KANSAS HYDRA SPA

2-3 θέσεων      195 x 127 x 73 cm         30 jets

Το Kansas είναι ένα σύγχρονο spa 2-3 ατόμων, με μοντέρνο design και πολλές δυνατότητες! Εκτός από το ισχυρό υδρομασάζ που σας προσφέρει, στο βασικό εξοπλισμό του συμπεριλαμβάνει υποβρύχιο εναλλασσόμενο φωτισμό LED, θερμαντήρα, γεννήτρια απολύμανσης του νερού με όζον, ενώ μέσω του πίνακα ελέγχου με Wi-Fi και lock system έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις και μέσα από το κινητό σας, αλλά και έλεγχο του λειτουργικού κόστους.
Διατίθεται σε επιλογή αποχρώσεων, σε Standard, Deluxe (φωτιζόμενα συντριβάνια και ηχοσύστημα Bluetooth) και Premium έκδοση (Balboa USA) ώστε να επιλέξετε τον εξοπλισμό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Είναι ελαφρύ και χάρη στις διαστάσεις του, ιδανικό για εγκατάσταση σε εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους, δωμάτια, βεράντες και airbnb καταλύματα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • 2-3 θέσεων (1 ξαπλωμένος και 2 καθιστοί)
  • 195 x 127 x 73 cm
  • Καθαρό βάρος / Όγκος νερού: 185 kg / 509 lt
  • Μικτό βάρος: 694 kg
  • 30 jets υδρομασάζ
  • Ψηφιακός πίνακας ελέγχου αφής με Wi-Fi & lock system (Standard & Deluxe έκδοση)
  • Σύστημα λειτουργιών υδρομασάζ + πίνακας ελέγχου Balboa USA TP500 (Premium έκδοση)
  • Lucite® America ακρυλικό πολλαπλών στρώσεων με αντιμικροβιακή επίστρωση και επιλογή αποχρώσεων.
  • Εξωτερική επένδυση από ειδικά αδιάβροχα τροποποιημένα πάνελ με εφέ ξύλου. Επιλογή αποχρώσεων.
  • Απαιτήσεις ισχύος: 220-240 V/50Hz, 15.6 Α Max
  • Βάση ABS
  • Μόνωση με αφρό πολυουρεθάνης 15-20mm. Συμβάλλει στην ηχομόνωση και τη θερμομόνωση, συνεπώς στη διατήρηση του χαμηλού λειτουργικού κόστους
  • Θερμαντήρας ισχύος 3 kW
  • 1 αντλία υδρομασάζ 3 ΗΡ
  • Αντλία ανακυκλοφορίας χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης 0,25 ΗΡ
  • Χρωματοθεραπεία με υποβρύχιο εναλλασσόμενο φωτισμό: 1 μεγάλο κεντρικό φωτιστικό 5″ + 12 υποβρύχια περιμετρικά φωτιστικά 
  • 3 φωτιζόμενα συντριβάνια (Deluxe & Premium έκδοση)
  • Σύστημα απολύμανσης του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος
  • 1 εσωτερικό μικροβιοκρατές φίλτρο
  • Ρυθμιστές πίεσης υδρομασάζ
  • 3 προσκέφαλα
  • Εξωτερικό σύστημα αποστράγγισης
  • Ηχοσύστημα με σύνδεση Bluetooth + 2 ενσωματωμένα αδιάβροχα ηχεία (Deluxe & Premium έκδοση)
  • Δωρεάν θερμοκάλυμμα πάχους 10cm για την προστασία του spa
   

Kansas – εγκατάσταση

Το Kansas spa προτείνεται για υπέργεια αλλά και εντοιχισμένη τοποθέτηση, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Απαιτεί μόνο ηλετρολογική σύνδεση.

Ιδανικό για εγκατάσταση σε:

 • Κατοικίες / βίλες / διαμερίσματα
 • Ξενοδοχεία / ενοικιαζόμενα καταλύματα / AirBnb
 • Κήπους / αίθριους χώρους / βεράντες
 • Κέντρα αισθητικής / Spa centers

Προδιαγραφές Hydra series spas

Τα Hydra spas διακρίνονται για το μοναδικό design τους και την άψογη σχέση ποιότητας – τιμής. Κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές και  εγκατεστημένα σε πολυάριθμα projects, αποτελούν έναν αξιόπιστο, πιστοποιημένο εξοπλισμό, δοκιμασμένο στο χρόνο. 

Κάθε συνεδρία υδρομασάζ σε ένα Hydra spa, μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό του: θερμαντήραςσύστημα απολύμανσης του νερού με όζον, χρωματοθεραπεία με εναλλασσόμενο φωτισμό Led και πίνακα ελέγχου με Wi-Fi & lock system, ώστε να ελέγχετε τις ρυθμίσεις και από το κινητό σας. Προαιρετικά διαθέτει ηχοσύστημα με σύνδεση Bluetooth, φωτιζόμενα συντριβάνια και εξωτερική επένδυση από αλουμίνιο. Ασυναγώνιστο πλεονέκτημά του είναι η επιλογή αποχρώσεων ακρυλικού και εξωτερικής επένδυσης, ώστε να εναρμονίζεται με το χώρο σας.
Η στιβαρή κατασκευή τους αποτελεί μια επένδυση που θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια!

Ψηφιακός πίνακας ελέγχου αφής Wi-Fi

Ο έλεγχος των λειτουργιών του spa πραγματοποιείται μέσω του ψηφιακού πίνακα ελέγχου αφής X-Spa Touch panel. Κομψό και σύγχρονο design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των λειτουργιών του spa σας και σύνδεση Wi-Fi για να πραγματοποιείτε τις ρυθμίσεις και μέσω της IOS ή Android συσκευής σας.

Ακρυλικό Lucite – επιλογή αποχρώσεων

Κάθε Hydra spa είναι κατασκευασμένο από γνήσιο ακρυλικό πολλαπλών στρώσεων, πάχους 6mm, του αμερικανικού οίκου Lucite® America. Ενισχυμένα με αφρό πολυουρεθάνης, που προσφέρει θερμομόνωση: το νερό διατηρεί τη θερμοκρασία του, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση του λειτουργικού κόστους. Προσφέρει επίσης ηχομόνωση, κάνοντας το υδρομασάζ σχεδόν αθόρυβο.

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων, ενώ η λάμψη τους διατηρείται για πολλά χρόνια!

Εξωτερική επένδυση Classic -New

Η αναβαθμισμένη έκδοση των Hydra spas, διαθέτει εξωτερική επένδυση από ειδικά κατασκευασμένο αδιάβροχο συνθετικό υλικό με όψη ξύλου, χωρίς να φαίνονται οι βίδες. Αποτελεί μια διαχρονική επιλογή που εναρμονίζεται άψογα με το χώρο σας, προσδίδοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων!

Εξωτερική επένδυση Classic

Η Standard έκδοση των Hydra spas, διαθέτει εξωτερική επένδυση από ειδικά κατασκευασμένο αδιάβροχο συνθετικό υλικό με όψη ξύλου. Αποτελεί μια διαχρονική επιλογή που εναρμονίζεται άψογα με το χώρο σας, προσδίδοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων!

Εξωτερική επένδυση Premium έκδοσης

H Premium έκδοση του Kansas spa διαθέτει εξωτερική επένδυση New Aluminum με Ambience Led φωτισμό.
Κατασκευασμένη από αλουμίνιο και με εφέ ξύλου, διατηρεί το σχήμα της αναλλοίωτο, ενώ επιδεικνύει φοβερή ανθεκτικότητα.

Χρωματοθεραπεία / Φωτισμός

Δημιουργήστε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα κατά την παραμονή σας στο spa, ενεργοποιώντας το σύστημα χρωματοθεραπείας! Ο φωτισμός πραγματοποιείται μέσω των υποβρύχιων Led RGB φωτιστικών που είναι ταξινομημένα περιμετρικά του spa και διαθέτει επιπλέον ένα μεγάλο κεντρικό υποβρύχιο φωτιστικό.  Ο εναλλασσόμενος ή και σταθερός φωτισμός σας χαρίζει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης!

Προαιρετικά: Φωτιζόμενοι πίδακες νερού / συντριβάνια (Deluxe & Premium έκδοση):

Μουσική με σύνδεση Bluetooth (προαιρετικός εξοπλισμός)

Η εμπειρία του υδρομασάζ γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική! Κατά τη διάρκεια της υδροθεραπείας σας στο spa, έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική μέσω του συστήματος αναπαραγωγής ήχου με σύνδεση Bluetooth και δυο ενσωματωμένα αδιάβροχα ηχεία!

Εξασφαλισμένη υγιεινή του νερού

Η υγιεινή του νερού σε κάθε Hydra spa, εξασφαλίζεται μέσω του εσωτερικού μικροβιοκρατούς φίλτρου που συμπεριλαμβάνει, στο οποίο επικάθονται τα μικροσωματίδια. Το spa διαθέτει επίσης σύστημα απολύμανσης μέσω της γεννήτριας παραγωγής όζοντος, διασφαλίζοντας την υγιεινή του νερού του spa. Το όζον δρα ενισχυτικά, εξουδετερώνοντας όσους μικροοργανισμούς δεν επικάθονται στα φίλτρα. Αισθάνεστε ασφαλείς απολαμβάνοντας ένα κρυστάλλινο, διαυγές και πεντακάθαρο νερό!

Υδροθεραπεία – Ρύθμιση πίεσης εκτόξευσης νερού

Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του υδρομασάζ και τα jets που είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία, σε συνδυασμό με τη θερμότητα του νερού, ανακουφίζουν από τους πόνους στις αρθρώσεις, τον αυχένα, την πλάτη, τη μέση και των ποδιών, την ψύξη, από πόνους των μυών και τη δυσκαμψία. Ενισχύεται επίσης η θεραπεία των ρευματικών παθήσεων και των τραυματισμών. Τα jets είναι ρυθμιζόμενα και κατευθυνόμενα σε πολλά σημεία, ενώ διαθέτει ρυθμιστές πίεσης του νερού, ώστε μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση του υδρομασάζ.

Έτοιμα στόμια σύνδεσης με αντλία θερμότητας

Τα Hydr spas προαιρετικά μπορούν να κατασκευαστούν με στόμια έτοιμα για σύνδεση με αντλία θερμότητας. Εξασφαλίζετε χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστός πίνακας ελέγχου:μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία απευθείας από την οθόνη του spa. 

Θερμοκάλυμμα

Το θερμοκάλυμμα πάχους 10 cm εφαρμόζει πάνω στο spa και ασφαλίζει με clips. Είναι σχεδόν αναπόσπαστο κομμάτι του,  καθώς προσφέρει θερμομόνωση διατηρώντας τη θερμοκρασία του νερού στο spa, ενώ παράλληλα προστατεύει το ακρυλικό από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία.

Εγγύηση

Όλα τα Hydra spas διαθέτουν εγγύηση:

Αξεσουάρ spa – πρόσθετος προαιρετικός εξοπλισμός

Τραπέζι spa

Βοηθητικό τραπέζι, που ενσωματώνεται πάνω στο spa για να τοποθετείτε τα απαραίτητα αντικείμενα σας

Σετ χημικών

Το σετ αποτελείται από όλα τα απαραίτητα χημικά, ώστε να διασφαλίζετε την υγιεινή του νερού του spa σας

Απόχη καθαρισμού

Εύκολος καθαρισμός από φύλλα και ρύπους για την επιφάνεια του spa, τον πυθμένα και τα σκαλοπάτια. Διαθέτει όλα τα αντίστοιχα ακροφύσια

Μηχανισμός αναδίπλωσης

Ενσωματώνεται πάνω στο spa ώστε να τοποθετείτε με ευκολία το θερμοκάλυμμα

Λαβή spa

Κάποιες φορές, το περιβάλλον γύρω από το spa μπορεί να είναι ολισθηρό. Κρατώντας τη λαβή, εισέρχεστε και εξέρχεστε με ασφάλεια

Γάντι καθαρισμού spa

Χρησιμοποιώντας το γάντι καθαρισμού κατά τον καθαρισμό της επιφάνειάς του spa, διευκολύνετε τη διαδικασία ενώ προστατεύετε το ακρυλικό του

Συσκευή καθαρισμού φίλτρων

Απομακρύνετε εύκολα ρύπους και μικροοργανισμούς από το φίλτρο του spa

Πετσετοθήκη

Η πετσετοθήκη προσαρμόζεται πάνω στο spa, ούτως ώστε να διατηρούνται οι πετσέτες σας στεγνές και να τις έχετε κοντά σας

Σκαλοπάτια spa

Με τα ξύλινα σκαλοπάτια, διευκολύνεται η πρόσβασή σας στο spa, απαραίτητο ειδικά στα spa >85 cm. Διατίθενται σε γκρι και καφέ απόχρωση

5ετής εργοστασιακή εγγύηση για την κατασκευή του ακρυλικού και 18 μήνες για τα υδραυλικά και μηχανολογικά μέρη.

Τεχνική υποστήριξη από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και πλήρες στοκ ανταλλακτικών.

Εμπειρία από το 1994 στον τομέα της επεξεργασίας νερού και του εξοπλισμού wellness.