MIAMI SPA

2 θέσεων      193 x 153 x 73 cm         23 jets

Το Miami spa 2 θέσεων είναι ιδανικό για ζευγάρια. Είναι ελαφρύ και χάρη στις διαστάσεις του, ιδανικό για εγκατάσταση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους: δωμάτια, βεράντες κλπ. Διαθέτει 23 ανοξείδωτα jets υδρομασάζ και σύστημα χρωματοθεραπείας με εναλλασσόμενα φωτιστικά LED RGB. Οι λειτουργίες του πραγματοποιούνται μέσω του ψηφιακού πίνακα ελέγχου X-Spa με σύνδεση Wi-Fi, ώστε να έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις και μέσω της Smartphone συσκευής σας. Στην Premium έκδοσή του διαθέτει φωτιζόμενο Led καταρράκτη και εξωτερική επένδυση New Aluminum με μοντέρνο design, που συμβάλει στη θερμομόνωση. 

Ακρυλικό

Εξωτερική επένδυση

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • 2 θέσεων: 2 ξαπλωμένοι
  • 193 x 153 x 73 cm
  • Καθαρό βάρος / Όγκος νερού: 170 kg / 500 lt
  • Μικτό βάρος: 670 kg
  • 23 ανοξείδωτα jets υδρομασάζ
  • Ψηφιακός πίνακας ελέγχου αφής με Wi-Fi & lock system
  • Lucite καναδικό ακρυλικό πάχους 6 mm, πολλαπλών στρώσεων, διαθέσιμο σε διάφορες αποχρώσεις και αντιμικροβιακή επίστρωση Microban
  • Εξωτερική επένδυση από ειδικά αδιάβροχα τροποποιημένα πάνελ με εφέ ξύλου (Classic – Standard έκδοση) ή New Aluminum (Premium έκδοση). Επιλογή αποχρώσεων.
  • Απαιτήσεις ισχύος: 220-240 V/50Hz, 14.6 Α Max
  • Βάση ABS
  • Μόνωση με αφρό πολυουρεθάνης 15-20mm. Συμβάλλει στην ηχομόνωση και τη θερμομόνωση, συνεπώς στη διατήρηση του χαμηλού λειτουργικού κόστους
  • Θερμαντήρας ισχύος 3 kW
  • 1 αντλία υδρομασάζ 2 ΗΡ
  • Αντλία ανακυκλοφορίας χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης 0,25 ΗΡ
  • Χρωματοθεραπεία με υποβρύχιο εναλλασσόμενο φωτισμό: 1 μεγάλο κεντρικό φωτιστικό 5″ + 8 υποβρύχια περιμετρικά φωτιστικά 
  • Φωτιζόμενος καταρράκτης (Premium έκδοση)
  • Σύστημα απολύμανσης του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος
  • 1 εσωτερικό μικροβιοκρατές φίλτρο
  • Ρυθμιστές πίεσης υδρομασάζ
  • 2 προσκέφαλα
  • Εξωτερικό σύστημα αποστράγγισης
  • Θερμοκάλυμμα
   

Προδιαγραφές Hydra series spas

Τα Hydra spas διακρίνονται για το μοναδικό design τους και την άψογη σχέση ποιότητας – τιμής: εκτός από το χαμηλό κόστος κτήσης τους, είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς κανονισμούς ποιότητας και ασφάλειας!

Σημεία υπεροχής τους, η δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων ακρυλικού και εξωτερικής επένδυσης, ηχοσύστημα Bluetooth με ενσωματωμένα αδιάβροχα ηχεία, φωτισμός με RGB Leds, πίνακας ελέγχου με Wi-Fi και lock system! 

Ένα από τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα της σειράς, είναι η ευελιξία που σας προσφέρουν: ανάλογα με τις ανάγκες σας, προσαρμόζετε εσείς το κόστος επιλέγοντας την αντίστοιχη έκδοση:
Standard, Deluxe ή Premium. 

Lucite® Acrylic

Τα spa είναι κατασκευασμένα από γνήσιο ενισχυμένο ακρυλικό, πάχους 6mm του καναδικού οίκου Lucite®. Προσφέρει θερμομόνωση συμβάλλοντας στη μείωση του λειτουργικού κόστους και ηχομόνωση, κάνοντας το υδρομασάζ σχεδόν αθόρυβο. Διαθέτει αντιμικροβιακή επίστρωση Microban®, το οποίο προστατεύει από βακτήρια, ενώ ταυτόχρονα επιδεικνύει μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες, την υπεριώδη UV ηλιακή ακτινοβολία, τη χρώση και τις γρατζουνιές. Σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων.

Εξωτερική επένδυση Premium έκδοσης

H Premium έκδοση του Miami spa διαθέτει εξωτερική επένδυση New Aluminum 
με Ambience Led φωτισμό.
Κατασκευασμένη από αλουμίνιο και με εφέ ξύλου, διατηρεί το σχήμα της αναλλοίωτο, ενώ επιδεικνύει φοβερή ανθεκτικότητα.

Εξωτερική επένδυση Standrard έκδοσης

Πάνελ από ειδικά κατασκευασμένο αδιάβροχο συνθετικό υλικό με όψη ξύλου, που παρέχει θερμομόνωση και ηχομόνωση. Ακουμπάει σε ανοξείδωτο πλαίσιο στήριξης προσφέροντας προστασία, ενώ διατίθεται στις εξής αποχρώσεις (Standard έκδοση):

Ψηφιακός πίνακας ελέγχου αφής με Wi-Fi

Ο έλεγχος των λειτουργιών του spa πραγματοποιείται μέσω του ψηφιακού πίνακα ελέγχου Χ-SPA touch panel. Κομψό design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του spa σας και  σύνδεση WiFi για να πραγματοποιείτε τις ρυθμίσεις όποτε εσείς θέλετε, από όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω της IΟS ή  Android συσκευής σας!

Χρωματοθεραπεία – Καταρράκτης

Ειδυλλιακή ατμόσφαιρα μέσω των  υποβρύχιων LED RGB φωτιστικών περιμετρικά του spa. με εναλλασσόμενο ή και σταθερό φωτισμό στο βασικό εξοπλισμό κάθε spa (Standard έκδοση). Στην Premium έκδοση διαθέτει φωτιζόμενο Led καταρράκτη για να δημιουργήσετε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα στο spa σας!

Απολύμανση με όζον + φίλτρο

Κάθε spa διαθέτει  σύστημα απολύμανσης του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος, διασφαλίζοντας την υγιεινή του νερού του spa. Συνοδεύεται επίσης από ένα εσωτερικό, μικροβιοκρατές φίλτρο.

Υδροθεραπεία

Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του υδρομασάζ και τα jets που είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία, σε συνδυασμό με τη θερμότητα του νερού, ανακουφίζουν από τους πόνους στις αρθρώσεις, τον αυχένα, την πλάτη, τη μέση και των ποδιών, την ψύξη, από πόνους των μυών και τη δυσκαμψία. Ενισχύεται επίσης η θεραπεία των ρευματικών παθήσεων και των τραυματισμών. Τα jets είναι ρυθμιζόμενα και κατευθυνόμενα σε πολλά σημεία, ενώ μπορείτε να αυξομειώσετε την πίεση του νερού.

Θερμοκάλυμμα

Το θερμοκάλυμμα πάχους 10 cm, προσφέρει θερμομόνωση, διατηρώντας τη θερμοκρασία του νερού στο spa. Παρέχει επίσης προστασία του ακρυλικού από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. 

Αξεσουάρ spa – πρόσθετος προαιρετικός εξοπλισμός

Τραπέζι spa

Βοηθητικό τραπέζι, που ενσωματώνεται πάνω στο spa για να τοποθετείτε τα απαραίτητα αντικείμενα σας

Σετ χημικών

Το σετ αποτελείται από όλα τα απαραίτητα χημικά, ώστε να διασφαλίζετε την υγιεινή του νερού του spa σας

Απόχη καθαρισμού

Εύκολος καθαρισμός από φύλλα και ρύπους για την επιφάνεια του spa, τον πυθμένα και τα σκαλοπάτια. Διαθέτει όλα τα αντίστοιχα ακροφύσια

Μηχανισμός αναδίπλωσης 

Ενσωματώνεται πάνω στο spa ώστε να τοποθετείτε με ευκολία το θερμοκάλυμμα

Λαβή spa

Κάποιες φορές, το περιβάλλον γύρω από το spa μπορεί να είναι ολισθηρό. Κρατώντας τη λαβή, εισέρχεστε και εξέρχεστε με ασφάλεια

Γάντι καθαρισμού spa

Χρησιμοποιώντας το γάντι καθαρισμού κατά τον καθαρισμό της επιφάνειάς του spa, διευκολύνετε τη διαδικασία ενώ προστατεύετε το ακρυλικό του

Συσκευή καθαρισμού φίλτρων

Απομακρύνετε εύκολα ρύπους και μικροοργανισμούς από το φίλτρο του spa

Πετσετοθήκη

Η πετσετοθήκη προσαρμόζεται πάνω στο spa, ούτως ώστε να διατηρούνται οι πετσέτες σας στεγνές και να τις έχετε κοντά σας

Σκαλοπάτια spa

Με τα ξύλινα σκαλοπάτια, διευκολύνεται η πρόσβασή σας στο spa, απαραίτητο ειδικά στα spa >85 cm. Διατίθενται σε γκρι και καφέ απόχρωση

5ετής εργοστασιακή εγγύηση για την κατασκευή του ακρυλικού και 18 μήνες για τα υδραυλικά και μηχανολογικά μέρη.

Τεχνική υποστήριξη από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και πλήρες στοκ ανταλλακτικών.

Εμπειρία στον τομέα της επεξεργασίας νερού και του wellness από το 1994.