MANHATTAN SPA

4 θέσεων      213 x 213 x 88 cm         48 jets

Το Manhtattan είναι ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο spa 4 ατόμων. Με πλούσιο αριθμό jets και lounge θέση με εργονομικό σχεδιασμό, είναι ιδανικό για να απολαύσετε ένα πλήρες και χαλαρωτικό υδρομασάζ με την οικογένεια ή την παρέα σας!
Οι δυο αντλίες του προσφέρουν ισχυρό υδρομασάζ, ενώ το σύστημα  χρωματοθεραπείας με εναλλασσόμενο φωτισμό Led RGB δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα! Οι λειτουργίες του πραγματοποιούνται μέσω του ψηφιακού πίνακα ελέγχου X-Spa με σύνδεση Wi-Fi, ενώ προαιρετικά μπορείτε να εξοπλίσετε το spa σας με ηχοσύστημα Bluetooth ή και blower!

Αποχρώσεις ακρυλικού

Αποχρώσεις εξωτερικής επένδυσης

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • 4 θέσεων: 1 ξαπλωμένος και 3 καθιστοί
  • 213 x 213 x 88 cm
  • Καθαρό βάρος / Όγκος νερού: 409 kg / 11150 lt
  • 48 jets υδρομασάζ
  • Πίνακας ελέγχου με σύνδεση Wi-Fi & lock system (για να κλειδώνετε συγκεκριμένες ρυθμίσεις)
  • Lucite καναδικό ακρυλικό πάχους 6 mm, ενισχυμένο, διαθέσιμο σε διάφορες αποχρώσεις και αντιμικροβιακή επίστρωση Microban
  • Εξωτερική επένδυση από ειδικά αδιάβροχα τροποποιημένα πάνελ   με εφέ ξύλου. Προστασία από την UV ηλιακή ακτινοβολία. Δεν απαιτεί συντήρηση.Επιλογή αποχρώσεων.
  • Θερμαντήρας ισχύος 3 kW
  • 2 αντλίες υδρομασάζ ισχύος 3 ΗΡ και 2 ΗΡ έκαστη
  • Αντλία ανακυκλοφορίας χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης 0,35 ΗΡ
  • 220-240 V/50Hz, 18 A Max
  • Χρωματοθεραπεία με  8 περιμετρικά φωτιστικά Leds RGB + 1 μεγάλο κεντρικό φωτιστικό (εναλλασσόμενος και σταθερός φωτισμός)
  • Απολύμανση του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος
  • 1 εσωτερικό μικροβιοκρατές φίλτρο
  • Μόνωση με αφρό πολυουρεθάνης για ηχομόνωση και θερμομόνωση (συμβάλλει στη διατήρηση του χαμηλού λειτουργικού κόστους)
  • Βάση ABS

  H Deluxe έκδοση διαθέτει επιπλέον:

  • Ηχοσύστημα με σύνδεση Bluetooth και 2 ενσωματωμένα αδιάβροχα ηχεία
  • Φωτιζόμενα συντριβάνια (πίδακες νερού)
  • Θερμοκάλυμμα πάχους 10 cm

  H Premium έκδοση διαθέτει όλα τα παραπάνω με επιπλέον:

  • Εξωτερική επένδυση New Aluminum με φωτισμό Led ambience. Κατασκευασμένη από αλουμίνιο, εκτός από ανθεκτικότητα και μοντέρνο design, συμβάλλει στον έλεγχο του λειτουργικού κόστους διατηρώντας τη θερμοκρασία του νερού.
  • Blower + 8 air jets
  • Σκαλοπάτια

Αξεσουάρ spa

Τραπέζι spa

Βοηθητικό τραπέζι, που ενσωματώνεται πάνω στο spa για να τοποθετείτε τα απαραίτητα αντικείμενα σας

Σετ χημικών

Το σετ αποτελείται από όλα τα απαραίτητα χημικά, ώστε να διασφαλίζετε την υγιεινή του νερού του spa σας

Απόχη καθαρισμού

Εύκολος καθαρισμός από φύλλα και ρύπους για την επιφάνεια του spa, τον πυθμένα και τα σκαλοπάτια. Διαθέτει όλα τα αντίστοιχα ακροφύσια

Μηχανισμός αναδίπλωσης 

Ενσωματώνεται πάνω στο spa ώστε να τοποθετείτε με ευκολία το θερμοκάλυμμα

Λαβή spa

Κάποιες φορές, το περιβάλλον γύρω από το spa μπορεί να είναι ολισθηρό. Κρατώντας τη λαβή, εισέρχεστε και εξέρχεστε με ασφάλεια

Γάντι καθαρισμού spa

Χρησιμοποιώντας το γάντι καθαρισμού κατά τον καθαρισμό της επιφάνειάς του spa, διευκολύνετε τη διαδικασία ενώ προστατεύετε το ακρυλικό του

Συσκευή καθαρισμού φίλτρων

Απομακρύνετε εύκολα ρύπους και μικροοργανισμούς από το φίλτρο του spa

Πετσετοθήκη

Η πετσετοθήκη προσαρμόζεται πάνω στο spa, ούτως ώστε να διατηρούνται οι πετσέτες σας στεγνές και να τις έχετε κοντά σας

Σκαλοπάτια spa

Με τα ξύλινα σκαλοπάτια, διευκολύνεται η πρόσβασή σας στο spa, απαραίτητο ειδικά στα spa >85 cm. Διατίθενται σε γκρι και καφέ απόχρωση

Προδιαγραφές Hydra series spas

Τα Hydra spas διακρίνονται για το μοναδικό design τους και την άψογη σχέση ποιότητας – τιμής: εκτός από το χαμηλό κόστος κτήσης τους, είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τους πιο αυστηρούς κανονισμούς ποιότητας και ασφάλειας!

Σημεία υπεροχής τους, η δυνατότητα επιλογής αποχρώσεων ακρυλικού και εξωτερικής επένδυσης, ηχοσύστημα Bluetooth με ενσωματωμένα αδιάβροχα ηχεία, φωτισμός με RGB Leds, πίνακας ελέγχου με Wi-Fi και lock system! 

Ένα από τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα της σειράς, είναι η ευελιξία που σας προσφέρουν: ανάλογα με τις ανάγκες σας, προσαρμόζετε εσείς το κόστος επιλέγοντας την αντίστοιχη έκδοση:
Standard, Deluxe ή Premium

Lucite® Acrylic

Τα spa είναι κατασκευασμένα από γνήσιο ενισχυμένο ακρυλικό, πάχους 6mm του αμερικανικού οίκου Lucite® America. Προσφέρει θερμομόνωση συμβάλλοντας στη μείωση του λειτουργικού κόστους και ηχομόνωση, κάνοντας το υδρομασάζ σχεδόν αθόρυβο. Διαθέτει αντιμικροβιακή επίστρωση Microban®, το οποίο προστατεύει από βακτήρια, ενώ ταυτόχρονα επιδεικνύει μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες, την υπεριώδη UV ηλιακή ακτινοβολία, τη χρώση και τις γρατζουνιές. Σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων.

Εξωτερική επένδυση Premium έκδοσης

H Premium έκδοση του Manhattan spa διαθέτει εξωτερική επένδυση New Aluminum 
με Ambience Led φωτισμό.
Κατασκευασμένη από αλουμίνιο και με εφέ ξύλου, διατηρεί το σχήμα της αναλλοίωτο, ενώ επιδεικνύει φοβερή ανθεκτικότητα.

Εξωτερική επένδυση Standrard & Deluxe έκδοσης

Πάνελ από ειδικά κατασκευασμένο αδιάβροχο συνθετικό υλικό με όψη ξύλου, που παρέχει θερμομόνωση και ηχομόνωση. Ακουμπάει σε ανοξείδωτο πλαίσιο στήριξης προσφέροντας προστασία, ενώ διατίθεται στις εξής αποχρώσεις:

Πίνακας ελέγχου

Ο έλεγχος των λειτουργιών του spa πραγματοποιείται μέσω του ψηφιακού πίνακα ελέγχου Χ-SPA touch panel. Κομψό design, lock system για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του spa σας και  σύνδεση WiFi για να πραγματοποιείτε τις ρυθμίσεις όποτε εσείς θέλετε, από όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω της IΟS ή  Android συσκευής σας!

Χρωματοθεραπεία – Σιντριβάνια – Καταρράκτης

Ειδυλλιακή ατμόσφαιρα μέσω των  υποβρύχιων LED RGB φωτιστικών περιμετρικά του spa. με εναλλασσόμενο ή και σταθερό φωτισμό στο βασικό εξοπλισμό κάθε spa. Φωτιζόμενοι πίδακες νερού (σιντριβάνια) ή και καταρράκτης,
για να δημιουργήσετε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα στο spa σας (Deluxe & Premium έκδοση):

Απολύμανση με όζον

Κάθε spa διαθέτει  σύστημα απολύμανσης του νερού μέσω γεννήτριας παραγωγής όζοντος, διασφαλίζοντας την υγιεινή του νερού του spa. Συνοδεύεται επίσης από ένα εσωτερικό, μικροβιοκρατές φίλτρο.

Bluetooth

Ηχοσύστημα με 2 αδιάβροχα ενσωματωμένα ηχεία και σύνδεση Bluetooth.
Συνδεθείτε και απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική! (Deluxe & Premium έκδοση)

Υδροθεραπεία

Οι εργονομικά σχεδιασμένες θέσεις του υδρομασάζ και τα jets που είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία, σε συνδυασμό με τη θερμότητα του νερού, ανακουφίζουν από τους πόνους στις αρθρώσεις, τον αυχένα, την πλάτη, τη μέση και των ποδιών, την ψύξη, από πόνους των μυών και τη δυσκαμψία. Ενισχύεται επίσης η θεραπεία των ρευματικών παθήσεων και των τραυματισμών. Τα jets είναι ρυθμιζόμενα και κατευθυνόμενα σε πολλά σημεία, ενώ μπορείτε να αυξομειώσετε την πίεση του νερού.

Θερμοκάλυμμα & Σκαλοπάτια

Το θερμοκάλυμμα πάχους 10 cm, προσφέρει θερμομόνωση, διατηρώντας τη θερμοκρασία του νερού στο spa. Παρέχει επίσης προστασία του ακρυλικού από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Με τα σκαλοπάτια στην αντίστοιχη απόχρωση διευκολύνετε την πρόσβασή σας στο spa. Ιδιαίτερα ανθεκτική κατασκευή.

5ετής εργοστασιακή εγγύηση σε ό, τι αφορά την κατασκευή του ακρυλικού και 18 μήνες για τα υδραυλικά και μηχανολογικά μέρη.

Τεχνική υποστήριξη από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και πλήρες στοκ ανταλλακτικών.

Εμπειρία στον τομέα της επεξεργασίας νερού και του wellness από το 1994.