SHELL HYDRA SPA

2 θέσεων      225 x 100 x 78 cm         33 jets

Το Shell είναι ένα υπέροχο διθέσιο spa με εργονομικό σχεδιασμό και μοναδικό design!
Το νερό θερμαίνεται χάρη στο θερμαντήρα ισχύος 3 kW, που διαθέτει, ενώ η αντλία ισχύος 3 ΗΡ σας προσφέρει ένα πλήρες και ισχυρό υδρομασάζ μέσω των 33 jets, που διαθέτει.

Κορυφαία κατασκευαστική ποιότητα που εγγυάται το σύστημα λειτουργιών  υδρομασάζ του οίκου Balboa Watergoup USA., με 5ετή εγγύηση για το επίσης Αμερικανικής κατασκευής ακρυλικό του Aristech Surfaces και 2 έτη για τα μηχανολογικά του μέρη.

Διαθέτει επίσης φωτισμό μέσω του σύστηματος χρωματοθεραπείας (εναλλασσόμενος και σταθερός φωτισμός με Leds RGB).

Τριπλό σύστημα απολύμανσης του νερού για εξασφαλισμένη υγιεινή: γεννήτρια παραγωγής όζοντος, φίλτρο και λυχνία αποστείρωσης UV!
Είναι ελαφρύ και χάρη στις διαστάσεις του, ιδανικό για εγκατάσταση σε εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους, δωμάτια, βεράντες, airbnb καταλύματα. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή σε χώρους που φιλοξενούνται ζευγάρια!

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • 2 θέσεων: 2 καθιστοί
  • 225 x 100 x 78 cm
  • Καθαρό βάρος / Όγκος νερού: 218 kg / 526 lt
  • 33 jets υδρομασάζ
  • Πίνακας ελέγχου Balboa TP600 USA
  • Aristech USA ακρυλικό πάχους 8 mm, πολλαπλών στρώσεων και αντιμικροβιακή επίστρωση σε λαμπερή απόχρωση High Gloss White
  • Εξωτερική επένδυση από ειδικά αδιάβροχα τροποποιημένα πάνελ   με εφέ ξύλου. Προστασία από την UV ηλιακή ακτινοβολία. Δεν απαιτεί συντήρηση.
  • Ανοξείδωτο ικρίωμα
  • Βάση ABS
  • Μόνωση με αφρό πολυουρεθάνης 15-20mm. Συμβάλλει στην ηχομόνωση και τη θερμομόνωση, συνεπώς στη διατήρηση του χαμηλού λειτουργικού κόστους
  • Θερμαντήρας ισχύος 3 kW
  • 1 αντλία υδρομασάζ + ανακυκλοφορίας WP-300 
  • Αντλία ανακυκλοφορίας χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης 0,25 ΗΡ
  • 220-240 V/50Hz, 16 Α Max
  • Χρωματοθεραπεία με 12 υποβρύχια περιμετρικά φωτιστικά Leds RGB + 1 μεγάλο κεντρικό φωτιστικό (εναλλασσόμενος και σταθερός φωτισμός)
  • 2 προσκέφαλα σε ανοιχτό γκρι
  • Απολύμανση του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος
  • Συσκευή αποστείρωσης UV
  • 1 εσωτερικό μικροβιοκρατές φίλτρο
  • Θερμοκάλυμμα
  • Αδιάβροχη κουκούλα
   

Προδιαγραφές Hydra series spas

Τα Hydra spas διακρίνονται για το μοναδικό design τους και την άψογη σχέση ποιότητας – τιμής: εκτός από το χαμηλό κόστος κτήσης τους, είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς κανονισμούς ποιότητας και ασφάλειας!

Σημεία υπεροχής τους, η κορυφαία κατασκευαστική ποιότητα του συστήματος λειτουργιών υδρομασάζ Balboa USA, του κορυφαίου αμερικανικού οίκου προμηθευτών ακρυλικού Aristech!
Κάθε συνεδρία υδρομασάζ σε ένα Hydra spa, μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό του: σύστημα χρωματοθεραπείας με φωτιστικά RGB Leds,και πίνακας ελέγχου Balboa TP600 με lock system, εξασφαλίζουν άνεση, διασκέδαση και ασφάλεια!

Aristech USA ακρυλικό High Gloss White

To Shell spa είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο ακρυλικό πολλαπλών στρώσεων πάχους 8mm, του κορυφαίου αμερικανικού οίκου AristechLLC . Eνισχυμένο με αφρό πολυουρεθάνης 25mm, προσφέρει θερμομόνωση και ηχομόνωση, συμβάλλοντας στη μείωση του λειτουργικού κόστους. Διατίθεται στην  απόχρωση High Gloss White, στην οποία αποδίδει τέλεια η χρωματοθεραπεία, ενώ η λάμψη του διατηρείται για πολλά χρόνια!

Εξωτερική επένδυση Shell spa

Εξωτερική επένδυση από ειδικά κατασκευασμένο αδιάβροχο συνθετικό υλικό με όψη ξύλου, που παρέχει θερμομόνωση και ηχομόνωση. Είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη UV ηλιακή ακτινοβολία, ενώ δεν απαιτεί συντήρηση. Διατίθεται σε γκρι απόχρωση.

Πίνακας ελέγχου Balboa USA TP600

Ο έλεγχος των λειτουργιών του spa πραγματοποιείται μέσω του  πίνακα ελέγχου Balboa TP600 κορυφαίας αμερικανικής κατασκευής. Κομψό design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του spa σας και  ιδιαίτερα απλός στη χρήση, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τις ρυθμίσεις της θερμοκρασίας, του ήχου, του φωτισμού!

Χρωματοθεραπεία

Δημιουργήστε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα κατά την παραμονή σας στο spa, ενεργοποιώντας το σύστημα χρωματοθεραπείας! Ο φωτισμός πραγματοποιείται μέσω των  υποβρύχιων Led RGB φωτιστικών που είναι ταξινομημένα περιμετρικά του spa και διαθέτει επιπλέον ένα μεγάλο κεντρικό υποβρύχιο φωτιστικό.  Ο εναλλασσόμενος ή και σταθερός φωτισμός σας χαρίζει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης!

Σύστημα λειτουργιών υδρομασάζ Balboa USA
Water Group

Το σύστημα των λειτουργιών του Victoria spa πραγματοποιείται μέσω του απαράμιλλης αξιοπιστίας και πρωτοποριακού σχεδιασμού Balboa Water Group USA. Πρόκειται για τον κορυφαίο αμερικανικό κατασκευαστή θερμαντήρων και συστημάτων λειτουργιών υδρομασάζ. Κομψό design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του spa σας και  ιδιαίτερα απλός στη χρήση, σας εξασφαλίζει αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και κορυφαία ποιότητα!

Εξασφαλισμένη υγιεινή του νερού

Η υγιεινή του νερού σε κάθε Hydra spa, εξασφαλίζεται μέσω του εσωτερικού μικροβιοκρατούς φίλτρου που συμπεριλαμβάνει, στο οποίο επικάθονται τα μικροσωματίδια. Το spa διαθέτει επίσης σύστημα απολύμανσης μέσω της γεννήτριας παραγωγής όζοντος, διασφαλίζοντας την υγιεινή του νερού του spa. Το όζον δρα ενισχυτικά, εξουδετερώνοντας όσους μικροοργανισμούς δεν επικάθονται στα φίλτρα. Παράλληλα, το νερό αποστειρώνεται μέσω της λυχνίας UV, που καταστρέφει μικρόβια και βακτήρια, εξασφαλίζοντάς σας πεντακάθαρο νερό!

Υδροθεραπεία – Ρύθμιση πίεσης εκτόξευσης νερού

Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του υδρομασάζ και τα jets που είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία, σε συνδυασμό με τη θερμότητα του νερού, ανακουφίζουν από τους πόνους στις αρθρώσεις, τον αυχένα, την πλάτη, τη μέση και των ποδιών, την ψύξη, από πόνους των μυών και τη δυσκαμψία. Ενισχύεται επίσης η θεραπεία των ρευματικών παθήσεων και των τραυματισμών. Τα jets είναι ρυθμιζόμενα και κατευθυνόμενα σε πολλά σημεία, ενώ διαθέτει ρυθμιστές πίεσης του νερού. ώστε μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση του υδρομασάζ.

Θερμοκάλυμμα

Το θερμοκάλυμμα πάχους 10 cm εφαρμόζει πάνω στο spa και ασφαλίζει με clips. Είναι σχεδόν αναπόσπαστο κομμάτι του,  καθώς προσφέρει θερμομόνωση διατηρώντας τη θερμοκρασία του νερού στο spa, ενώ παράλληλα προστατεύει το ακρυλικό από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

PU Insulaton

Το spa κατασκευάζεται από πολλαπλών στρώσεων ακρυλικό, το οποίο διαθέτει ενίσχυση ABS και αφρό πολυουρεθάνης (PU foam insulation υψηλής πυνκότητας πάχους 25mm). Ως υλικό επιδεικνύει μοναδική ανθεκτικότητα και δύναμη, ενώ παράλληλα προσφέρει ηχομόνωση. Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό του, είναι η μείωση της θερμοαπώλειας που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Βάση ABS

Το Victoria spa ακουμπά σε μια σταθερή, στιβαρής κατασκευής βάση ABS, που σφραγίζει στο κάτω μέρους του, ώστε να προσφέρει στεγανότητα και να περιορίσει στο ελάχιστο την απώλεια της θερμοκρασίας. Προσφέρει ανθεκτικότητα και μέγιστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Αξεσουάρ spa – Πρόσθετος προαιρετικός εξοπλισμός

Τραπέζι spa

Βοηθητικό τραπέζι, που ενσωματώνεται πάνω στο spa για να τοποθετείτε τα απαραίτητα αντικείμενα σας

Σετ χημικών

Το σετ αποτελείται από όλα τα απαραίτητα χημικά, ώστε να διασφαλίζετε την υγιεινή του νερού του spa σας

Απόχη καθαρισμού

Εύκολος καθαρισμός από φύλλα και ρύπους για την επιφάνεια του spa, τον πυθμένα και τα σκαλοπάτια. Διαθέτει όλα τα αντίστοιχα ακροφύσια

Μηχανισμός αναδίπλωσης

Ενσωματώνεται πάνω στο spa ώστε να τοποθετείτε με ευκολία το θερμοκάλυμμα

Λαβή spa

Κάποιες φορές, το περιβάλλον γύρω από το spa μπορεί να είναι ολισθηρό. Κρατώντας τη λαβή, εισέρχεστε και εξέρχεστε με ασφάλεια

Γάντι καθαρισμού spa

Χρησιμοποιώντας το γάντι καθαρισμού κατά τον καθαρισμό της επιφάνειάς του spa, διευκολύνετε τη διαδικασία ενώ προστατεύετε το ακρυλικό του

Συσκευή καθαρισμού φίλτρων

Απομακρύνετε εύκολα ρύπους και μικροοργανισμούς από το φίλτρο του spa

Πετσετοθήκη

Η πετσετοθήκη προσαρμόζεται πάνω στο spa, ούτως ώστε να διατηρούνται οι πετσέτες σας στεγνές και να τις έχετε κοντά σας

Σκαλοπάτια spa

Με τα ξύλινα σκαλοπάτια, διευκολύνεται η πρόσβασή σας στο spa, απαραίτητο ειδικά στα spa >85 cm. Διατίθενται σε γκρι και καφέ απόχρωση

5ετής εργοστασιακή εγγύηση σε ό, τι αφορά την κατασκευή του ακρυλικού και 18 μήνες για τα υδραυλικά και μηχανολογικά μέρη.

Τεχνική υποστήριξη από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και πλήρες στοκ ανταλλακτικών.

Εμπειρία στον τομέα της επεξεργασίας νερού και του wellness από το 1994.