JUPITER SPA

6 θέσεων          200 × 200 × 87 cm           46 jets

Το Jupiter spa της σειράς MyLine είναι ένα ευρωπαϊκής κατασκευής spa, ιδανικό για οικιακή και επαγγελματική εγκατάσταση. Τα 46 jets που διαθέτει σας προσφέρουν ένα ισχυρό υδρομασάζ. Στο βασικό του εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται σύστημα χρωματοθεραπείας με 15 φωτιστικά Led RGB με κυλιόμενο φωτισμό,  ηχοσύστημα με ενσωματωμένα ηχεία και θερμοκάλυμμα. Είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο spa που σας προσφέρει άνεση και διασκέδαση, μια ιδανική ατμόσφαιρα για να χαλαρώσετε με τους αγαπημένους σας.

 • Διαστάσεις: 200 x 200 x 87 cm
 • 6 θέσεων: 1 ξαπλωμένος και 5 καθιστοί
 • Καθαρό βάρος / όγκος νερού: 226 kg / 1136 lt
 • 3 προσκέφαλα
 • Lucite καναδικό ενισχυμένο ακρυλικό, με αντιμικροβιακή επίστρωση Microban και ανθεκτικότητα στην UV ηλιακή ακτινοβολία.
 • Εξωτερική επένδυση HorizontSide™ UV-resistant, από ειδικά τροποποιημένα πάνελ με εφέ ξύλου. Δεν απαιτεί συντήρηση.
 • Σύστημα λειτουργιών υδρομασάζ Gecko IN.YE-3 
 • Πίνακας ελέγχου Easy4
 • 46 ανοξείδωτα jets υδρομασάζ
 • Θερμαντήρας ισχύος 3.0 kW
 • Ηχοσύστημα MyMusicTM με 2 ενσωματωμένα ηχεία
 • Ελάχιστη απαιτούμενη ισχύς λειτουργίας 1 × 16A 400V/50Hz
 • Προτεινόμενη ισχύς 1 × 25A 230V/50Hz
 • 1 αντλία υδρομασάζ ισχύος 3 ΗΡ 
 • Σύστημα απολύμανσης του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος
 • 1 εσωτερικό μικροβιοστατικό φίλτρο
 • Χρωματοθεραπεία με 15 φωτιστικά RGB Leds
 • MySeat™ εργονομικός σχεδιασμός στήριξης θέσεων
 • Δωρεάν θερμοκάλυμμα 10cm για θερμομόνωση και προστασία του spa
 • 10ετής εργοστασιακή εγγύηση για την κατασκευή του ακρυλικού, 3 έτη για τα ηλεκτρολογικά και μηχανολογικά μέρη

Αξεσουάρ spa – Πρόσθετος προαιρετικός εξοπλισμός

Τραπέζι spa

Βοηθητικό τραπέζι, που ενσωματώνεται πάνω στο spa για να τοποθετείτε τα απαραίτητα αντικείμενα σας

Σετ χημικών

Το σετ αποτελείται από όλα τα απαραίτητα χημικά, ώστε να διασφαλίζετε την υγιεινή του νερού του spa σας

Απόχη καθαρισμού

Εύκολος καθαρισμός από φύλλα και ρύπους για την επιφάνεια του spa, τον πυθμένα και τα σκαλοπάτια. Διαθέτει όλα τα αντίστοιχα ακροφύσια

Μηχανισμός αναδίπλωσης 

Ενσωματώνεται πάνω στο spa ώστε να τοποθετείτε με ευκολία
το θερμοκάλυμμα

Λαβή spa

Κάποιες φορές, το περιβάλλον γύρω από το spa μπορεί να είναι ολισθηρό. Κρατώντας τη λαβή, εισέρχεστε με ασφάλεια

Γάντι καθαρισμού spa

Χρησιμοποιώντας το γάντι καθαρισμού κατά τον καθαρισμό της επιφάνειάς του spa, διευκολύνετε τη διαδικασία ενώ προστατεύετε το ακρυλικό του

Συσκευή καθαρισμού φίλτρων

Απομακρύνετε εύκολα ρύπους και μικροοργανισμούς από το φίλτρο του
spa

Πετσετοθήκη

Η πετσετοθήκη προσαρμόζεται πάνω στο spa, ώστε να διατηρούνται οι πετσέτες σας στεγνές και να τις έχετε κοντά σας

Σκαλοπάτια spa

Με τα ξύλινα σκαλοπάτια, διευκολύνεται η πρόσβασή σας στο spa, απαραίτητο ειδικά στα spa >85 cm. Διατίθενται σε γκρι και καφέ απόχρωση

Πλεονεκτήματα Wellis spa

Lucite ακρυλικό σε διάφορες αποχρώσεις

Κατασκευασμένο από τριπλά ενισχυμένο ακρυλικό του κορυφαίου οίκου Lucite. ενισχυμένο με ABS  και αφρό πολυουρεθάνης, που διαθέτει εξαιρετικές θερμομονωτικές, ηχομονωτικές και αντικραδασμικές ιδιότητες καθώς και μέγιστη αντοχή στο χρόνο. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, για να διαμορφώσετε το spa των ονείρων σας εναρμονισμένο με το χώρο σας, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Εξωτερική επένδυση και αποχρώσεις

Τα spa της σειράς MyLine διαθέτουν εξωτερική επένδυση από ειδικά πάνελ κατασκευασμένα από αδιάβροχο συνθετικό υλικό με εφέ ξύλου. Διατίθενται σε γκρι απόχρωση. Δεν απαιτούν συντήρηση.

Wi-fi app

Κατεβάζοντας την εφαρμογή στο κινητό σας έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του spa σας απ’ όπου κι αν βρίσκεστε: ρυθμίζετε τη θερμοκρασία, τους κύκλους απολύμανσης, τη μουσική κ. ά.

Πίνακας ελέγχου

Σύστημα ελέγχου λειτουργιών υδρομασάζ με εύχρηστη οθόνη αφής Wellis Smart touch Wellis ή Easy 4 control.

Εργονομική διάταξη

Εργονομική διάταξη των στομίων υδρομασάζ: ειδικά μελετημένα και ταξινομημένα ώστε να σας προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση. Τα στόμια υδρομασάζ είναι ρυθμιζόμενα και κατευθυνόμενα σε κάθε θέση. Χάρη στο Magmajet με ισχύ αντλίας 3 ΗΡ, μπορείτε να επιπλέετε στο spa (όπου αυτό είναι διαθέσιμο).

Εξασφαλισμένη υγιεινή του νερού

Κάθε spa συνοδεύεται από μικροβιοκρατές φίλτρο το οποίο συγκρατεί τα μικροσωματίδια, ενώ διαθέτει σύστημα απολύμανσης του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος το οποίο εξουδετερώνει σωματίδια και οργανικούς παράγοντες / μικροοργανισμούς, που δεν επικάθονται στα φίλτρα.  Ανάλογα με τον τύπο του spa, μπορεί επίσης να διαθέτει και συσκευή αποστείρωσης UV-C.

Φωτισμός

Σύστημα χρωματοθεραπείας με φωτιστικά LED με εναλλασσόμενο (RGB) ή σταθερό φωτισμό, σε κάθε spa. Πολλά από τα spa της σειράς Luxury διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό τους φωτιζόμενους πίδακες νερού (σιντριβάνια) ή και φωτιζόμενα jets, δημιουργώντας μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Σε κάποια από τα spa δίνεται επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης γωνιακού φωτισμού ή και οριζόντιου φωτισμού στην εξωτερική επένδυση.

Μουσική

Σε όλα τα Wellis spas χαλαρώνετε απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας μουσική, καθώς διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό τους ηχοσύστημα με αδιάβροχα ηχεία. Είτε μέσω του πίνακα ελέγχου Smart Touch, είτε μέσω της συλλογής του κινητού σας συνδέοντας με Bluetooth, επιλέγετε πανεύκολα την ένταση και το είδος της μουσικής.

Θερμοκάλυμμα

Κάθε Wellis spa συνοδεύεται από θερμοκάλυμμα πάχους 10 cm, σεαπόχρωση αντίστοιχη με την εξωτερική επένδυση. Το θερμοκάλυμμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς διατηρεί τη θεμροκρασία του νερού εξασφαλίζοντάς σας χαμηλό λειτουργικό κόστος, ενώ προστατεύει το ακρυλικό από την υπεριώδη UV ηλιακή ακτινοβολία, όταν το spa δεν χρησιμοποιείται

Εγγύηση

Κάθε Wellis spa συνοδεύεται από 10ετή εργοστασιακή εγγύηση για την κατασκευή του ακρυλικού και 3 χρόνια εγγύηση σε ηλεκτρονικά και αντλίες (σωληνώσεις, υδραυλικά μέρη, πίδακες υδρομασάζ σε περίπτωση διαρροής λόγω ελαττώματος υλικού ή κατασκευής -ισχύει σε περίπτωση εγκατάστασης από εγκεκριμένη εταιρεία)

Gecko control box

Το σύστημα λειτουργιών υδρομασάζ Gecko κορυφαίας κατασκευής, προσφέρει βέλτιστη απόδοση του υδρομασάζ σας. Υποστηρίζει τον πίνακα ελέγχου, το θερμαντήρα, το σύστημα χρωματοθεραπείας και την αντλία. Προαιρετικά π λειτουργίες πραγματοποιούνται μέσω του Wi-Fi app.

 • 10ετής εργοστασιακή εγγύηση σε ό, τι αφορά την κατασκευή του ακρυλικού, 2 έτη για την επιφάνειά του και 18 μήνες για τα υδραυλικά και μηχανολογικά μέρη.
 • Τεχνική υποστήριξη από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και πλήρες στοκ ανταλλακτικών.
 • Εμπειρία στον τομέα της επεξεργασίας νερού και του wellness από το 1994.