Florida Spa

5 θέσεων      200 x 200 x 88 cm         35 jets

Το  Florida είναι το top seller της σειράς Hydra spas. Στις 5 άνετες, εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του μπορούν να καθίσουν 3 άτομα και να ξαπλώσουν 2, ενώ διακρίνεται για την άψογη σχέση τιμής – ποιότητας. Ιδανικό για εγκατάσταση σε οικίες και ξενοδοχεία, διαθέτει μια σειρά ανέσεων (ισχυρό υδρομασάζ, RGB LED φωτισμός, ηχοσύστημα Bluetooth προαιρετικά) που δημιουργούν μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Οι λειτουργίες του υδρομασάζ πραγματοποιούνται μέσω του πίνακα ελέγχου XSpa με WiFi και lock system, ώστε να έχετε πρόσβαση και από το smartphone σας.

Αποχρώσεις ακρυλικού

Αποχρώσεις εξωτερικής επένδυσης

 • Θέσεις: 5 (2 ξαπλωμένοι και 3 καθιστοί)
 • Διαστάσεις: 200 x 200 x 88 cm
 • 35 jets υδρομασάζ ρυθμιζόμενης ροής και κατεύθυνσης
 • Επιλογή αποχρώσεων ακρυλικού και εξωτερικής επένδυσης
 • Lucite  ακρυλικό καναδικής κατασκευής πολλαπλών στρώσεων 6mm. Το ακρυλικό του είναι ενισχυμένο και μονωμένο με αφρό πολυουρεθάνης ώστε να προσφέρει σταθερότητα, ηχομόνωση και θερμομόνωση.
 • Αντιμικροβιακή επίστρωση Microban
 • 405 kg / 1035 lt
 • Βάση ABS
 • Εξωτερική επένδυση New Aluminum – επιλογή αποχρώσεων (φωτισμός LED προαιρετικά)
 • Θερμαντήρας ισχύος 3 kW
 • Πίνακας ελέγχου με σύνδεση Wi-Fi & lock system
 • Αντλία υδρομασάζ ισχύος 3 HP
 • 220-240V / 50Hz, 16 A Max
 • Χρωματοθεραπεία: κυλιόμενος φωτισμός με 8 υποβρύχια φωτιστικά RGB LEDs περιμετρικά του spa
 • Απολύμανση του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος
 • 1 μικροβιοκρατές φίλτρο

H Deluxe έκδοση διαθέτει επιπλέον:

 • Ηχοσύστημα με σύνδεση Bluetooth και 2 ενσωματωμένα αδιάβροχα ηχεία
 • Φωτιζόμενα συντριβάνια RGB LED

H Premium έκδοση διαθέτει επιπλέον:

 • Φωτιζόμενο καταρράκτη RGB LED
 • Θερμοκάλυμμα
 • Σκαλοπάτια

5 ετής εργοστασιακή εγγύηση σε ό, τι αφορά την κατασκευή του ακρυλικού, 2 έτη για την επιφάνειά του και 12-18 μήνες για τα υδραυλικά και μηχανολογικά μέρη.

Τεχνική υποστήριξη από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και πλήρες στοκ ανταλλακτικών.

28 έτη εμπειρίας στον τομέα της επεξεργασίας νερού και του wellness.

Πρόσθετος προαιρετικός εξοπλισμός – Αξεσουάρ

Τραπέζι spa

Βοηθητικό τραπέζι, που ενσωματώνεται πάνω στο spa για να τοποθετείτε τα απαραίτητα αντικείμενα σας

Μηχανισμός αναδίπλωσης 

Ενσωματώνεται πάνω στο spa ώστε να τοποθετείτε με ευκολία
το θερμοκάλυμμα

Συσκευή καθαρισμού φίλτρων

Απομακρύνετε εύκολα ρύπους και μικροοργανισμούς από το φίλτρο
του spa

Σετ χημικών

Το σετ αποτελείται από όλα τα απαραίτητα χημικά, ώστε να διασφαλίζετε την υγιεινή του νερού
του spa σας

Λαβή spa

Κάποιες φορές, το περιβάλλον γύρω από το spa μπορεί να είναι ολισθηρό. Κρατώντας τη λαβή, εισέρχεστε και εξέρχεστε με ασφάλεια

Πετσετοθήκη

Η πετσετοθήκη προσαρμόζεται πάνω στο spa, ούτως ώστε να διατηρούνται οι πετσέτες σας στεγνές και να τις έχετε κοντά σας

Απόχη καθαρισμού

Εύκολος καθαρισμός από φύλλα και ρύπους για την επιφάνεια του spa, τον πυθμένα και τα σκαλοπάτια. Διαθέτει όλα τα αντίστοιχα ακροφύσια

Γάντι καθαρισμού spa

Χρησιμοποιώντας το γάντι καθαρισμού κατά τον καθαρισμό της επιφάνειάς του spa, διευκολύνετε τη διαδικασία ενώ προστατεύετε το ακρυλικό του

Σκαλοπάτια spa

Με τα ξύλινα σκαλοπάτια, διευκολύνεται η πρόσβασή σας στο spa, απαραίτητο ειδικά στα spa >85 cm. Διατίθενται σε γκρι και καφέ απόχρωση

Προδιαγραφές Hydra series spas

Τα Hydra spas διακρίνονται για το μοναδικό design τους και την άψογη σχέση ποιότητας – τιμής: εκτός από το χαμηλό κόστος κτήσης τους, είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς κανονισμούς ποιότητας και ασφάλειας!

Σημεία υπεροχής τους, η δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων ακρυλικού και εξωτερικής επένδυσης, ηχοσύστημα Bluetooth με ενσωματωμένα αδιάβροχα ηχεία, φωτισμός με RGB Leds, πίνακας ελέγχου με Wi-Fi και lock system! 

Ένα από τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα της σειράς, είναι η ευελιξία που σας προσφέρουν: ανάλογα με τις ανάγκες σας, προσαρμόζετε εσείς το κόστος επιλέγοντας την αντίστοιχη έκδοση:
Standard, Deluxe ή Premium

Lucite® Acrylic

Τα spa είναι κατασκευασμένα από γνήσιο ενισχυμένο ακρυλικό, πάχους 6mm του αμερικανικού οίκου Lucite® America. Προσφέρει θερμομόνωση συμβάλλοντας στη μείωση του λειτουργικού κόστους και ηχομόνωση, κάνοντας το υδρομασάζ σχεδόν αθόρυβο. Διαθέτει αντιμικροβιακή επίστρωση Microban®, το οποίο προστατεύει από βακτήρια, ενώ ταυτόχρονα επιδεικνύει μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες, την υπεριώδη UV ηλιακή ακτινοβολία, τη χρώση και τις γρατζουνιές. Σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων.

Εξωτερική επένδυση New Aluminum

H Premium έκδοση του Florida spa διαθέτει εξωτερική επένδυση New Aluminum 
με Ambience Led φωτισμό.
Κατασκευασμένη από αλουμίνιο και με εφέ ξύλου, διατηρεί το σχήμα της αναλλοίωτο, ενώ επιδεικνύει φοβερή ανθεκτικότητα.

Πίνακας ελέγχου

Ο έλεγχος των λειτουργιών του spa πραγματοποιείται μέσω του ψηφιακού πίνακα ελέγχου Χ-SPA touch panel. Κομψό design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του spa σας και  σύνδεση WiFi για να πραγματοποιείτε τις ρυθμίσεις όποτε εσείς θέλετε, από όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω της IΟS ή  Android συσκευής σας!

Χρωματοθεραπεία – Σιντριβάνια – Καταρράκτης

Κάθε έκδοση του Florida spa διαθέτει σύστημα χρωματοθεραπείας αποτελούμενο από 1 μεγάλο κεντρικό φωτιστικό Led και περιμετρικά φωτιστικά Leds, με εναλλασσόμενο ή και σταθερό φωτισμό. Στη Deluxe έκδοσή του διαθέτει επιπλέον 3 φωτιζόμενα συντριβάνια (πίδακες νερού), ενώ στην Premium έκδοσή του διαθέτει και καταρράκτη, για να δημιουργήσετε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα στο spa σας!

Απολύμανση με όζον

Κάθε spa διαθέτει  σύστημα απολύμανσης του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος, διασφαλίζοντας την υγιεινή του νερού του spa. Συνοδεύεται επίσης από ένα εσωτερικό, μικροβιοκρατές φίλτρο.

Bluetooth

Ηχοσύστημα με 2 αδιάβροχα ενσωματωμένα ηχεία και σύνδεση Bluetooth.
Συνδεθείτε και απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική! (Deluxe & Premium έκδοση)

Υδροθεραπεία

Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του υδρομασάζ και τα jets που είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία, σε συνδυασμό με τη θερμότητα του νερού, ανακουφίζουν από τους πόνους στις αρθρώσεις, τον αυχένα, την πλάτη, τη μέση και των ποδιών, την ψύξη, από πόνους των μυών και τη δυσκαμψία. Ενισχύεται επίσης η θεραπεία των ρευματικών παθήσεων και των τραυματισμών. Τα jets είναι ρυθμιζόμενα και κατευθυνόμενα σε πολλά σημεία, ενώ μπορείτε να αυξομειώσετε την πίεση του νερού.

Θερμοκάλυμμα & Σκαλοπάτια

Το θερμοκάλυμμα πάχους 10 cm, προσφέρει θερμομόνωση, διατηρώντας τη θερμοκρασία του νερού στο spa. Παρέχει επίσης προστασία του ακρυλικού από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Με τα σκαλοπάτια στην αντίστοιχη απόχρωση διευκολύνετε την πρόσβασή σας στο spa. Ιδιαίτερα ανθεκτική κατασκευή.
 (δώρο στα spa της Premium έκδοσης)

5ετής εργοστασιακή εγγύηση σε ό, τι αφορά την κατασκευή του ακρυλικού, 2 έτη για την επιφάνειά του και 18 μήνες για τα υδραυλικά και μηχανολογικά μέρη.

Τεχνική υποστήριξη από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και πλήρες στοκ ανταλλακτικών.

Εμπειρία στον τομέα της επεξεργασίας νερού και του wellness από το 1994.