grace LUXURY HYDRA SPA

5 θέσεων      200 x 200 x 90 cm         52 jets

Το Grace είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο spa στιβαρής κατασκευής.
Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του και τα στρατηγικά τοποθετημένα 52 ανοξείδωτα jets του, σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη συνεδρία υδροθεραπείας και απόλυτης χαλάρωσης!
Νιώθετε ασφαλείς μέσω της εξασφαλισμένης υγιεινής του νερού μέσω της γεννήτριας παραγωγής όζοντος και του εσωτερικού μικροβιοστατικού φίλτρου.
Σημείο υπεροχής του το ηχοσύστημα FM Radio με σύνδεση Bluetooth στο βασικό εξοπλισμό του, για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική, ενώ έχετε τη δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων!
Πλούσιος εξοπλισμός με σύστημα χρωματοθεραπείας (υποβρύχιος εναλλασσόμενος φωτισμός Led RGB & φωτιζόμενα συντριβάνια) και κορυφαία κατασκευαστική ποιότητα, που εγγυάται το σύστημα λειτουργιών υδρομασάζ του αμερικανικού οίκου Balboa Watergoup USA.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Προδιαγραφές

 • 5 θέσεων: 2 ξαπλωμένοι και 3 καθιστοί
 • Διαστάσεις: 200 x 200 x 90 cm
 • Καθαρό βάρος / Όγκος νερού: 350 kg / 1030 lt
 • Aristech USA ενισχυμένο ακρυλικό 8 mm με επιλογή αποχρώσεων!
 • Ενισχυμένη θερμομόνωση του ακρυλικού, της βάσης και της επένδυσης του spa με αφρό υψηλής πυκνότητας
 • Εξωτερική επένδυση με εφέ ξύλου. Σε διάφορες αποχρώσεις.
 • Ανοξείδωτο ικρίωμα
 • Βάση ABS

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • 52 ανοξείδωτα jets υδρομασάζ
  ρυθμιζόμενης ροής και κατεύθυνσης
 • Πίνακας ελέγχου Balboa USA TP400 
 • Σύστημα λειτουργιώ00ν υδρομασάζ Balboa Watergroup
 • Θερμαντήρας τιτανίου ισχύος 3 kW (BP6013G1)
 • Αντλία υδρομασάζ 3 ΗΡ
 • Αντλία ανακυκλοφορίας νερού 0,50 ΗΡ (χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης)
 • Τάση: 220V/50-60Hz ελάχιστη 380V/50-50Hz
 • Μέγιστη κατανάλωση 25,56 Α
 • Απαιτήσεις ισχύος 5.63 kW συνολικά

Comfort solutions – Βασικός εξοπλισμός

 • Ηχοσύστημα FM Radio + σύνδεση Bluetooth με δυο ενσωματωμένα αδιάβροχα ηχεία
 • 3 φωτιζόμενα συντριβάνια
 • Blower 700W (φυσητήρας αέρα)
 • 12 φωτιζόμενα air jets
 • Χρωματοθεραπεία – Εναλλασσόμενος και σταθερός φωτισμός με 8 υποβρύχια περιμετρικά φωτιστικά Leds RGB + 1 μεγάλο κεντρικό φωτιστικό 3,5″
 • Σύστημα απολύμανσης του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος
 • 1 εσωτερικό μικροβιοκρατές φίλτρο
 • Θερμοκάλυμμα πάχους 10 cm με κλιπς, για θερμομόνωση και  προστασία του spa
 • Σκαλοπάτια
 • Αδιάβροχο κάλυμμα – κουκούλα (rain cover)

Προδιαγραφές Hydra Luxury Line spas

Όλα τα spas της Hydracom είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς κανονισμούς ποιότητας και ασφάλειας! Τα Hydra Luxury Line spas διακρίνονται για το μοναδικό design τους και τη στιβαρή κατασκευή τους.

Σημεία υπεροχής τους, η κορυφαία κατασκευαστική ποιότητα του συστήματος λειτουργιών υδρομασάζ Balboa USA, του κορυφαίου αμερικανικού οίκου προμηθευτών ακρυλικού Aristech USA και σύστημα αναπαραγωγής ήχου FM Radio + Bluetooth με ενσωματωμένα αδιάβροχα ηχεία!
Κάθε συνεδρία υδρομασάζ σε ένα Hydra Luxury Line spa, μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό του: σύστημα χρωματοθεραπείας με φωτιστικά RGB Leds, blower με φωτιζόμενα air jets (προαιρετικά) και πίνακας ελέγχου Balboa TP400 με lock system, εξασφαλίζουν άνεση, διασκέδαση και ασφάλεια!

Aristech USA ακρυλικό σε διάφορες αποχρώσεις

Tα Hydra Luxury Line spas κατασκευάζονται από ενισχυμένο ακρυλικό πολλαπλών στρώσεων πάχους 8mm, του κορυφαίου αμερικανικού οίκου AristechLLC . Ενισχυμένο με αφρό πολυουρεθάνης 25mm, προσφέρει θερμομόνωση και ηχομόνωση, συμβάλλοντας στη μείωση του λειτουργικού κόστους. Στη Hydracomέχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, για να διαμορφώσετε το spa των ονείρων σας εναρμονισμένο με το χώρο σας, ενώ η λάμψη του διατηρείται για πολλά χρόνια!

Σύστημα λειτουργιών υδρομασάζ Balboa USA
Water Group

Το σύστημα των λειτουργιών του Grace spa πραγματοποιείται μέσω του απαράμιλλης αξιοπιστίας και πρωτοποριακού σχεδιασμού Balboa Water Group USA. Πρόκειται για τον κορυφαίο αμερικανικό κατασκευαστή θερμαντήρων και συστημάτων λειτουργιών υδρομασάζ. Κομψό design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του spa σας και  ιδιαίτερα απλός στη χρήση, σας εξασφαλίζει αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και κορυφαία ποιότητα!

Σύστημα αναπαραγωγής ήχου με σύνδεση Bluetooth

Η εμπειρία του υδρομασάζ γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική! Κατά τη διάρκεια της υδροθεραπείας σας στο Victoria spa, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική, καθώς διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό του σύστημα αναπαραγωγής ήχου με σύνδεση Bluetooth και δυο ενσωματωμένα
αδιάβροχα ηχεία!

Χρωματοθεραπεία

Δημιουργήστε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα κατά την παραμονή σας στο spa, ενεργοποιώντας το σύστημα χρωματοθεραπείας! Ο φωτισμός πραγματοποιείται μέσω των  υποβρύχιων Led RGB φωτιστικών που είναι ταξινομημένα περιμετρικά του spa και διαθέτει επιπλέον ένα μεγάλο κεντρικό υποβρύχιο φωτιστικό.  Ο εναλλασσόμενος ή και σταθερός φωτισμός σας χαρίζει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης!

Πίνακας ελέγχου Balboa USA TP400

Ο έλεγχος των λειτουργιών του spa πραγματοποιείται μέσω του  πίνακα ελέγχου Balboa TP400 κορυφαίας αμερικανικής κατασκευής. Κομψό design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του spa σας και  ιδιαίτερα απλός στη χρήση, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τις ρυθμίσεις της θερμοκρασίας, του ήχου, του φωτισμού!

Εξασφαλισμένη υγιεινή του νερού

Η υγιεινή του νερού σε κάθε Hydra spa, εξασφαλίζεται μέσω του εσωτερικού μικροβιοκρατούς φίλτρου που συμπεριλαμβάνει, στο οποίο επικάθονται τα μικροσωματίδια. Το spa διαθέτει επίσης σύστημα απολύμανσης μέσω της γεννήτριας παραγωγής όζοντος, διασφαλίζοντας την υγιεινή του νερού του spa. Το όζον δρα ενισχυτικά, εξουδετερώνοντας όσους μικροοργανισμούς δεν επικάθονται στα φίλτρα. 

Υδροθεραπεία – Ρύθμιση πίεσης εκτόξευσης νερού

Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του υδρομασάζ και τα jets που είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία, σε συνδυασμό με τη θερμότητα του νερού, ανακουφίζουν από τους πόνους στις αρθρώσεις, τον αυχένα, την πλάτη, τη μέση και των ποδιών, την ψύξη, από πόνους των μυών και τη δυσκαμψία. Ενισχύεται επίσης η θεραπεία των ρευματικών παθήσεων και των τραυματισμών. Τα jets είναι ρυθμιζόμενα και κατευθυνόμενα σε πολλά σημεία, ενώ διαθέτει ρυθμιστές πίεσης του νερού. ώστε μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση του υδρομασάζ.

Θερμοκάλυμμα

Το θερμοκάλυμμα πάχους 10 cm εφαρμόζει πάνω στο spa και ασφαλίζει με clips. Είναι σχεδόν αναπόσπαστο κομμάτι του,  καθώς προσφέρει θερμομόνωση διατηρώντας τη θερμοκρασία του νερού στο spa, ενώ παράλληλα προστατεύει το ακρυλικό από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

PU Insulation

Το spa κατασκευάζεται από πολλαπλών στρώσεων ακρυλικό, το οποίο διαθέτει ενίσχυση ABS και αφρό πολυουρεθάνης (PU foam insulation υψηλής πυνκότητας πάχους 25mm). Ως υλικό επιδεικνύει μοναδική ανθεκτικότητα και δύναμη, ενώ παράλληλα προσφέρει ηχομόνωση. Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό του, είναι η μείωση της θερμοαπώλειας που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

 

Βάση ABS

Το spa ακουμπά σε μια σταθερή, στιβαρής κατασκευής βάση ABS, που σφραγίζει στο κάτω μέρους του, ώστε να προσφέρει στεγανότητα και να περιορίσει στο ελάχιστο την απώλεια της θερμοκρασίας. Προσφέρει ανθεκτικότητα και μέγιστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Grace – εγκατάσταση

Το Grace spa προορίζεται για υπέργεια αλλά και εντοιχισμένη τοποθέτηση, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Απαιτεί μόνο ηλεκτρολογική σύνδεση.

Ιδανικό για εγκατάσταση σε:

 • Κατοικίες / βίλες / διαμερίσματα
 • Ξενοδοχεία / ενοικιαζόμενα καταλύματα / AirBnb
 • Κήπους / αίθριους χώρους / βεράντες
 • Κέντρα αισθητικής / Spa centers

Εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών για την κατασκευή του ακρυλικού, 2 έτη για την επιφάνειά του και 18 μήνες για τα υδραυλικά και ηλεκτρολογικά μέρη.
Τεχνική υποστήριξη από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και πλήρες στοκ ανταλλακτiκών.
Δίπλα σας από το 1994 στον τομέα της επεξεργασίας νερού και του wellness.