριβάνια (Deluxe & Premium έκδοση):

Blower + air jets (φυσητήρας αέρος – προαιρετικός εξοπλισμός)

Μέσω του blower οι πίδακες εκτόξευσης αέρος (air jets) παράγουν φυσαλίδες που σας προσφέρουν ένα απαλό μασάζ, με πολλαπλά οφέλη για το σώμα: απελευθερώνει την ένταση των μυών και ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος.

Δημιουργεί ένα χαλαρωτικό αλλά και θεραπευτικό περιβάλλον στο spa σας!

 

Υδροθεραπεία – Ρύθμιση πίεσης εκτόξευσης νερού

Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του υδρομασάζ και τα jets που είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία, σε συνδυασμό με τη θερμότητα του νερού, ανακουφίζουν από τους πόνους στις αρθρώσεις, τον αυχένα, την πλάτη, τη μέση και των ποδιών, την ψύξη, από πόνους των μυών και τη δυσκαμψία. Ενισχύεται επίσης η θεραπεία των ρευματικών παθήσεων και των τραυματισμών. Τα jets είναι ρυθμιζόμενα και κατευθυνόμενα σε πολλά σημεία, ενώ διαθέτει ρυθμιστές πίεσης του νερού, ώστε μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση του υδρομασάζ.

Εξασφαλισμένη υγιεινή του νερού

Η υγιεινή του νερού σε κάθε Hydra spa, εξασφαλίζεται μέσω του εσωτερικού μικροβιοκρατούς φίλτρου που συμπεριλαμβάνει, στο οποίο επικάθονται τα μικροσωματίδια. Το spa διαθέτει επίσης σύστημα απολύμανσης μέσω της γεννήτριας παραγωγής όζοντος, διασφαλίζοντας την υγιεινή του νερού του spa. Το όζον δρα ενισχυτικά, εξουδετερώνοντας όσους μικροοργανισμούς δεν επικάθονται στα φίλτρα. Αισθάνεστε ασφαλείς απολαμβάνοντας ένα κρυστάλλινο, διαυγές και πεντακάθαρο νερό!

Μουσική με σύνδεση Bluetooth (προαιρετικός εξοπλισμός)

Η εμπειρία του υδρομασάζ γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική! Κατά τη διάρκεια της υδροθεραπείας σας στο spa, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική μέσω του συστήματος αναπαραγωγής ήχου με σύνδεση Bluetooth και δυο ενσωματωμένα αδιάβροχα ηχεία!

Έτοιμα στόμια σύνδεσης με αντλία θερμότητας (προαιρετικός εξοπλισμός)

Τα Hydr spas προαιρετικά μπορούν να κατασκευαστούν με στόμια έτοιμα για σύνδεση με αντλία θερμότητας. Εξασφαλίζετε χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστός πίνακας ελέγχου: μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία απευθείας από την οθόνη του spa.

Θερμοκάλυμμα

Το θερμοκάλυμμα πάχους 10 cm εφαρμόζει πάνω στο spa και ασφαλίζει με clips. Είναι σχεδόν αναπόσπαστο κομμάτι του,  καθώς προσφέρει θερμομόνωση διατηρώντας τη θερμοκρασία του νερού στο spa, ενώ παράλληλα προστατεύει το ακρυλικό από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Εγγύηση

Όλα τα Hydra spas διαθέτουν εγγύηση:

Αξεσουάρ spa – πρόσθετος προαιρετικός εξοπλισμός

Τραπέζι spa

Βοηθητικό τραπέζι, που ενσωματώνεται πάνω στο spa για να τοποθετείτε τα απαραίτητα αντικείμενα σας

Σετ χημικών

Το σετ αποτελείται από όλα τα απαραίτητα χημικά, ώστε να διασφαλίζετε την υγιεινή του νερού του spa σας

Απόχη καθαρισμού

Εύκολος καθαρισμός από φύλλα και ρύπους για την επιφάνεια του spa, τον πυθμένα και τα σκαλοπάτια. Διαθέτει όλα τα αντίστοιχα ακροφύσια

Μηχανισμός αναδίπλωσης

Ενσωματώνεται πάνω στο spa ώστε να τοποθετείτε με ευκολία το θερμοκάλυμμα

Λαβή spa

Κάποιες φορές, το περιβάλλον γύρω από το spa μπορεί να είναι ολισθηρό. Κρατώντας τη λαβή, εισέρχεστε και εξέρχεστε με ασφάλεια

Γάντι καθαρισμού spa

Χρησιμοποιώντας το γάντι καθαρισμού κατά τον καθαρισμό της επιφάνειάς του spa, διευκολύνετε τη διαδικασία ενώ προστατεύετε το ακρυλικό του

Συσκευή καθαρισμού φίλτρων

Απομακρύνετε εύκολα ρύπους και μικροοργανισμούς από το φίλτρο του spa

Πετσετοθήκη

Η πετσετοθήκη προσαρμόζεται πάνω στο spa, ούτως ώστε να διατηρούνται οι πετσέτες σας στεγνές και να τις έχετε κοντά σας

Σκαλοπάτια spa

Με τα ξύλινα σκαλοπάτια, διευκολύνεται η πρόσβασή σας στο spa, απαραίτητο ειδικά στα spa >85 cm. Διατίθενται σε γκρι και καφέ απόχρωση

5ετής εργοστασιακή εγγύηση για την κατασκευή του ακρυλικού και 18 μήνες για τα υδραυλικά και μηχανολογικά μέρη.

Τεχνική υποστήριξη από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και πλήρες στοκ ανταλλακτικών.

Εμπειρία από το 1994 στον τομέα της επεξεργασίας νερού και του εξοπλισμού wellness.