Hydra spas

Η προσιτή πολυτέλεια

Τα Hydra spas είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που προτιμάτε σύγχρονο design και εξοπλισμό, ενώ παράλληλα αναζητάτε μια 
προσιτή λύση! 

Ιδανικά για εγκατάσταση σε επαγγελματικούς χώρους, καθώς ο πίνακας ελέγχου με Wi-Fi και lock system σας επιτρέπει την πρόσβαση στις λειτουργίες του spa και μέσω της Smartphone συσκευής σας, ώστε να έχετε τον έλεγχο του λειτουργικού κόστους.

Επιλογή αποχρώσεων ακρυλικού και εξωτερικής επένδυσης,  θερμαντήρας, απολύμανση με όζον και εναλλασσόμενος Led φωτισμός αποτελούν το βασικό εξοπλισμο των Hydra spas, ενώ μπορείτε να επιλέξετε πρόσθετο εξοπλισμό: ηχοσύστημα Bluetooth, blower + air jets, φωτιζόμενα συντριβάνια, καταρράκτη, στόμια έτοιμα για σύνδεση με αντλία θερμότητας!

Είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς κανονισμούς ποιότητας και ασφάλειας, ενώ φέρουν 5ετή εγγύηση για το ακρυλικό και 2 έτη για τα μηχανολογικά μέρη.

Hydra Spas 5 θέσεων

Florida

Λεπτομέρειες προϊόντος

Montana

Λεπτομέρειες προϊόντος

Προδιαγραφές Hydra spas

Ψηφιακός πίνακας ελέγχου αφής
με Wi-Fi

Ο έλεγχος των λειτουργιών του spa πραγματοποιείται μέσω του ψηφιακού πίνακα ελέγχου X-Spa Touch panel. Κομψό και σύγχρονο design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των λειτουργιών του spa σας και σύνδεση Wi-Fi για να πραγματοποιείτε τις ρυθμίσεις και μέσω της IOS ή Android συσκευής σας.

Ακρυλικό Lucite καναδικής κατασκευής

Κάθε Hydra spa είναι κατασκευασμένο από γνήσιο ακρυλικό πολλαπλών στρώσεων, πάχους 6mm, του αμερικανικού οίκου Lucite® America. Ενισχυμένα με αφρό πολυουρεθάνης, που προσφέρει θερμομόνωση: το νερό διατηρεί τη θερμοκρασία του, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του λειτουργικού κόστους. Προσφέρει επίσης ηχομόνωση, κάνοντας το υδρομασάζ σχεδόν αθόρυβο.

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων!

Εξωτερική επένδυση – New!

Η αναβαθμισμένη έκδοση των Hydra spas, διαθέτει εξωτερική επένδυση από ειδικά κατασκευασμένο αδιάβροχο συνθετικό υλικό με όψη ξύλου, χωρίς να φαίνονται οι βίδες. Αποτελεί μια διαχρονική επιλογή που εναρμονίζεται άψογα με το χώρο σας, προσδίδοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων!

Εξωτερική επένδυση Classic

Η Standard έκδοση των Hydra spas, διαθέτει εξωτερική επένδυση από ειδικά κατασκευασμένο αδιάβροχο συνθετικό υλικό με όψη ξύλου. Αποτελεί μια διαχρονική επιλογή που εναρμονίζεται άψογα με το χώρο σας, προσδίδοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων!

Σύστημα απολύμανσης του νερού του spa

Κάθε spa συμπεριλαμβάνει μικροβιοκρατές φίλτρο το οποίο συγκρατεί τα μικροσωματίδια, ενώ διαθέτει σύστημα απολύμανσης του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος, το οποίο εξουδετερώνει τους οργανικούς παράγοντες και όσους μικροοργανισμούς δεν επικάθονται στα φίλτρα.

Χρωματοθεραπεία

Σύστημα χρωματοθεραπείας με φωτιστικά LED, με εναλλασσόμενο (RGB) ή σταθερό φωτισμό σε κάθε spa. Στις εκδόσεις Deluxe και Premium, τα spa διαθέτουν φωτιζόμενα συντριβάνια ή και φωτιζόμενο καταρράκτη, δημιουργώντας μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα!

PU Insulation

Τα Hydra spas κατασκευάζονται από πολλαπλών στρώσεων ακρυλικό, το οποίο διαθέτει ενίσχυση ABS και αφρό πολυουρεθάνης. Ως υλικό επιδεικνύει μοναδική ανθεκτικότητα και δύναμη, ενώ παράλληλα προσφέρει ηχομόνωση. Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό του, είναι η μείωση της θερμοαπώλειας που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Υδροθεραπεία – Εργονομικός σχεδιασμός θέσεων

Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του spa και τα jets, που είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία, σε συνδυασμό με τη θερμότητα και την πίεση του νερού, ανακουφίζουν από τους πόνους στις αρθρώσεις, τον αυχένα, την πλάτη, τη μέση και των ποδιών, την ψύξη, των πόνο των μυών και τη δυσκαμψία. Συμβάλλει επίσης στη θεραπεία των ρευματικών παθήσεων και των τραυματισμών. 
Τα jets είναι ρυθμιζόμενα και κατευθυνόμενα σε πολλά σημεία, ενώ μπορείτε να αυξομειώνετε την ένταση του υδρομασάζ.

Εγγύηση

Όλα τα Hydra Luxury Line spas διαθέτουν εγγύηση:

5 έτη για την κατασκευή του ακρυλικού

3 έτη για την επιφάνεια του ακρυλικού

2 έτη για τα μηχανολογικά μέρη

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, περισσότερες επιλογές ή να ενημερωθείτε για τιμές και το χρόνο παράδοσης των προϊόντων μας;

Καλέστε μας σε ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα ή απλά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: + 30 210 2321044
Κιν: + 30 6988005448
Email: info@hydracom.gr