Hydra Spas Wi-Fi

Relax, Refresh, Rejuvenate

Τελευταίας τεχνολογίας και με μοντέρνο σχεδιασμό στα  Hydra spas έχουν εφαρμοστεί όλες οι καινοτομίες στον τομέα του υδρομασάζ εξωτερικού χώρου!
Αποτελούν μια εξαιρετική λύση για επαγγελματική χρήση, καθώς ο πίνακας ελέγχου με Wi-Fi και lock system, σας επιτρέπει πρόσβαση στις λειτουργίες και μέσω του κινητού σας ή του tablet σας, ενώ έχετε τον έλεγχο του λειτουργικού κόστους.
Σε ποικιλία διαστάσεων και χωρητικότητας, διαθέτουν θερμαντήρα, σύστημα απολύμανσης του νερού με όζον, χρωματοθεραπεία με υποβρύχιο φωτισμό Led, ενώ προαιρετικά διαθέτουν ηχοσύστημα με σύνδεση Bluetooth, blower, φωτιζόμενα συντριβάνια ή καταρράκτη, καθώς και έτοιμα στόμια σύνδεσης με αντλία θερμότητας για μέγιστη οικονομία!
Η υψηλή κατασκευαστική τους ποιότητα εγγυάται μια επένδυση που θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια!

Virginia

Λεπτομέρειες προϊόντος

Kansas

Λεπτομέρειες προϊόντος

Arizona

Λεπτομέρειες προϊόντος

Beverly

Λεπτομέρειες προϊόντος

Florida

Λεπτομέρειες προϊόντος

Montana

Λεπτομέρειες προϊόντος

Προδιαγραφές

Ψηφιακός πίνακας ελέγχου αφής
με Wi-Fi

Ο έλεγχος των λειτουργιών του spa πραγματοποιείται μέσω του ψηφιακού πίνακα ελέγχου X-Spa Touch panel. Κομψό και σύγχρονο design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των λειτουργιών του spa σας και σύνδεση Wi-Fi για να πραγματοποιείτε τις ρυθμίσεις και μέσω της IOS ή Android συσκευής σας. Πρόκειται μια προηγμένη τεχνολογική λύση που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν και να παρακολουθούν το spa τους από απόσταση μέσω του δικτύου Wi-Fi. Σας προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες και πλεονεκτήματα:

 1. Απομακρυσμένος Έλεγχος:  Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού, τα φώτα, τη λειτουργία των jets, τη διάρκεια των κύκλων μασάζ.

 2. Προγραμματισμός: Μπορείτε να προγραμματίσετε την αυτόματη εκκίνηση ενός κύκλου θέρμανσης ή μασάζ σε συγκεκριμένη ώρα, χωρίς φυσική παρουσία.

 3. Ασφάλεια: Λειτουργίες ασφαλείας, όπως κλείδωμα παιδιών ή κωδικοποίηση πρόσβασης.

 4. Συμβατότητα: Συμβατότητα με πλατφόρμες iOS και Android.

Ακρυλικό Lucite καναδικής κατασκευής

Κάθε Hydra spa είναι κατασκευασμένο από γνήσιο ακρυλικό πολλαπλών στρώσεων, πάχους 6mm, του αμερικανικού οίκου Lucite® America. Ενισχυμένα με αφρό πολυουρεθάνης, που προσφέρει θερμομόνωση: το νερό διατηρεί τη θερμοκρασία του, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του λειτουργικού κόστους. Προσφέρει επίσης ηχομόνωση, κάνοντας το υδρομασάζ σχεδόν αθόρυβο.

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων!

Εξωτερική επένδυση – New!

Όταν επιλέγουμε ένα τζακούζι για τον εξωτερικό χώρο μας, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον χαλάρωσης και άνεσης, ενώ ταυτόχρονα να διατηρούμε την αισθητική αρμονία με το περιβάλλον. Μία σημαντική παράμετρος που συχνά παραμελείται, είναι η κρυφή τοποθέτηση των βιδών και άλλων στοιχείων στην επένδυση του spa.

Αυτή είναι μια λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην εμφάνιση και την αίσθηση του χώρου. Όταν οι βίδες είναι ορατές, μπορούν να προκαλέσουν μια αίσθηση ατελείωτης και αναποίητης επεξεργασίας, ενώ η κρυφή τοποθέτησή τους δημιουργεί ένα ενιαίο και κομψό αποτέλεσμα.

Η κρυφή τοποθέτηση των βιδών στην επένδυση του spa, συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα. Με αυτήν την τεχνολογία, οι βίδες είναι τοποθετημένες κάτω από την επιφάνεια της επένδυσης, καθιστώντας τις αόρατες και προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο, καθαρό και μοντέρνο αισθητικά αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργούμε ένα περιβάλλον που προσφέρει απόλυτη χαλάρωση και απόλυτη ευχαρίστηση, χωρίς να υποβαθμίζουμε την αισθητική ποιότητα του χώρου μας.

Εξωτερική επένδυση Classic

Η Standard έκδοση των Hydra spas, διαθέτει εξωτερική επένδυση από ειδικά κατασκευασμένο αδιάβροχο συνθετικό υλικό με όψη ξύλου. Αποτελεί μια διαχρονική επιλογή που εναρμονίζεται άψογα με το χώρο σας, προσδίδοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων!

Σύστημα απολύμανσης του νερού του spa

Η απολύμανση του νερού του spa μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος είναι μια αποτελεσματική και βιώσιμη μέθοδος για τη διατήρηση της υγιεινής του νερού. Το όζον είναι ένας ισχυρός απολυμαντικός παράγοντας που εξολοθρεύει βακτήρια, ιούς, μύκητες και άλλα μικρόβια, ενώ ταυτόχρονα αναδιαμορφώνει σε απλό οξυγόνο χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Προσφέρει:

 1. Ισχυρή Απολύμανση: Το όζον είναι πολύ αποτελεσματικό στην εξάλειψη μικροβίων, ιών και μυκήτων.

 2. Χαμηλή Συντήρηση: Η χρήση μιας γεννήτριας όζοντος μειώνει την ανάγκη για συχνές αλλαγές νερού ή χρήση χημικών απολυμαντικών, μειώνοντας έτσι το κόστος συντήρησης.

 3. Eco – friendly: Το όζον αποτελείται από οξυγόνο και διαλύεται γρήγορα στο περιβάλλον, δεν αφήνει υπολείμματα και δεν προκαλεί περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Χρωματοθεραπεία

Σύστημα χρωματοθεραπείας με φωτιστικά LED, με εναλλασσόμενο (RGB) ή σταθερό φωτισμό σε κάθε spa. Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα  χαλάρωσης και ευεξίας που θα ενισχύσει την εμπειρία σας και θα σας βοηθήσει να απολαύσετε ακόμα περισσότερο το χρόνο σας στο τζακούζι!

Ο υποβρύχιος φωτισμός σας προσφέρει:

 1. Χαλάρωση και Ευεξία: Η χρωματοθεραπεία  LED μπορεί να βοηθήσει στη χαλάρωση του σώματος και του νου, ενώ επίσης λέγεται ότι έχει θετικές επιδράσεις στην ψυχολογική κατάσταση.

 2. Αισθητική: Οι διαφορετικές αποχρώσεις του φωτισμού LED μπορούν να δημιουργήσουν μια μοναδική και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο τζακούζι.

 3. Επιλογές Χρωμάτων: Επιλέξετε το χρώμα που ταιριάζει με τη διάθεσή σας ή το είδος της επιθυμητής εμπειρίας (π.χ. γαλήνιο μπλε για χαλάρωση, έντονο κόκκινο για ενέργεια).

 4. Ασφάλεια: Όλες οι φωτεινές πηγές LED στο υδρομασάζ είναι αδιάβροχες και σχεδιασμένες να λειτουργούν με ασφάλεια σε υγρό περιβάλλον.

 5. Χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση: Οι λαμπτήρες LED καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από άλλες πηγές φωτισμού, κάνοντάς τα πιο οικονομικά και φιλικά για το περιβάλλον.

Ηχοσύστημα Bluetooth / προαιρετικός εξοπλισμός

Ένα ηχοσύστημα με σύνδεση Bluetooth για το τζακούζι σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική ή ακόμα και podcast ενώ χαλαρώνετε στοspa. Αυτό το επιτρέπει συνδέοντας ασύρματα το τζακούζι σας με τη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής σας, όπως ένα smartphone ή ένα tablet, μέσω της τεχνολογίας Bluetooth.

Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα ηχεία που είναι ανθεκτικά στο νερό και την υγρασία, καθιστώντας το ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Σχεδιασμένα ώστε να είναι ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες και άλλες ακραίες συνθήκες που μπορεί να επικρατούν στο περιβάλλον ενός τζακούζι.

Η εγκατάσταση ενός ηχοσυστήματος Bluetooth στο τζακούζι σας μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας, προσθέτοντας μια δόση ψυχαγωγίας και χαλάρωσης σε κάθε σας στιγμή στο spa!

Blower – προαιρετικός εξοπλισμός

Το blower ενσωματώνεται στα spa για τη δημιουργία ατμόσφαιρας και ευχάριστων εμπειριών! Αυτός ο μηχανισμός αντλεί αέρα από το περιβάλλον και τον διανέμει μέσα στο νερό του τζακούζι, δημιουργώντας μια σειρά από αεροθαλάμους που παράγουν ανάδευση ή αφρό.

Σας προσφέρουν μια χαλαρωτική εμπειρί αλλά και θεραπευτικά οφέλη: Ανακούφιση από μυϊκούς πόνους και την ένταση, προσφέροντας μαλακό μασάζ σε διάφορα σημεία του σώματος προσφέροντας μια αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης.

Επιπλέον, δημιουργεί μια εντυπωσιακή οπτική επίδραση.

PU Insulation

Τα Hydra spas κατασκευάζονται από πολλαπλών στρώσεων ακρυλικό, το οποίο διαθέτει ενίσχυση ABS και αφρό πολυουρεθάνης. Ως υλικό επιδεικνύει μοναδική ανθεκτικότητα και δύναμη, ενώ παράλληλα προσφέρει ηχομόνωση. Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό του, είναι η μείωση της θερμοαπώλειας που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

Φωτιζόμενα συντριβάνια – καταρράκτης

(προαιρετικός εξοπλισμός)

Τα φωτιζόμενα συντριβάνια και ο καταρράκτης αποτελούν μια εντυπωσιακή προσθήκη σε ένα τζακούζι, προσδίδοντας μια μοναδική αισθητική και δημιουργώντας ένα εκπληκτικό περιβάλλον χαλάρωσης και απόλαυσης! Αυτά τα συντριβάνια είναι σχεδιασμένα να διαχέουν νερό από 3 πίδακες, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν ενσωματωμένα LED φωτιστικά, που δημιουργούν μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Υδροθεραπεία – Εργονομικός σχεδιασμός θέσεων

Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του spa και τα jets, που είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία, σε συνδυασμό με τη θερμότητα και την πίεση του νερού, ανακουφίζουν από τους πόνους στις αρθρώσεις, τον αυχένα, την πλάτη, τη μέση και των ποδιών, την ψύξη, των πόνο των μυών και τη δυσκαμψία. Συμβάλλει επίσης στη θεραπεία των ρευματικών παθήσεων και των τραυματισμών. 
Τα jets είναι ρυθμιζόμενα και κατευθυνόμενα σε πολλά σημεία, ενώ μπορείτε να αυξομειώνετε την ένταση του υδρομασάζ.

Έτοιμα στόμια σύνδεσης με αντλία θερμότητας

(προαιρετικός εξοπλισμός)

Τα Hydra spas προαιρετικά μπορούν να κατασκευαστούν με στόμια έτοιμα για σύνδεση με αντλία θερμότητας. Εξασφαλίζετε χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστός πίνακας ελέγχου:μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία απευθείας από την οθόνη του spa. 

Θερμοκάλυμμα δώρο με κάθε Hydra spa

 Αναπόσπαστο κομμάτι του spa,  καθώς προσφέρει θερμομόνωση διατηρώντας τη θερμοκρασία του νερού στο spa, ενώ παράλληλα προστατεύει το ακρυλικό από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Το θερμοκάλυμμα πάχους 10 cm εφαρμόζει πάνω στο spa και ασφαλίζει με clips.

Εγγύηση

Όλα τα Hydra Luxury Line spas διαθέτουν εγγύηση:

5 έτη για την κατασκευή του ακρυλικού

3 έτη για την επιφάνεια του ακρυλικού

2 έτη για τα μηχανολογικά μέρη

Τεχνική υποστήριξη από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας 

Πλήρες στοκ ανταλλακτικών

Εμπειρία στον τομέα της επεξεργασίας νερού και του εξοπλισμού wellness από το 1994.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, περισσότερες επιλογές ή να ενημερωθείτε για τιμές και το χρόνο παράδοσης των προϊόντων μας;

Καλέστε μας σε ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα ή απλά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας:

Τηλέφωνο: + 30 210 2321044
Κιν: + 30 6988005448
Email: info@hydracom.gr