SHELL HYDRA SPA

2 θέσεων   225 x 100 x 78 cm  33 jets

Το Shell spa διακρίνεται για το μοναδικό design του και την άψογη σχέση ποιότητας – τιμής: εκτός από το χαμηλό κόστος κτήσης του, είναι κατασκευασμένο από το κορυφαίας ποιότητας σύστημα λειτουργιών υδρομασάζ Balboa USA και ακρυλικό του αμερικανικού οίκου Aristech!
Το νερό θερμαίνεται και διατηρείται, ενώ το τριπλό σύστημα απολύμανσης του νερού σας εξασφαλίζει πεντακάθαρο νερό!
Κάθε συνεδρία υδρομασάζ μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης χάρη στον υποβρύχιο, εναλλασσόμενο φωτισμό LED και τα 33 ανοξείδωτα jets, που σας εξασφαλίζουν άνεση, χαλάρωση και ασφάλεια!

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 Περιγραφή

 • Διαστάσεις: 225 x 100 x 88 cm
 • Θέσεις: 2 ξαπλωμένοι
 • Καθαρό βάρος / Όγκος νερού: 218 kg / 526 lt
 • Ακρυλικό: Aristech US ενισχυμένο αμερικανικό ακρυλικό 8mm, με αντιμικροβιακή επίστρωση
 • Μόνωση: Αφρός πολυουρεθάνης (PU foam) 15-20mm
 • Εξωτερική επένδυση: Ειδικά τροποποιημένα πάνελ με εφέ ξύλου, προστασία από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία
 • Ανοξείδωτο ικρίωμα
 • Βάση ABS

 Υδρομασάζ

 • Σύστημα λειτουργιών υδρομασάζ Balboa Watergroup USA
 • Πίνακας ελέγχου: Balboa TP600
 • Θερμαντήρας ισχύος 3 kW
 • Πίδακες υδρομασάζ: 33 ρυθμιζόμενης ροής και κατεύθυνσης
 • Αντλία υδρομασάζ ισχύος 3 HP
 • Ρυθμιστές εκτόξευσης πίεσης και κατεύθυνσης του νερού
 • Αντλία ανακυκλοφορίας χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης 0,25ΗΡ
 • Απαιτήσεις ισχύος 220-240V/50Hz, 16A Max

Εξοπλισμός

 • Σύστημα χρωματοθεραπείας με LED εναλλασσόμενο / σταθερό υποβρύχιο φωτισμό (1 μεγάλο κεντρικό φωτιστικό + 12 περιμετρικά leds)
 • Σύστημα απολύμανσης του νερού: γεννήτρια παραγωγής όζοντος + συσκευή αποστείρωσης UV + εσωτερικό μικροβιοκρατές φίλτρο
 • 2 προσκέφαλα
 • Εξωτερικό σύστημα αποστράγγισης
 • Θερμοκάλυμμα πάχους 10cm
 • Αδιάβροχο κάλυμμα / spa bag

Προδιαγραφές εξοπλισμού

Σύστημα λειτουργιών υδρομασάζ Balboa USA
Water Group

Το σύστημα των λειτουργιών του spa πραγματοποιείται μέσω του απαράμιλλης αξιοπιστίας και πρωτοποριακού σχεδιασμού Balboa Water Group USA. Πρόκειται για τον κορυφαίο αμερικανικό κατασκευαστή θερμαντήρων και συστημάτων λειτουργιών υδρομασάζ. Κομψό design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του spa σας και  ιδιαίτερα απλός στη χρήση, σας εξασφαλίζει αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα και κορυφαία ποιότητα!

Aristech USA ακρυλικό Ice Gloss White

To Shell spa είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο ακρυλικό πολλαπλών στρώσεων πάχους 8mm, του κορυφαίου αμερικανικού οίκου AristechLLC . Eνισχυμένο με αφρό πολυουρεθάνης 25mm, προσφέρει θερμομόνωση και ηχομόνωση, συμβάλλοντας στη μείωση του λειτουργικού κόστους. Διατίθεται στην  απόχρωση Ice Gloss White, στην οποία αποδίδει τέλεια η χρωματοθεραπεία, ενώ η λάμψη του διατηρείται για πολλά χρόνια!

Εξωτερική επένδυση Shell spa

Εξωτερική επένδυση από ειδικά κατασκευασμένο αδιάβροχο συνθετικό υλικό με όψη ξύλου, που παρέχει θερμομόνωση και ηχομόνωση. Είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη UV ηλιακή ακτινοβολία, ενώ δεν απαιτεί συντήρηση. Διατίθεται σε γκρι απόχρωση.

Πίνακας ελέγχου Balboa USA TP600

Ο έλεγχος των λειτουργιών του spa πραγματοποιείται μέσω του  πίνακα ελέγχου Balboa TP600 κορυφαίας αμερικανικής κατασκευής. Κομψό design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του spa σας και  ιδιαίτερα απλός στη χρήση, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τις ρυθμίσεις της θερμοκρασίας, του ήχου, του φωτισμού!

Χρωματοθεραπεία

Δημιουργήστε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα κατά την παραμονή σας στο spa, ενεργοποιώντας το σύστημα χρωματοθεραπείας! Ο φωτισμός πραγματοποιείται μέσω των Led RGB φωτιστικών που είναι ταξινομημένα περιμετρικά του spa και διαθέτει επιπλέον ένα μεγάλο κεντρικό υποβρύχιο φωτιστικό. Ο εναλλασσόμενος ή και σταθερός φωτισμός σας χαρίζει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης!

Εξασφαλισμένη υγιεινή του νερού

Η υγιεινή του νερού σε κάθε spa, εξασφαλίζεται μέσω του εσωτερικού μικροβιοκρατούς φίλτρου που συμπεριλαμβάνει, στο οποίο επικάθονται τα μικροσωματίδια. Το spa διαθέτει επίσης σύστημα απολύμανσης μέσω της γεννήτριας παραγωγής όζοντος, διασφαλίζοντας την υγιεινή του νερού του spa. Το όζον δρα ενισχυτικά, εξουδετερώνοντας όσους μικροοργανισμούς δεν επικάθονται στα φίλτρα. Παράλληλα, το νερό αποστειρώνεται μέσω της λυχνίας UV, που καταστρέφει μικρόβια και βακτήρια, εξασφαλίζοντάς σας πεντακάθαρο νερό!

Υδροθεραπεία – Ρύθμιση πίεσης εκτόξευσης νερού

Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του υδρομασάζ και τα jets που είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία, σε συνδυασμό με τη θερμότητα του νερού, ανακουφίζουν από τους πόνους στις αρθρώσεις, τον αυχένα, την πλάτη, τη μέση και των ποδιών, την ψύξη, από πόνους των μυών και τη δυσκαμψία. Ενισχύεται επίσης η θεραπεία των ρευματικών παθήσεων και των τραυματισμών. Τα jets είναι ρυθμιζόμενα και κατευθυνόμενα σε πολλά σημεία, ενώ διαθέτει ρυθμιστές πίεσης του νερού. ώστε μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση του υδρομασάζ.

Θερμοκάλυμμα

Το θερμοκάλυμμα πάχους 10 cm εφαρμόζει πάνω στο spa και ασφαλίζει με clips. Είναι σχεδόν αναπόσπαστο κομμάτι του,  καθώς προσφέρει θερμομόνωση διατηρώντας τη θερμοκρασία του νερού στο spa, ενώ παράλληλα προστατεύει το ακρυλικό από την υπεριώδη UV ηλιακή ακτινοβολία.

PU Insulaton

Το spa κατασκευάζεται από πολλαπλών στρώσεων ακρυλικό, το οποίο διαθέτει ενίσχυση ABS και αφρό πολυουρεθάνης (PU foam insulation υψηλής πυνκότητας πάχους 25mm). Ως υλικό επιδεικνύει μοναδική ανθεκτικότητα και δύναμη, ενώ παράλληλα προσφέρει ηχομόνωση. Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό του, είναι η μείωση της θερμοαπώλειας που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Βάση ABS

Το spa ακουμπά σε μια σταθερή, στιβαρής κατασκευής βάση ABS, που σφραγίζει στο κάτω μέρους του, ώστε να προσφέρει στεγανότητα και να περιορίσει στο ελάχιστο την απώλεια της θερμοκρασίας. Προσφέρει ανθεκτικότητα και μέγιστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

5ετής εργοστασιακή εγγύηση σε ό, τι αφορά την κατασκευή του ακρυλικού και 18 μήνες για τα υδραυλικά και μηχανολογικά μέρη.

Τεχνική υποστήριξη από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και πλήρες στοκ ανταλλακτικών.

Εμπειρία στον τομέα της επεξεργασίας νερού και του εξοπλισμού wellness από το 1994.