ANDES  spA 2023

2-3 θέσεων      195 x 127 x 70 cm         29 jets

Το Andes είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο spa στιβαρής κατασκευής, ιδανικό για επαγγελματική και ιδιωτική χρήση. Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του και τα στρατηγικά τοποθετημένα 29 ανοξείδωτα jets, που διαθέτει, σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη συνεδρία υδροθεραπείας και απόλυτης χαλάρωσης! Νιώθετε ασφαλείς μέσω της εξασφαλισμένης υγιεινής του νερού μέσω της γεννήτριας παραγωγής όζοντος.
Σημείο υπεροχής του το ηχοσύστημα FM Radio με σύνδεση Bluetooth στο βασικό εξοπλισμό του, για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική και η επιλογή αποχρώσεων!
Πλούσιος εξοπλισμός με σύστημα χρωματοθεραπείας (υποβρύχιος εναλλασσόμενος φωτισμός Led RGB) και κορυφαία κατασκευαστική ποιότητα!

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Προδιαγραφές

 • 2-3 θέσεων (2 ξαπλωμένοι ή 1 ξαπλωμένος και 2 καθιστοί)
 • Διαστάσεις: 195 x 127 x 70 cm
 • Καθαρό βάρος / Όγκος νερού: 205 kg / 540 lt
 • Aristech USA ακρυλικό πάχους 8 mm, πολλαπλών στρώσεων και αντιμικροβιακή επίστρωση. Διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις.
 • Ενισχυμένη θερμομόνωση του ακρυλικού, της βάσης και της επένδυσης του spa με αφρό υψηλής πυκνότητας
 • Εξωτερική επένδυση από ειδικά αδιάβροχα τροποποιημένα πάνελ με εφέ ξύλου, που συμβάλλει στη θερμομόνωση και την ηχομόνωση. Προστασία από τη UV ηλιακή ακτινοβολία. Δεν απαιτεί συντήρηση.
 • Ανοξείδωτο ικρίωμα
 • Βάση ABS

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • 29 ανοξείδωτα jets υδρομασάζ ρυθμιζόμενης ροής και κατεύθυνσης
  ρυθμιζόμενης ροής και κατεύθυνσης
 • Πίνακας ελέγχου 
 • Θερμαντήρας τιτανίου ισχύος 3 kW
 • 1 αντλία υδρομασάζ 3 ΗΡ
 • Αντλία ανακυκλοφορίας νερού 0,50 ΗΡ (χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης)
 • Τάση: 220V/50-60Hz ελάχιστη 
 • Απαιτήσεις ισχύος 5.63 kW συνολικά
 • Μέγιστη κατανάλωση 25,56 Α

Comfort solutions – Βασικός εξοπλισμός

 • Ηχοσύστημα FM Radio + σύνδεση Bluetooth με δυο ενσωματωμένα αδιάβροχα ηχεία
 • Χρωματοθεραπεία – Εναλλασσόμενος και σταθερός φωτισμός με 8 υποβρύχια περιμετρικά φωτιστικά Leds RGB + 1 μεγάλο κεντρικό φωτιστικό 3,5″
 • Σύστημα απολύμανσης του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος
 • 1 εσωτερικό μικροβιοκρατές φίλτρο

Πλεονεκτήματα Hydra Luxury Line spas

Σύστημα αναπαραγωγής ήχου με σύνδεση Bluetooth

Η εμπειρία του υδρομασάζ γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική! Κατά τη διάρκεια της υδροθεραπείας σας στο Victoria spa, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική, καθώς διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό του σύστημα αναπαραγωγής ήχου με σύνδεση Bluetooth και δυο ενσωματωμένα
αδιάβροχα ηχεία!

Χρωματοθεραπεία

Δημιουργήστε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα κατά την παραμονή σας στο spa, ενεργοποιώντας το σύστημα χρωματοθεραπείας! Ο φωτισμός πραγματοποιείται μέσω των  υποβρύχιων Led RGB φωτιστικών που είναι ταξινομημένα περιμετρικά του spa και διαθέτει επιπλέον ένα μεγάλο κεντρικό υποβρύχιο φωτιστικό.  Ο εναλλασσόμενος ή και σταθερός φωτισμός σας χαρίζει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης!

Εξασφαλισμένη υγιεινή του νερού

Η υγιεινή του νερού σε κάθε Hydra spa, εξασφαλίζεται μέσω του εσωτερικού μικροβιοκρατούς φίλτρου που συμπεριλαμβάνει, στο οποίο επικάθονται τα μικροσωματίδια. Το spa διαθέτει επίσης σύστημα απολύμανσης μέσω της γεννήτριας παραγωγής όζοντος, διασφαλίζοντας την υγιεινή του νερού του spa. Το όζον δρα ενισχυτικά, εξουδετερώνοντας όσους μικροοργανισμούς δεν επικάθονται στα φίλτρα. Παράλληλα, το νερό αποστειρώνεται μέσω της λυχνίας UV, που καταστρέφει μικρόβια και βακτήρια, εξασφαλίζοντάς σας πεντακάθαρο νερό!

Υδροθεραπεία – Ρύθμιση πίεσης εκτόξευσης νερού

Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του υδρομασάζ και τα jets που είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία, σε συνδυασμό με τη θερμότητα του νερού, ανακουφίζουν από τους πόνους στις αρθρώσεις, τον αυχένα, την πλάτη, τη μέση και των ποδιών, την ψύξη, από πόνους των μυών και τη δυσκαμψία. Ενισχύεται επίσης η θεραπεία των ρευματικών παθήσεων και των τραυματισμών. Τα jets είναι ρυθμιζόμενα και κατευθυνόμενα σε πολλά σημεία, ενώ διαθέτει ρυθμιστές πίεσης του νερού. ώστε μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση του υδρομασάζ.

PU Insulaton

Το spa κατασκευάζεται από πολλαπλών στρώσεων ακρυλικό, το οποίο διαθέτει ενίσχυση ABS και αφρό πολυουρεθάνης (PU foam insulation υψηλής πυνκότητας πάχους 25mm). Ως υλικό επιδεικνύει μοναδική ανθεκτικότητα και δύναμη, ενώ παράλληλα προσφέρει ηχομόνωση. Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό του, είναι η μείωση της θερμοαπώλειας που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Αξεσουάρ spa – Πρόσθετος προαιρετικός εξοπλισμός

Τραπέζι spa

Βοηθητικό τραπέζι, που ενσωματώνεται πάνω στο spa για να τοποθετείτε τα απαραίτητα αντικείμενα σας

Σετ χημικών

Το σετ αποτελείται από όλα τα απαραίτητα χημικά, ώστε να διασφαλίζετε την υγιεινή του νερού
του spa σας

Απόχη καθαρισμού

Εύκολος καθαρισμός από φύλλα και ρύπους για την επιφάνεια του spa, τον πυθμένα και τα σκαλοπάτια. Διαθέτει όλα τα αντίστοιχα ακροφύσια

Μηχανισμός αναδίπλωσης

Ενσωματώνεται πάνω στο spa ώστε να τοποθετείτε με ευκολία
το θερμοκάλυμμα

Λαβή spa

Κάποιες φορές, το περιβάλλον γύρω από το spa μπορεί να είναι ολισθηρό. Κρατώντας τη λαβή, εισέρχεστε και εξέρχεστε με ασφάλεια

Γάντι καθαρισμού spa

Χρησιμοποιώντας το γάντι καθαρισμού κατά τον καθαρισμό της επιφάνειάς του spa, διευκολύνετε τη διαδικασία ενώ προστατεύετε το ακρυλικό του

Συσκευή καθαρισμού φίλτρων

Απομακρύνετε εύκολα ρύπους και μικροοργανισμούς από το φίλτρο
του spa

Πετσετοθήκη

Η πετσετοθήκη προσαρμόζεται πάνω στο spa, ούτως ώστε να διατηρούνται οι πετσέτες σας στεγνές και να τις έχετε
κοντά σας

Σκαλοπάτια spa

Με τα ξύλινα σκαλοπάτια, διευκολύνεται η πρόσβασή σας στο spa, απαραίτητο ειδικά στα spa >85 cm. Διατίθενται σε γκρι και καφέ απόχρωση

Andes – εγκατάσταση

Το Kansas spa προτείνεται για υπέργεια αλλά και εντοιχισμένη τοποθέτηση, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Απαιτεί μόνο ηλετρολογική σύνδεση.

Ιδανικό για εγκατάσταση σε:

 • Κατοικίες / βίλες / διαμερίσματα
 • Ξενοδοχεία / ενοικιαζόμενα καταλύματα / AirBnb
 • Κήπους / αίθριους χώρους / βεράντες
 • Κέντρα αισθητικής / Spa centers

Εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών για την κατασκευή του ακρυλικού, 2 έτη για την επιφάνειά του και 18 μήνες για τα υδραυλικά και ηλεκτρολογικά μέρη.
Τεχνική υποστήριξη από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και πλήρες στοκ ανταλλακτiκών.
Δίπλα σας από το 1994 στον τομέα της επεξεργασίας νερού και του wellness.